Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi Coupe by sharrasitto - Nebera:((((  (Skaityta 34266 kartus)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
teveliai nebeduoda $ ?  :V :D juk skelbime rasai, kad lb ekonomiska  :-] Dek LPG, jei tik ekonomijoj esme

Beje, kaip reikalai su 2.3 5cyl motoru ir LPG? Girdejau, jog lpg nedirba normaliai su KE-Jetronic  :V

MITAI  :D viskas dirba idealiai.. vazineju antrus metus, jokiu nusiskundimu, matau tik viena minusa - duju bakas ateme praktiskai puse bagazines  :[ o siaip,  kaip ir minejo sintetic, palaikyk aukstos itampos bukle (laidai,zvakes,skriejikas ir t.t)ir viskas bus ok ;)

Neprisijungęs SHARR

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
teveliai nebeduoda $ ?  :V :D juk skelbime rasai, kad lb ekonomiska  :-] Dek LPG, jei tik ekonomijoj esme

Beje, kaip reikalai su 2.3 5cyl motoru ir LPG? Girdejau, jog lpg nedirba normaliai su KE-Jetronic  :V

MITAI  :D viskas dirba idealiai.. vazineju antrus metus, jokiu nusiskundimu, matau tik viena minusa - duju bakas ateme praktiskai puse bagazines  :[ o siaip,  kaip ir minejo sintetic, palaikyk aukstos itampos bukle (laidai,zvakes,skriejikas ir t.t)ir viskas bus ok ;)

Pas tave duja?

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
Tai ne  :D sutaupiau ant kokiu 4 kupu minimum vazinedamas su kopustais ;) kai nusipirkau iskart isikisau  per menesi sutaupau ant kuro min 350-500Lt tai primesk, per du metus sutaupiau 8400-12000 Lt  :O :-]

Neprisijungęs ags

• Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
as irgi girdejau,kad sie motorai su dujom visai gerai sugyvena ;)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
 :G :G (o) Irgi reiškias dirbai "dorai"... :D :D
Numerukus senai pirkai jau ania?... 8-P

Neprisijungęs Vitalikaz

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 393
    • Žiūrėti profilį
Tai ne  :D sutaupiau ant kokiu 4 kupu minimum vazinedamas su kopustais ;) kai nusipirkau iskart isikisau  per menesi sutaupau ant kuro min 350-500Lt tai primesk, per du metus sutaupiau 8400-12000 Lt  :O :-]

niekada net nepagalvociau kad pas tave dujos  :D

Neprisijungęs ags

• Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
oho,ispudinga suma jau sutaupes :O ,o kokia beje pas tave rida jau yra? Oo)

Neprisijungęs SHARR

• Žiūrėti profilį
Adrian, visa gyvenima kaip ir vitalikas galvojau, jog pas tave tik benzinas  :D Tai va, kodel taip piktai reaguoji i mano komentarus  :-] Pavydi, kad su benzinu vazineju  (+) :-] :D Juokauju zinoma, atejo tokie laikai, kai jauciu ir man saviske "kastruot" reikes  :-] :D

patrakusi, dirbau dorai ...  (v) vasara ravedavau arbuzus kazkur kitapus lenkijos, na o ziema, lekiu i Afrika, kur dakaras vyksta, ir is dalyviu detales "skolinuosi"  :-] Lietuvoje superka brangiai jas  :D Tai verslas klesti ziema  :D Gaila du metai jau kaip nevyksta dakaras Afrikoje, tai k.r.i.z.e. paliete ir mane, planuoju LPG sistema montuoti i savo kartinga  :-] :D

O numerukai netikri  (v) Kai fotosesija vyksta, uzsidedu netikrus  8-P Na zinai, kad tokios mergaites kaip tu, nesuzinotu tikru numeruku  (v) O tai paskui nuo tokiu viskas ir prasideda... Telefono numeris, namo numeris, banko saskaitos numeris....  :-] :D
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Birželio 26, 16:30:24 sukūrė SHARR »

Neprisijungęs SHARR

• Žiūrėti profilį
Atsinaujinam  (r)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Dekis dujas, normaliai sitie motorai su dujom sugyvena. Isidesi antrros kartos dujas ir gerai, maza saudymo tikimybe :) O ir sutaupysi tikrai gerai, nereiks parduot mylimos masinos
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį

:D nu va dbr jau žinai  :-]

Neprisijungęs SHARR

• Žiūrėti profilį

-100respekto tasku is manes  :-] :D

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį

na jau prasukes per lygiai 2 metus apie 150-160 tukst. km. kai pirkau kupsta berods rida buvo 180k, so, neperseniausiai susukau jubilieju 333333  :-] atsimenu ir 222222 kai dar buvo  pries metus su biskiu

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį

:D man giliai dzin ka kiti galvoja apie LPG, svarbu man gerai, pigu siku  :-] pvz, nuvarau i palanga uz 100lt pirmyn ir atgal, draugai su benzu min uz 200, so, ciela 100 galiu prapilt  :G
 arba kokia vovere pagirdyt  :-]

ir siaip, savikaina kilometro gaunasi panasi kaip kokio dyzelio 1.9 81 Kw  :D

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį

na jau prasukes per lygiai 2 metus apie 150-160 tukst. km. kai pirkau kupsta berods rida buvo 180k, so, neperseniausiai susukau jubilieju 333333  :-] atsimenu ir 222222 kai dar buvo  pries metus su biskiu
kur cia tiek km susukt sugebi kaip furos  :D

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
du metus kazkur i darba vazinedavau kasdien - +- 170km, jei dar nusuki kur, tai ir cielus 200 ileki, o jei dar savaitgaliais kur islendi, ir gi be 200-300km neissisuki  :D, cia apart kelioniu po visa LT, DE, LV ir pan  :D

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
nu jo, i darba po 200 km vaziuot tai cia nebaikos  :V

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
patrakusi, dirbau dorai ...  (v) vasara ravedavau arbuzus kazkur kitapus lenkijos, na o ziema, lekiu i Afrika, kur dakaras vyksta, ir is dalyviu detales "skolinuosi"  :-] Lietuvoje superka brangiai jas  :D Tai verslas klesti ziema  :D Gaila du metai jau kaip nevyksta dakaras Afrikoje, tai k.r.i.z.e. paliete ir mane, planuoju LPG sistema montuoti i savo kartinga  :-] :D

O numerukai netikri  (v) Kai fotosesija vyksta, uzsidedu netikrus  8-P Na zinai, kad tokios mergaites kaip tu, nesuzinotu tikru numeruku  (v) O tai paskui nuo tokiu viskas ir prasideda... Telefono numeris, namo numeris, banko saskaitos numeris....  :-] :D

Matai koks tu geras verslinykas....mldc... (+) (+) Aš kai užaugsiu irgi bandysiu pereiti in tokį biznių.... :D :D :D :D :D Ale žinok ta ...izė ir mane palietė, irgi va galvoju apie kapūstus... :f nu bet dzin...svarbu papigiai palakstyti kur.... :D :D :D :D

A va kokis tu slapukas... Oo) Slepi numerukus.... Oo) nu bet čia nelabai sunku atsekti, tokių ne pilni garažai.... :D :D :D :D "Prasieisiu" ir sužinosiu... :D :D :D :D

Okis, sorry už floodą... (v)

Neprisijungęs SHARR

• Žiūrėti profilį
Andriux, niekada nesmerkiau zmoniu, vazinejanciu su dujine iranga.  ;) Ir tuo labiau, nei kiek nekritikuoju zmoniu, kurie turi prabangu automobili ir pilasi dujas. Teko ne viena karta matyti Cayenne, M6, S8 2007 ir begale kitu nauju ir brangiu automobiliu su dujine iranga.  ;) Zmones nors ir turi pinigu, taciau stengiasi taupyti, o tai yra gerai, juolab kai ta dujine sistema tokiuose automobiliuose niekuo nenusileidzia benzo vaziavimui  ;) O as asmeniskai duju nemegstu nes labai jau jautrus kvapams esu, ir jai masinoj nekvepi, tai na....  (z)

Neprisijungęs SHARR

• Žiūrėti profilį

Matai koks tu geras verslinykas....mldc... (+) (+) Aš kai užaugsiu irgi bandysiu pereiti in tokį biznių.... :D :D :D :D :D Ale žinok ta ...izė ir mane palietė, irgi va galvoju apie kapūstus... :f nu bet dzin...svarbu papigiai palakstyti kur.... :D :D :D :D

A va kokis tu slapukas... Oo) Slepi numerukus.... Oo) nu bet čia nelabai sunku atsekti, tokių ne pilni garažai.... :D :D :D :D "Prasieisiu" ir sužinosiu... :D :D :D :D

Okis, sorry už floodą... (v)

Reikia, reikia taupyti  (v) O tai paskui nera is ko mergaiciu i kavine nusivesti, ar dar graziau, prie juros  :D

O tu surask mano garaza ...  (+) duosiu lita, bucki ir bandute  (+) :D

Neprisijungęs suomis

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį

:D man giliai dzin ka kiti galvoja apie LPG, svarbu man gerai, pigu siku  :-] pvz, nuvarau i palanga uz 100lt pirmyn ir atgal, draugai su benzu min uz 200, so, ciela 100 galiu prapilt  :G
 arba kokia vovere pagirdyt  :-]

ir siaip, savikaina kilometro gaunasi panasi kaip kokio dyzelio 1.9 81 Kw  :D
  o man atrodo , kad pilant saliarka ir pilant dujas is kolonkes,tu Adrian dar ir pigiau vaziuoji

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
Andriux, niekada nesmerkiau zmoniu, vazinejanciu su dujine iranga.  ;) Ir tuo labiau, nei kiek nekritikuoju zmoniu, kurie turi prabangu automobili ir pilasi dujas. Teko ne viena karta matyti Cayenne, M6, S8 2007 ir begale kitu nauju ir brangiu automobiliu su dujine iranga.  ;) Zmones nors ir turi pinigu, taciau stengiasi taupyti, o tai yra gerai, juolab kai ta dujine sistema tokiuose automobiliuose niekuo nenusileidzia benzo vaziavimui  ;) O as asmeniskai duju nemegstu nes labai jau jautrus kvapams esu, ir jai masinoj nekvepi, tai na....  (z)
siaip tai del kvapo drisciau nesutikti, dujos daug ekologiskesnis kuras ir jokio ten kvapo nera, nebent kiauras vamzdis kur nors  :D kaip tik atvirksciai, kai vazinejau anksciau su dujine iranga, o dabar su benzu, tai benzo ismetamu duju kvapas toks bjaurus is dusliaus, nors co ir taip toliau viskas ok, o nuo duju to nera. turbut tau teko matyti kokia neisgeriausiu irangu jei jauti kazkoki duju kvapa bloga

Neprisijungęs SHARR

• Žiūrėti profilį
siaip tai del kvapo drisciau nesutikti, dujos daug ekologiskesnis kuras ir jokio ten kvapo nera, nebent kiauras vamzdis kur nors  :D kaip tik atvirksciai, kai vazinejau anksciau su dujine iranga, o dabar su benzu, tai benzo ismetamu duju kvapas toks bjaurus is dusliaus, nors co ir taip toliau viskas ok, o nuo duju to nera. turbut tau teko matyti kokia neisgeriausiu irangu jei jauti kazkoki duju kvapa bloga

Na cia tiesiog spejimai, nes tenka ir su "dujinem" masinom pavazineti, tiesa, ne paciom tvarkingiausiom, tai salone tas specifinis duju kvapas permusha visus wunderbaumus  :V O pats vazineju benzu, tai salione kaip "Sarmoj" kvepia  (+) (o) Beje, dar klausimas, ar yra galimybe duju uzpilima padaryti prie benzino uzpilimo?  :V Vienuose esu mates darosi sitaip, kiti deda ta bjauria "shaiba" buferyje  ff

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
tai jei salone jauciasi tai ten isvis kazkas neaiskaus su tokia iranga, gera iranga yra geras daiktas ir jokio diskomforto nesijaucia, o kalbant apie uzpylimo kamsti tai yra taisykles kur ji galima deti ir bet kur neidesi, nes technikines nepraeisi

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
esu taip pat jautrus kvapams kaip ir sharr, ir galiu pasakyt, kazkada mano pirmajai audi kai dujas idejo, tai tikrai jutosi spec duju kvapas. ir nei eglute nei visas miskas ju nepermusa. nu nors uzmusk. kiti isede sakydavo kad viskas ciki, nieko tikrai nesijaucia, o man jausdavosi ir tiek