Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audzius - ekskliuzyvų garažas  (Skaityta 795453 kartus)

Neprisijungęs DTS

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
vezejai jus vezejai. supraskit kad sunkiais dabartiniais laikais jei sh ves, tai praras pastovu klienta. tas pats su benzu, tas pats su saliarka. jei tu nesamones sukai ir is carines degalines vezei, tai nereiskai kad ir efka is tokio pacio maklerio pirko. vazineja pilna tu amerikonu ruskyne kurie paemus lepus benzui, tam paciam kaliningrade kuri ciut ne provincija laikot ir nieko. taip kad nereikia nusisneket. jei jum su kuru rusisku nepasiseke, ups, keiskit dileri kuro ;)

ka tu cia pasakoji,kokios carines ne carines,ar buves ten nors karta pats??ir amerikonam siaip priklauso mazo oktano benzinas,tad jiem ten pats tas tas ruskas :-]
atsirado mat zinovas :-]
tai taip,kadangi efka is mazeikiu tai ten y ta puse nemanau kad kas veza benza is mano puses,artimiau butu kad is baltarusijos,bet ten mano senas geras draugas gyvena,tai kiek jis sake ten dar prastesne kokybe,bet cia jau tik taip jis man sake,bet pats BY nebandziau.
o apie kaliningrada geriau patylek jei nezinai.

rusyne dilerius sakai keist? :-] :-] :-] :-] paziureciau ar turetum is ko rinktis kai bet kurioj degalinej stovetum po kelias valandas eileje prisipilt benzo :-] :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 16, 23:50:16 sukūrė DTS »