beja, kaip su apaciu dazymu? sidarbras bus?
r22? r24?
dazysiu ateinanti svaitgali, dabar galvoju ka daryti su stogu, ar dazyti originalia spalva ar juoda matine, kazkur maciau toki varianta tai labai patiko
Na bus matyti kaip bus del stogo, jai dazysiu ji tai tik matine spalwa, o plewelit kazi ar matiniu buna...
Citata iš: audicauper 2010 Liepos 26, 12:35:57 Na bus matyti kaip bus del stogo, jai dazysiu ji tai tik matine spalwa, o plewelit kazi ar matiniu buna...Pas mane matinė iš senukų. Bet man rodos yra ten kokios Oracal firmos. Bet ir kainos prasme kuris labiau apsimoka varijantas reik pažiūrėt.
Citata iš: Vytkė 2010 Liepos 26, 12:39:45 Citata iš: audicauper 2010 Liepos 26, 12:35:57 Na bus matyti kaip bus del stogo, jai dazysiu ji tai tik matine spalwa, o plewelit kazi ar matiniu buna...Pas mane matinė iš senukų. Bet man rodos yra ten kokios Oracal firmos. Bet ir kainos prasme kuris labiau apsimoka varijantas reik pažiūrėt. Kokia ten matinė iš senukų? Gal pavadinimą turi?
Citata iš: Eternal 2010 Liepos 26, 12:46:22 Citata iš: Vytkė 2010 Liepos 26, 12:39:45 Citata iš: audicauper 2010 Liepos 26, 12:35:57 Na bus matyti kaip bus del stogo, jai dazysiu ji tai tik matine spalwa, o plewelit kazi ar matiniu buna...Pas mane matinė iš senukų. Bet man rodos yra ten kokios Oracal firmos. Bet ir kainos prasme kuris labiau apsimoka varijantas reik pažiūrėt. Kokia ten matinė iš senukų? Gal pavadinimą turi?Alkor venilia vadinasi. 45cm pločio jinai, tapetų skyriuje buvo. Ai žinai, pabandymui nusipirkau, žiūrėsiu kiek laikys.
gal ir man nori galine arka nuspakliuot ir nudazyt?