na va ir naujienos, gal tik biski apie viska is pradziu.
Pernai sugedus S3 teko pakrapstyti giliau, ko pasekoje teko nemazai pakeisti
keitisi;
kaltiniai svaistikliai
kaltiniai stumokliai (pakeisti is 81mm i 82mm ir nureiberiuotas stumoklio virsus 1.5mm, ko pasekoje pasikeite kubatura ir siuo metu yre netoli 2.0l)
AEB galva
atmosferiniai veleneliai (didesni 0.8 kumsteliais)
vienas ir nemazas IC
ismetimo kolikas aftermarket
kuro purkstukai 550cc
kuro siurblys iki 500ag
turbina k04 hibridas
lengvintas vienmasis smagratis
ismetimas 72mm
raudonos tfsi babinos
zvakes ngk iridium 9 saltumo
ir sport filtras i org vieta
o dabar pati istorija, viska pasikeitus, buvo nuspresta masina programuotis Start line'e. Atvarius ir palikus masina po savaites nebuvo jokiu ziniu. Start line atstovas buvo nekalbus. Nieko jo paklausti negali o jai pradedi klausineti jis imdavo pykti. Veliau paklausus ar jis gali mano masina padaryti jis pasiule kreiptis i "kamuta", nes ale pas mane turba leva ir 300ag ne pro kur. Jai turba nevalina tai kam siulyti kreiptis i chamuta?
veliau pasake kad visdelto padarys, bet reikia isistatyti kuro misinio matuokli, nes ju turimas sugedes o naujo jie nepirks, nes jiems niekam jis nereikalingas. O isistacius ji, jie man pagal gauge masina mapintu
vienu zodziu, po svarstymu, buvo nuspresta masina varyti i INSANE.LT
Jie draugiskai, nustate data, kada atvaryti masina, pasake ka reiketu pasiruosti. Atvarius mane pasitiko draugiskas kolektyvas ir aisku prieme mano automobili. kelis kart prasukus, jie pastebejo, (nes turi su kuom pamatuoti) kad truksta kuro, kad ant galo lieseja misniai.
S3 buvo paimta is ju ir uzsakytas naujas kuro siurblys. Sumontavus, buvo vel susisiekta su INSANE.LT. Taigi, pries menesi buvau buvau pas juos ant stendo.
Kelis kart prasukus ant stendo misiniai buvo idealus, bet luzo alkuninio veleno skyvo shponke ir sumale varikli
хостинг изображенийcertificity.comteko vel ieskotis naujo motora. Buvo rastas AEB motoras, isardzius sugedusi motora, paaiskejo, kad nukentejo tik galvute, tad buvo nuspresta keisti tik ja
залить картинкуcertificity.com
хостинг картинок bmpcertificity.com
бесплатный хостинг картинокcertificity.comskirtumai tarp buvusios galvos ir naujos tarp intake
хостинг фотоcertificity.com
залить картинкуcertificity.comsurinkus motora, padaryta lengva keliu simtu km apkatke ir vel pas INSANE.LT
Taigi, vakar praleidus diena pas juos yra ir skaiciai
фотохостинг бесплатныйcertificity.com
хостинг картинок bmpcertificity.comir video
nieko nenorejau izeisti, tiesiog issakiau savo nuomuone ir papasakojau istorija