mano ir bmw ir zimmerman pirkau vokietijoj, bet kad susikraipe viena ar kita karta, tai gali buti n priezasciu nesusijusiu su disku kokybe, bet ate buvo brangesni uz zimmerman apie 20eur, tai dejau zimmerman, bet mano poziuriu, tai jie lygiaverciai ir vieni geriausiu. Girdejau is vieno ant e46 3.0d priekiniai org nelaike, tai dejo zimmerman greziotus ir laike, kol sudilo, be bedu, tik greziotu kaina vieneto nedziugina
ant mano 200tines gale ate diskai ir kalades, tai nzn jau kiek jiem metu, gal kokie 3 tai tikrai ir rudziu minimaliai, nors ir pravaziuota minimaliai, stovi ant lauko beveik visa laika
siomka, pameni kai su mano galiniais diskais pis**** gal 2010 metais pas mane susukinėdami suportus, kai keitėm, tai dar tie patys, nudilimo su mano rida nėra, bet pūva rūdija iš vidaus, kanteliai visokie ant stabdomojo ploto rūdija - na nežinau, nepatinka man jie, o diskai ATE ir Ferodo kalodkės.
o vat priekiniai nežinau kokie, kaip ir kalodkės, dėti su stojikėm naudoti buvo, stojikės iš vokiškos mašinos. Gamintojas neaiškus, bet nei jie rūdija nei perkaista, nei kratosi, tik dabar cypt pradėjo. Spėju tie ATE lietuvos rinkai dayti, taip kad ne viskas pagal pavadinimą priklauso.