Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi Coupe by sharrasitto - Nebera:((((  (Skaityta 34275 kartus)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
patrakusi, dirbau dorai ...  (v) vasara ravedavau arbuzus kazkur kitapus lenkijos, na o ziema, lekiu i Afrika, kur dakaras vyksta, ir is dalyviu detales "skolinuosi"  :-] Lietuvoje superka brangiai jas  :D Tai verslas klesti ziema  :D Gaila du metai jau kaip nevyksta dakaras Afrikoje, tai k.r.i.z.e. paliete ir mane, planuoju LPG sistema montuoti i savo kartinga  :-] :D

O numerukai netikri  (v) Kai fotosesija vyksta, uzsidedu netikrus  8-P Na zinai, kad tokios mergaites kaip tu, nesuzinotu tikru numeruku  (v) O tai paskui nuo tokiu viskas ir prasideda... Telefono numeris, namo numeris, banko saskaitos numeris....  :-] :D

Matai koks tu geras verslinykas....mldc... (+) (+) Aš kai užaugsiu irgi bandysiu pereiti in tokį biznių.... :D :D :D :D :D Ale žinok ta ...izė ir mane palietė, irgi va galvoju apie kapūstus... :f nu bet dzin...svarbu papigiai palakstyti kur.... :D :D :D :D

A va kokis tu slapukas... Oo) Slepi numerukus.... Oo) nu bet čia nelabai sunku atsekti, tokių ne pilni garažai.... :D :D :D :D "Prasieisiu" ir sužinosiu... :D :D :D :D

Okis, sorry už floodą... (v)