Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audzius - ekskliuzyvų garažas  (Skaityta 794880 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Bandžiau pasikeist slenksčių apdailas į v8  :V per vakarą pavyko vos vieną prilipint ir tai neaišku kaip laikysis, nes vargas su jom  :V

o aš bandžiau nulupt jas tai bbs raibas, nes nu taip prisbančintos, kad paskui kur jas klijuot nebėra prasmės.. nors jau gal nebe originaliai buvo jos ten pridėtos  :V

Neprisijungęs mindisgmp

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
Šiaip jei originaliai priklijuota, tai reikia su orpūte pašildyt ir suminkštėja tas "plastelinas" su kuriou priklijuota ir nusiima nesunkiai, o norint vėl priklijuot tą "plasteliną" sumirkytu 646 skudurėliu truputį patapnoji, kad suminkštėtų, tada dar su orpūte pašildai ir belieka gerai prispaudus palaikyt, bent jau aš taip dariau.

Neprisijungęs sustas

• Įrašai: 373
    • Žiūrėti profilį
Šiaip jei originaliai priklijuota, tai reikia su orpūte pašildyt ir suminkštėja tas "plastelinas" su kuriou priklijuota ir nusiima nesunkiai, o norint vėl priklijuot tą "plasteliną" sumirkytu 646 skudurėliu truputį patapnoji, kad suminkštėtų, tada dar su orpūte pašildai ir belieka gerai prispaudus palaikyt, bent jau aš taip dariau.
seip girdejau vieni klijavo dwipise lipnia juosta kuri naudojama ststybuose langu montavime... :V

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
Pas mane kai nukrito klijavau su skystom vinim, laiko.

Neprisijungęs mindisgmp

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
seip girdejau vieni klijavo dwipise lipnia juosta kuri naudojama ststybuose langu montavime... :V

Šiaip galima paprasta dvipuse lipnia juosta klijuota, paprasčiausias reikalas, tik gerai nuriebalint reikia paviršius, o kiek žinau ta kur langam naudojama netiks, nes ji užklijavus pradeda plėstis, kad tarpą užsandarintų.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Ta kur plečiasi taip ir vadinasi: besiplečianti. Yra ir be jos visokiausių lipnių ir dvipusių

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
 (!?) nuriebalinau viską, nuskučiau klijus nuo apdailos idealiai, klijavau su dvipuse, pilnai nelimpa ir banguojasi, todėl reikia klijuot su kažkuo , kas greitai džiūna ir mirtinai klijuoja  :V :D

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
(!?) nuriebalinau viską, nuskučiau klijus nuo apdailos idealiai, klijavau su dvipuse, pilnai nelimpa ir banguojasi, todėl reikia klijuot su kažkuo , kas greitai džiūna ir mirtinai klijuoja  :V :D

nu blin mes moldingus klijuodavom su 3M dvipuse 1 cm storio. tai jau kaip ir mirtinai beveik gaudavos. nebandei su 3M ?

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
ne  :V kur pirkt yra?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Pas mane anie iš viso nepriklijuoti , ieškot jūs problemų kur nereik  :D

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
originalūs silkės laikosi puikiai ir neklijuoti, su v8 kitaip yra  ;)

Neprisijungęs sustas

• Įrašai: 373
    • Žiūrėti profilį
originalūs silkės laikosi puikiai ir neklijuoti, su v8 kitaip yra  ;)
audziau varyk su samarezais, cia jau 100proc. kad laikys :-] :-]

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
ne  :V kur pirkt yra?

nu tai bet kur kur prekiauja auto reikmenimis. svarbu kad butu 3M firmos ;) nes sakau bl kiek masinu moldingai ir visokios nesamones isvaziavusios yra suklijuotos, tai gerai laikosi ;)

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
tikrų zylų fone  :H :H :H  :D

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Kažkada buvau klausęs,bet jau pamiršau :D ,pasikartosiu: tai kodėl 200 būtent 20v vadina zylais ?  :D

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
Kažkada buvau klausęs,bet jau pamiršau :D ,pasikartosiu: tai kodėl 200 būtent 20v vadina zylais ?  :D
jo man irgi idomu :), kazkodel zylais  skaiciau audi v8 del varikliu ir garso panasumo su tikru zil`u

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Gražios nuotraukos. (y)

O to ir aš niekad nesupratau.

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
gal todel kad visgi 5 cilindru variklis skleidzia panasesni garsa i ZIL'o varikli, o V8 daugiau i super car variklio murkima :D

Neprisijungęs goodazz

• Įrašai: 1643
    • Žiūrėti profilį
tikrų zylų fone  :H :H :H  :D

meninis lyginimas - 100lt ir nėr duobės :)
goodazz audi dalys  - naudotos s2/s4/s6/a200 20v ir kitų audi dalys
861011325

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
cia vienzo kiemas :O :O :O :O

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
gal todel kad visgi 5 cilindru variklis skleidzia panasesni garsa i ZIL'o varikli, o V8 daugiau i super car variklio murkima :D

duru rankenos panasios i zylo :D

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
as suprantu del ko zylais vadina, kai dar man koki 8metai buvo, buvau nugirdes zilo variklio darba ir kaip kaimynas vazinedavo su audi100 2.3 5 cyl tai galvojau kad ten zilo variklis po kapotu is garso  :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 26, 22:25:51 sukūrė Gedis »