Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi Coupe by sharrasitto - Nebera:((((  (Skaityta 34263 kartus)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
esu taip pat jautrus kvapams kaip ir sharr, ir galiu pasakyt, kazkada mano pirmajai audi kai dujas idejo, tai tikrai jutosi spec duju kvapas. ir nei eglute nei visas miskas ju nepermusa. nu nors uzmusk. kiti isede sakydavo kad viskas ciki, nieko tikrai nesijaucia, o man jausdavosi ir tiek
cia gal jums tik isitikinimas jog dujos smirda yra  :-] o jei rimtai tai neisivaizduoju kaip jos gali smirdet jei sistema sandari yra, turi buti nesandarumai jei jauciasi mano galva

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Tai blyn logiskai galvot, jei kiauras vamzdynas tai gal ir gali smirdet. Kitu atveju nebent dujos nesureguliuota. Arba patys vairuotojai dujas leidzia pro vamzdyna :D
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
na kiek teko vazinet su auto kur yra dujos, tai kaikuriuose tikrai jauciasi specifinis duju kvapas ir nemanau kad kazkas nesandaru ten butu...
o duju uzpylima prie benzo uzpilimo montuoja tik tuo atveju, jei ten pakankamai vietos yra ( del TA taisykliu tai nzn ), maciau tik pas mersus, nes pas juos ten daxera vietos prie benzo uzpilimo :)

Neprisijungęs SHARR

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
bus matyt.

Neprisijungęs SHARR

• Žiūrėti profilį

Su nesveiku dropu :)))

Neprisijungęs Arturiikas ;D

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
Gražu labai . (o)  (+)

Neprisijungęs xenon45

• Įrašai: 693
    • Žiūrėti profilį
tikrai vertas demesio coupe :H

Neprisijungęs SHARR

• Žiūrėti profilį
Tuoj ruosim ziemai. Ir laukiu ir nelaukiu.  ;)

saras669

• Svečias
ko taip gals stowi ziaurei pas tawe? :D

Neprisijungęs SHARR

• Žiūrėti profilį
Bulbas iskroviau is bagazines  :D

saras669

• Svečias
nesweikai daug prisidejes buwai...db galesi ziemai traktoriaus ratus uzsidet ;) :-]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Kas per aukštis čia? :V

Neprisijungęs Tamosis

• Įrašai: 212
    • Žiūrėti profilį
SHARR,o kaip realibei atrodo taip pat ledovai kaip ir foto? :V.Jeigu taip super atrodo kaip foto tai tada (o)  (y)

Neprisijungęs SHARR

• Žiūrėti profilį
SHARR,o kaip realibei atrodo taip pat ledovai kaip ir foto? :V.Jeigu taip super atrodo kaip foto tai tada (o)  (y)

Nuotraukoje nera jokio fotoshopo. Ka matai, taip ir atrodo. Kiek ledovai, kiek ne ledovai, spresti kiekvienam atskirai.

Juokauju. Aukstis toks, nes kitos puses ratas, pasislepes po arkomis. Kampas toks, kalniukas buvo.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Jau išsigandęs buvau :-]

Neprisijungęs xenon45

• Įrašai: 693
    • Žiūrėti profilį
Tuoj ruosim ziemai. Ir laukiu ir nelaukiu.  ;)
kodel ir lauki ir nelauki? :V

Neprisijungęs Idealistic

• Įrašai: 309
    • Žiūrėti profilį
17dieną, ketvirtadienį, apie 22valandą, užmatytas coupas stovintis centre, dailutis labai ;)

Neprisijungęs SHARR

• Žiūrėti profilį
17dieną, ketvirtadienį, apie 22valandą, užmatytas coupas stovintis centre, dailutis labai ;)

o kurioje vietoje?? galbut ne mano:))

Neprisijungęs dragis

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
tavo coupas tikrai grazus (r)

Neprisijungęs SHARR

• Žiūrėti profilį
Miega ziemos miegu tokiame stovyje :)) Isvariau siek tiek pravazineti po menesio stovejimo, nuvaskavau ir atgal i garaza menesiui :))

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Aš tai net netraukiu lauk žiemą, nes tas "pavažinėjimas" gaunasi labai jau druskingas, sveikiau jau jai ir toliau stovėti, nei apsidruskinti ir vėl stovėti :)

Neprisijungęs SHARR

• Žiūrėti profilį
Aš tai net netraukiu lauk žiemą, nes tas "pavažinėjimas" gaunasi labai jau druskingas, sveikiau jau jai ir toliau stovėti, nei apsidruskinti ir vėl stovėti :)

Na kartais taip norisi pralekti rata, kita  (aa)

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
grazus :) groteles papasakok kaip dareisi? :) rs2 replica ar siaip matiniais dazais uzpurskei?

Neprisijungęs SHARR

• Žiūrėti profilį
grazus :) groteles papasakok kaip dareisi? :) rs2 replica ar siaip matiniais dazais uzpurskei?

RS2 Replica :)

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
visai nieko gavosi :) gali dar foto? :)