Pajungiau siandien sildyma normaliai syla kaista
beje kiek matau tai cia ne oda o eko oda kitaip dermantinas kaina pasiuvimo tikrai maza bet su tikra oda nera ka lygint ir tai pamatysi marzdauk po meteliu aisku nebent joje sedi viena kart per savaite tada amzinas reikalas
ardes tik tos naujasnes nuo 2001 metu bet nepamenu labai jau seniai tai buvo aisku cia zmogaus pasirinkimas,bet as asmeniskai tik uz oda.kazkada turejau bulka ir pasiuvo man eko odos salona tai ziema labai jau sukieteja inai o devetas salonas normalios bukles manau apie 500 butu atsieje,bet dar karta sakau cia kiekvieno reikalas kam ko reik ir kas ka vertina
Aš tai dėl sviekatos sumetimų žiemą pasidedu kailiuką ant sedynės, tada nereikia jungti šildymo, kas nekenkia sveikatai.
Citata iš: Vytkė 2010 Spalio 12, 22:02:00 Aš tai dėl sviekatos sumetimų žiemą pasidedu kailiuką ant sedynės, tada nereikia jungti šildymo, kas nekenkia sveikatai. tam ir yra keliu padeciu ilipi ziema i masina uzvedi ijungi sildyma ikaista oda, per ta laika nusikasi langus ir ziurek ilipes jau gali jungt lauk visa reikala
Citata iš: Audi110kw 2010 Spalio 12, 22:03:36 Citata iš: Vytkė 2010 Spalio 12, 22:02:00 Aš tai dėl sviekatos sumetimų žiemą pasidedu kailiuką ant sedynės, tada nereikia jungti šildymo, kas nekenkia sveikatai. tam ir yra keliu padeciu ilipi ziema i masina uzvedi ijungi sildyma ikaista oda, per ta laika nusikasi langus ir ziurek ilipes jau gali jungt lauk visa reikala Tik aš nesuprantu kaip veikia ant maniškės C5 tas šildymas, ar labai lėtai šyla, ar apsauga kokia yra, nes užvedu, nusivalau ar ten nusigremžiu langus, įlipu ir vistiek šaltos sėdynės, tada pavažiuoji koki kilometrą ir šyla jau jinai.
Citata iš: Vytkė 2010 Spalio 12, 22:20:28 Citata iš: Audi110kw 2010 Spalio 12, 22:03:36 Citata iš: Vytkė 2010 Spalio 12, 22:02:00 Aš tai dėl sviekatos sumetimų žiemą pasidedu kailiuką ant sedynės, tada nereikia jungti šildymo, kas nekenkia sveikatai. tam ir yra keliu padeciu ilipi ziema i masina uzvedi ijungi sildyma ikaista oda, per ta laika nusikasi langus ir ziurek ilipes jau gali jungt lauk visa reikala Tik aš nesuprantu kaip veikia ant maniškės C5 tas šildymas, ar labai lėtai šyla, ar apsauga kokia yra, nes užvedu, nusivalau ar ten nusigremžiu langus, įlipu ir vistiek šaltos sėdynės, tada pavažiuoji koki kilometrą ir šyla jau jinai. jeigu niekas nesedi, tai ji ir nesyla
ner uz ka, vietoj kailiuko db pora plytu teks veziotis
Kad nebutu salta sedet ziema
Citata iš: Matas_ 2010 Spalio 12, 22:38:43 ner uz ka, vietoj kailiuko db pora plytu teks veziotis Turėjau panašią mintį.
Citata iš: Audi110kw 2010 Spalio 12, 19:48:06 Kad nebutu salta sedet ziema taiu suprantu ka, bet klausiu nuo ko tu jį įdėjai? Nes jis čia lyg ir neoriginalus
Citata iš: vabalaz 2010 Spalio 12, 23:47:25 Citata iš: Audi110kw 2010 Spalio 12, 19:48:06 Kad nebutu salta sedet ziema taiu suprantu ka, bet klausiu nuo ko tu jį įdėjai? Nes jis čia lyg ir neoriginalusnusipirkau specialius masinu salonams orginaliu sildymo elementu kai paklausi kokiam lauzyne pasiziuri lyg i nenormalu o buvo klausta klaipedoje prie jaku ziedo ten keli kur yra uz jaku ziedo, kretingoje 2se, skuode...
Citata iš: Audi110kw 2010 Spalio 13, 09:40:31 Citata iš: vabalaz 2010 Spalio 12, 23:47:25 Citata iš: Audi110kw 2010 Spalio 12, 19:48:06 Kad nebutu salta sedet ziema taiu suprantu ka, bet klausiu nuo ko tu jį įdėjai? Nes jis čia lyg ir neoriginalusnusipirkau specialius masinu salonams orginaliu sildymo elementu kai paklausi kokiam lauzyne pasiziuri lyg i nenormalu o buvo klausta klaipedoje prie jaku ziedo ten keli kur yra uz jaku ziedo, kretingoje 2se, skuode... kiek mokėjai?