na nauja radijatoriu dejau tai apibrazit jo nenorejau per kondiske tai kondiske ispjoviau nafik .o ar dar tas senas kondiskes kurnors pildo freonu?
Citata iš: jaunuolis19 2011 Gegužės 01, 21:46:20 na nauja radijatoriu dejau tai apibrazit jo nenorejau per kondiske tai kondiske ispjoviau nafik .o ar dar tas senas kondiskes kurnors pildo freonu?Manau kad pildo, dar nesu girdeles kad kam nepildytu del kondiskes senumo. Kaip tavo audi arkos laikos? suvirinimas nerudyja?
Citata iš: audi2001b 2011 Gegužės 01, 21:51:35 Citata iš: jaunuolis19 2011 Gegužės 01, 21:46:20 na nauja radijatoriu dejau tai apibrazit jo nenorejau per kondiske tai kondiske ispjoviau nafik .o ar dar tas senas kondiskes kurnors pildo freonu?Manau kad pildo, dar nesu girdeles kad kam nepildytu del kondiskes senumo. Kaip tavo audi arkos laikos? suvirinimas nerudyja?senas kondiskiu sistemas klaipedoje pildo tik šalna. daugiau niekur mano ziniomis.
Citata iš: GedasQ 2011 Gegužės 01, 23:31:41 Citata iš: audi2001b 2011 Gegužės 01, 21:51:35 Citata iš: jaunuolis19 2011 Gegužės 01, 21:46:20 na nauja radijatoriu dejau tai apibrazit jo nenorejau per kondiske tai kondiske ispjoviau nafik .o ar dar tas senas kondiskes kurnors pildo freonu?Manau kad pildo, dar nesu girdeles kad kam nepildytu del kondiskes senumo. Kaip tavo audi arkos laikos? suvirinimas nerudyja?senas kondiskiu sistemas klaipedoje pildo tik šalna. daugiau niekur mano ziniomis. bet tai to R12 naujo nebera, o is visur kitur istrauktas nebelabai koks jis buna...nzn ar tiesa bet zmogus pildes man pezo kondiske sake uztenka pakeist tepala sistemoje ir galima piltnauja freona (nepamenu pavadinimo)