Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi coupe b4 v6 2.8 fwd year 92, 89m 2.2t 20v fwd ir busima 2.2t 20v q year 92  (Skaityta 417029 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Cia nei masina, nei iranga kalta. Kaip sudejo "meistrai" toks ir rezultatas.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
  kai paziuri i duju ir benzo kaina man to uztenka:) bet kokiu atveju sutaupau.nebent rytu virs 20ltr duju nors ir tai  :)
Apytiksliai ekonomiškumo paskaičiavimai nes dujas dar pakolkas labai neseniai naudoju.

benzą 98 perku su nuolaida po 4.20lt/l Mieste reikia apie 13l/100km 13*4.2=54,6lt/100km
Už miesto nuo 8l/100km 8*4.2=33,6lt/100km

dujas perku su nuolaida po 2.32lt/l Mieste reikia 17l/100km 17*2.32=39,44lt/100km
Už miesto nuo 11l/100km 11*2.32=25,52lt/100km

kažkiek susitaupo :V
bet tikiu, kad dujas teisingai sureguliavus turėtų vartoti mažiau....
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
Apytiksliai ekonomiškumo paskaičiavimai nes dujas dar pakolkas labai neseniai naudoju.

benzą 98 perku su nuolaida po 4.20lt/l Mieste reikia apie 13l/100km 13*4.2=54,6lt/100km
Už miesto nuo 8l/100km 8*4.2=33,6lt/100km

dujas perku su nuolaida po 2.32lt/l Mieste reikia 17l/100km 17*2.32=39,44lt/100km
Už miesto nuo 11l/100km 11*2.32=25,52lt/100km

kažkiek susitaupo :V
bet tikiu, kad dujas teisingai sureguliavus turėtų vartoti mažiau....
audi 80 1991m b3 2.0 16v naudoja max 12 ltr/100km mieste,uzmiestyje 8-9 ltr/100km tad jei tik buciau anksciau  zinojes kad galima detis dujas i si motora be problemu buciau senai tai padares nes duju irangos kaina jau senai atsipirko :) juolab nei duju kvapo salone,nei po kapotu nei kazkur :) trauka nesiskundziu o beto tai ir masina ne dragams o kasdieniam vaziavimui tad zinai pilti 12 ltr duju ir 12 ltr benzo skirtumas DVIGUBAS(+)

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
Cia nei masina, nei iranga kalta. Kaip sudejo "meistrai" toks ir rezultatas.
tikra tiesa :) pvz.,  turbininian coupe kai dar buwo 2.0 krabinis matoras duju rijo 10ltr mieste, trasoj 8, kai kitiem toks pat matoras mieste 13

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
antanaszzz nepamirštam, kad tavo bulka fwd ir yra šiek tiek lengvesnė kas tikrai įtakoja kuro sąnaudas ;)
plius manau, kad mano dešinė koja pakankamai sunki kas taip pat stipriai įtakoja sąnaudas. ypač mieste :bedantis:
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs An$id

• Įrašai: 754
    • Žiūrėti profilį
17 l duju tai cia kaip a8  :-] o jis su compiu vazineja :DDD nu nzn (!?) .... varikli keisk ar duju iranga butinai   (+)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
17 l duju tai cia kaip a8  :-] o jis su compiu vazineja :DDD nu nzn (!?) .... varikli keisk ar duju iranga butinai   (+)
gal kolega skirk dujų įrangas kokia į A8 statoma ir koks gaidIs pas mane sumontuotas ;)
ir kažin ar V8 4.2 variklis smagiai lakstant mieste į 17l/100km telpa :V
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 25, 17:29:54 sukūrė Fat boy slim »
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
gal kolega skirk dujų įrangas kokia į A8 statoma ir koks gaidIs pas mane sumontuotas ;)
ir kažin ar V8 4.2 variklis smagiai lakstant mieste į 17l/100km telpa :V

Na ten cruizinant važiuoji taip, kaip su tavuoju "smagiai" ;) 17ltr bet kokiu atveju kosmosas ant tokio birbalieto

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
jei kaip nesweikam nuo sankryzos iki sankryzos tik galvoj gaziukas per pedaliuka tai a8 20 neuzteks.draugo a8 su protu (ne pensininko rezimu) vazinejant 16ltr pasiima.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugsėjo 12, 23:32:06 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs An$id

• Įrašai: 754
    • Žiūrėti profilį
nu a8 turi ne tik 4.2 v8  :-] o kam sudina iranga det i paskui verkt kad netraukia ir valgo daug...  (n)  (!?)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
draugo a8 su protu (ne pensininko rezimu) vazinejant 16ltr pasiima.
pilnai tikiu. su mano triperiu norint neatsilikt nuo mašinų srauto reik mint :D o tada tas senas triperis ir srebia :-]

nu a8 turi ne tik 4.2 v8  :-] o kam sudina iranga det i paskui verkt kad netraukia ir valgo daug...  (n)  (!?)
gerai tu čia sąnaudas lygini :-] ne pagal variklio tūrį, o pagal modelio pavadinimą :bedantis:
tamstos žiniai į mano seną triperinį variklį apart I kartos dujų neverta ir nelabai kažką gudresnio sumontuosi. būtų įmanoma tiktai tiesiogines dujas būčiau montavęs.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 25, 17:44:20 sukūrė Fat boy slim »
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Bet I kartos dujų įranga turi ir privalumą - ją tinkamai atreguliavus ir neskraidant, ji ims mažiau dujų nei tiesioginis purškalas.
Bus klaida įvelta su įranga, todėl taip ir pila

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
Bet I kartos dujų įranga turi ir privalumą - ją tinkamai atreguliavus ir neskraidant, ji ims mažiau dujų nei tiesioginis purškalas.
kaip man sake firmos kurioje dejau dujas zmones,reik pirma kad masina butu tvarkinga o tada jau deti arba nedeti dujas,beto atitinkamai masinai atitinka sistema :) man irgi visi sake kad bus bedu :) ir paskui nereikia keikti viso pasaulio ar bandyti irodyti kad jei pas tave daug ima tai ims ir pas kitus,palaikau Baajoro nuomone kad kaip ir kokia sumontuota iranga turi didele reiksme :)

Neprisijungęs \/ainius

• Įrašai: 1470
    • Žiūrėti profilį
Turejau kada bulka 2,0 85 kw srebe duju miesta apie 12, uzteko nuvaryti pas gera dujininka, patvarke per pusdieni dujas, mieste (na toks ir miestas  :bedantis: )
Ukmergei su 9 litrais duju issisukdavau, na cia buvo 4 metai atgal, tai tais laikais ir kuro kokybe geresne buvo, bet jei compis mieste 17 tai yra apsurdas... nei komforto, nei traukos nieko ir tokios apsurdiskos sanaudos... tokias masinas i siusklyna, arba tvarkyti dujas... :)

Neprisijungęs bornas1

• Įrašai: 337
    • Žiūrėti profilį
Na jei zmogus sako, kad nesenai isidejo, tai ziema visko buna su tom sanaudom, ypac kai daznai vazineji trumpom distancijom, net variklio buna nepasildes normaliai jungi dujas, o ten jau ryja... kitas dalykas, nepamirskim, kad compio begiau ziauriai trumpi, tai ner ka lyginti su eiline beske 85 kw, pats tokia su dujom tika uzmusiau ir nepasakyciau, kad ziema mazai rijo, juolab vazinejau kasdien 4-5 km iki darbo normaliai nesusilus... Beto kalbama apie miesta, o ne apie Ukmerge su penkiom sankrizom, pas mane ryte jau is kiemo isvaziuot, kamsciai prasideda :D Siltu sezonu aisku visai kas kita su sanaudom..
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 25, 19:24:11 sukūrė bornas1 »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Tos trumpos pavaros kaip tik gelbėja mieste ;)

Neprisijungęs bornas1

• Žiūrėti profilį
Tos trumpos pavaros kaip tik gelbėja mieste ;)
tos trumpos pavaros gelbeja tik geriau begetis, bet ne ant sanaudu nei mieste, nei uz jo...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Aš kai įsidėjau dėžę su 135km/h prie 3000aps. vietoj 100km/h prie 3000aps., tai sąnaudos ant poros litrų pakilo.

Neprisijungęs bornas1

• Žiūrėti profilį
Nu tikrai nepirma Audine pas mane tiek B3 tiek B4, quattro ir fwd buvo ir tos ir tos, bet tikrai neiviena quattrine mieste man nerijo maziau, tik daugiau ;)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Turejau kada bulka 2,0 85 kw srebe duju miesta apie 12, uzteko nuvaryti pas gera dujininka

bet tu ir lygini el. įpurškimu su mechaniniu :)

tokias masinas i siusklyna, arba tvarkyti dujas... :)
duosiu aš tau į šiukšlyną :E :D varysiu dujas dar pareguliuot meistreliui.

kaip man sake firmos kurioje dejau dujas zmones,reik pirma kad masina butu tvarkinga o tada jau deti arba nedeti dujas
prieš įdedant dujas variklis buvo sustyguotas ir dirbo idealiai.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
bet jau tikrai, kad ne digifant'ui ;)
ten gal motronicas koks, bet turėtų būti jau MPI

antanaszzz nepamirštam, kad tavo bulka fwd ir yra šiek tiek lengvesnė kas tikrai įtakoja kuro sąnaudas ;)
plius manau, kad mano dešinė koja pakankamai sunki kas taip pat stipriai įtakoja sąnaudas. ypač mieste :bedantis:
ar degimą ankstinai ant dujų ?

jei sureguliuosi, kad ims mažiau nei tiesiogines dujos tai ir max greitis bus koks 120 km/h
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 25, 21:57:23 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs WazZuP

• Įrašai: 257
    • Žiūrėti profilį
pagal widebanda pasireguliavau pirmos kartos duju reduktoriu 2,3 ACQ galiu pasakyt 100lt 360km , ir netgi isibegejes esu iki 180....v jeigu cia kazkoks rodiklis kazkam :D o kadangi 2,3 siaip ar taip nevala tai net ir nemynkai tos tapkes

Neprisijungęs \/ainius

• Įrašai: 1470
    • Žiūrėti profilį
jei sureguliuosi, kad ims mažiau nei tiesiogines dujos tai ir max greitis bus koks 120 km/h
AS kad ir kaip reguliavau senosiom savo audinems, tai nebuvo tokiu bedu, kad 120 ar kiek ten, tai viskas, jos sunkiau begedavosi, ar dar kazkas.. :)
bet nei vienai taip nebuvo :)
Bet draugas 100 2,2 buvo atreguleves 120 km max ir duju trasoj tik 8 litrai, netikejau, bet pasirode tai tiesa.. :)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
pakeistos duju myztuku gumeles, ko pasekoje vaziavimas dujomis pagerejo.visgi 4metai nelindau prie tos duju irangos dalies.

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Kalibravai? Nors jauciu nereik klaust net. :D