Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi coupe b4 v6 2.8 fwd year 92, 89m 2.2t 20v fwd ir busima 2.2t 20v q year 92  (Skaityta 417070 kartus)

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
cia foto tokios.atrodo lyg plastmasiniai suportai :D realybej normali raudona spalva.su melyna tas pats efektas foto gaunas.prisitrins kalades prie disku nauju, susilygins kur uzdazyta daugiau nei reikia.vis bus geriau nei rudys :smoke:

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
Kokiais dazais dazei raudona? Ir kaip kazin laiko dazai

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
tokie http://www.ebay.co.uk/itm/CAR-BRAKE-CALIPER-PAINT-SPRAY-RED-400ml-BRAND-NEW-/370870232356 pilnai  sukieteja po 24 valandu kiek pamenu.po poros ziemu pradeda kai kur lysti lengvos rudeles.dazniausiai kur juda metalai, nes pratrina dazus.nuo drusku nelabai kas ir apsaugos. miltelinis suportu dazymas nebent, bet vistiek pratrins kalades kazkurias tai vietas.tokie kaip brembo suportai viskas tvarkoj.ten kitaip kalades statosi.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
yra wa dar toks reikalas http://www.motipdupli.de/?L=2&id=515 kaune pas firanta (tas pats, kurio sunus su s2000 draskosi kacergoj)

Neprisijungęs An$id

• Įrašai: 754
    • Žiūrėti profilį
ne galima tau tu balioneliu pirkt per daug pradedi zaist jau ...   :D dazai  ko nereikia  :-] raudoni suportai gerai atrodo bet visa kita wtf? nors sidabrine nudazytum jei jau rudis taip erzina , na nzn man tai graziau atrodo raudoni suportai i nauji stabdziu diskai  :bedantis:, o visa kita juodai nudaziau

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
tik ne sitiem stabdziam :) suds cia ne stabdziai tie g60.uzdedi 18 ratus ir jauti, kad nieko nejauti, jog stabdytu normaliai.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
ne galima tau tu balioneliu pirkt per daug pradedi zaist jau ...   :D dazai  ko nereikia  :-] raudoni suportai gerai atrodo bet visa kita wtf? nors sidabrine nudazytum jei jau rudis taip erzina , na nzn man tai graziau atrodo raudoni suportai i nauji stabdziu diskai  :bedantis:, o visa kita juodai nudaziau
neparduok man balioneliu, nedazysiu :D

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
a nerašė kur ant balionėlių kiek temperatūros dažai atlaiko ?

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
a nerašė kur ant balionėlių kiek temperatūros dažai atlaiko ?
Dar vienas... :D Tu galvoji ten labai tiesa uzrasyta ? :D Apskritai, beskei savo paprastais sidabriniai buvau nuputes, net neatspariais ir laike viskas ok... Apie metus atvazinejau visvien "neejo" lauk dazai

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
O man visai patinka "variniu kazhkuo" apipurskt ir visks :)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
gal kas zinot kaip be dazymo juoda pasviesejusia plastmase padaryt vel i pradine spalva?buferio grotos dvi is triju sviesiai pilkos vos ne

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Pramoniniu fenu lengvai pakaitint, arba "plastic dressing" naudoti koky nors, ar bent jau "back to black" koky aerozoliny purskala.

Daug juk visokiu yra, tik rinkis is prfesionaliu kazka kaip mequiars ar panasiai  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugsėjo 19, 12:12:37 sukūrė Nerkis »

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Dar yra 1 juokingas budas, bet pigus  :-] , naudoti riesutu sviesta, nerekomenduoju, bet ant prikolo pabandyt gali, ir kvepes skaniai  :-] (y)

Car Detailing "How to" - restore plastic with peanut butter!

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Pramoniniu fenu lengvai pakaitint, arba "plastic dressing" naudoti koky nors, ar bent jau "back to black" koky aerozoliny purskala.

Daug juk visokiu yra, tik rinkis is prfesionaliu kazka kaip mequiars ar panasiai  ;)
dekui labai.ryt ieskosiu

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Dar yra 1 juokingas budas, bet pigus  :-] , naudoti riesutu sviesta, nerekomenduoju, bet ant prikolo pabandyt gali, ir kvepes skaniai  :-] (y)
Jaučiu jei betkokiais riebalais uztept, tai bus tac pac efektas...

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį
taip kad ir taukais patryk blizges net:D

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
ideta dar pora nauju daliu

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
snd uzsiemem visa diena tuom ko nemegstu, bet reikia reikia, nes spalva nzn i ka panasi buwo...  (wow) galiu pasakyt kad gawosi pipec.gal del to jog medziagos baisiai geros.vaskas sio gamintojo man bent geresnis nei tas, kuri isigijau pas bajora nepamenu pav.

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs bondas

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
kaip dzukijoj pasakytu " kap sunio pautai"  (y) speju fotikas toli grazu neperduoda to vaizdo, ka matai plika akim :)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
fotikas tikrai, kad ne zmogaus akis :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
matosi kad reik isvirtima tvarkyt galui (+)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
koki dar isvirtima jei cia fwd :)