Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi Coupe Quattro year '94 df  (Skaityta 138583 kartus)

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
jus paprastais faktais pagryskite,nes kolkas tik matau kad su mastysena problemos/negalejimas susitaikyt kad ne originalus daiktas,bet praktisku argumentu nesulaukiu :goodboy:

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
ir galiu pasakyt jog nelabai tasbreplikas ir perka kai gywai pamato

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
nu nzn kiek ten ju perka bet as jau dvi turiu zinau dar kelis kurie turi,nugi nesikeikia lb :think: visos pirktos is panevezio,tikrai gerai islietos...

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
as lyginu butent s2 buferi originala ir stampovke...kiti dalykai yra lb indvidualiai,butent s2 plasmase yra lb trapi ir ypac ziema...dar vienas pliusas stampovkes kad yra daugiau vietos intercooleriui :-]
telpa gan nemazas kuleris patikek ir taip kai ideal viska sukonstruoji is pagrindu.kitas dalykas ar tau reikia bile didelio kulerio jei tu ag semkes.nesilyginsi pas kuri didesnis
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Liepos 08, 07:46:39 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
nu nzn kiek ten ju perka bet as jau dvi turiu zinau dar kelis kurie turi,nugi nesikeikia lb :think: visos pirktos is panevezio,tikrai gerai islietos...
kokios kainos vaikšto replikinių ?

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
350 pamenu buwo

Neprisijungęs An$id

• Įrašai: 754
    • Žiūrėti profilį
350 pamenu buwo
+ groteles is audicentro ir iseina oem bamperio kaina :D

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
tep.tolko nulis jei uz ta suma gauni oem buferi, kad ir biski itrukusi.plastmase puikiai ir tvirtai susivirina jei geras plastmasistas. praktiskai, bet kuris buferis salta ziema truputi baksteltas trukineja kaip sokoladas.galinis coupe neisimtis
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Liepos 08, 17:11:58 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
kokios kainos vaikšto replikinių ?
nzn kiek kam jie pardavineja bet butent man jie uz 300lt pardavineja :D
shoto matau musu nuomones issiskiria ir nera prasmes kazka bediskutuot,nes as taves neitikinsiu o tu manes butent siuo klausimu ff

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
butent.nelimpa man fuflo :) nebent labai laikinam :D peace.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
kad ir 300lt, plius nenaujos grotos 200-250 sumoj galima gauti  bamperioka oem.

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
jei nelimpa tai kam ta antra spoileri tampai ant coupe? :goodboy: o uz 550lt niekas neatiduos gero tvarkingo originalaus buferio,jis bus klijuotas spakliuotas ir kreivais laikikliais...kazi apskritai turi kasnors lietuvoj netvarkyta buferi?

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Pala, o koks skirtumas oem, ar ne oem, jei kai ant masinos uzdetas, neatskirsi ?  :V :D Nebent ant dusios smagiau

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
Pala, o koks skirtumas oem, ar ne oem, jei kai ant masinos uzdetas, neatskirsi ?  :V :D Nebent ant dusios smagiau
butent,kiek zmoniu ziurejo neivienas neatskyre kad stampovke uzdeta :-]

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
nebuk skupas damesi ta 100lt ir turesi sweika.uz 550 rast galima  irgi kaip ir lesius uz 400 :D tas suolas buwo su masina lai ir stovi ten. jau 10 metu koks.ne apie ji snekam dabar.balkis kopijoj yra? butu pagirtina

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
butent,kiek zmoniu ziurejo neivienas neatskyre kad stampovke uzdeta :-]
tie zmones tiek matyt ir teraukia apie tai.nemato  ten kur reiktu ziureet is tikro

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
lesius ledinius ir uz 300 pasirodo galima rast :-] o del buferio,ne bet nera tu 'balkiu' kurie man trugdo normaliai ic italpint,bet jei lb reiktu galima ir su balkiu paprasyt tikrai pagamintu tik normalu kad ir kaina isaugs...bet tai kai mes tema zmogui pritersem su beprasmem kalbom :-]

Neprisijungęs df

• Įrašai: 1564
    • Žiūrėti profilį
Idomu paskaityt :D Panevezyje bamperis 200lietuvisku ale v6/s2, bet prasideda,groteliu ieskojimas,dazymas,nuvaziuot/parvaziuot..
Man tai nei silta nei salta kad pas kazka ne oem buferis,(pacio reikalas)  pas mane paty buvo ispradziu  ir butent tas is panevezio..bet gavos taip kad incidento metu jy apgadino..ir isejo tvarkingas tikras s2/v6
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Liepos 08, 18:04:19 sukūrė df »

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
o tik 200 reiks bent pora uzsipirkt nebus gaila po pusnis taskyt :-]

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
[/quote
na jo idomi diskusija cia uzvire:) as manau palaikau tuos kurie sako kad ne butinai OEM ir galiu pridurti jog Shoto viskas turi buti OEm pagal ji nesvarbu kokia kaina ir kas per detale :goodboy: bet is tikro ar labai jau daug tokiu zmoniu yra ? gal aisku ir gerai bet nemanau kad yra didelis skirtumas jei paciam naudotojui yra gerai ir nesimato kad ne OEM plius manau geriau ne OEM nei kaimo tiurlingo (8-)

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
mano nuomone geriau sveikas ne originalas, negu sulauzytas, kelis kart tvarkytas ir visiskai nebetinkantis originalas. Pigiau ir praktiskiau iseina kas kart nauja ping pong"a nupirkti, negu ant tos pacios lupenos spakliu tepti ir tyketis, kad bededant nesutruks.

Neprisijungęs df

• Įrašai: 1564
    • Žiūrėti profilį
Paivairinsim kupetos snukuti :D

Neprisijungęs donic

• Įrašai: 148
    • Žiūrėti profilį
Paivairinsim kupetos snukuti :D

gėris... :G

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
kur radai uz kiek radai? cia rs2bus? ir man tokio priekio reik vasarai :-{

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
speciau kad cia nuo cabrio pas paukstuka.