Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi coupe b4 v6 2.8 fwd year 92, 89m 2.2t 20v fwd ir busima 2.2t 20v q year 92  (Skaityta 417065 kartus)

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
netinka galvos ant to bloko

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
galvos prisukimai ir visos kitos ertmes kitokios? del matoro padusku ka nors zinai?tinka bulkes ar reikia makliuoti?matoro laikiklius tai numanau, kad tektu koreguot.

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
kada tu dirbi kad speji viska taip smulkiai sufotkint?:think::-]:-]:-]
ten jis ir dirba :)

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
dekui uz pagyrima :) naujienos del voztuvu : is 12 linke 4 (2 isiurbimo, du ismetimo).nusprendziau ieskoti oem is ardomu matoru nei pirkti naujus 4.klausimas butu ar tinka nuo 2.6? 2.8 kotelis voztuvo 7mm (H-) nupirkta panele.laukiau kol pagules ardomoj masinoj ilgiau tai ir kaina pasikeite, nes butu ismesta kaip supratau :D
dėl vožtuvų etkoj pažiūrėk, bet įtariu, kad gali būti vienodi

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
ziurejau.tas pats bent ka rodo.radau jau nuo 2.8.zmogus nesenai galvas i aliuma pridawe, o visos kitos dalys kruvoj.rinktis teks :D

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
ziurejau.tas pats bent ka rodo.radau jau nuo 2.8.zmogus nesenai galvas i aliuma pridawe, o visos kitos dalys kruvoj.rinktis teks :D
tai galvučių vis dar neportini :)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
nea, gal kita karta :D na ka snd nuplautas isiurbimo kolikas, pakeistos ismetimo koliku spilkos, idomus spec irankis spilkoms issukt.nustebau, kai issisuko sweikos senos spilkos kas dzn nuluzta...

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Baltas pavydas mane puola. :A :D

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
kodel? ko neisejo padaryt seniau padarysiu dabar.ramu bus man visiskai dabar.visur swara.ziurejai po sawo matoro isiurbimo koliku kas per vaizdas? ruoskis svaros metui kai atsils :V

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Todel, kad ir as noriu taip viska issivalyt. :-] Koliko nebuvau nuemes dar, bet ir taip matosi, kad ten jau gyvates veisiasi. :D

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
kuo jus cis tuos variklius plaunat?  :V

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
pradzioj uzknisa kai pradedi ardyt ir randi nekoki vaizdeli.pradedi sweist, nuotaikos kyla :-]  nuvezi i plovykla ka reik ir nuskalbia.tik teko pati matora jau paciam sweist su benzu kaip minejau seniau.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 15, 00:00:33 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
O siaip, idomumo delei, brangus tas "skalbimas" daliu pas ta zmogu, kur tu vezi? Niekad nesu vezes plaut i plovykla, tai idomu kiek ima uz ta paslauga. :)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
uz a4 matora 20lt berods, o to neisimto matoro dalys po 10-20lt uz kruva detaliu per kelis kart.deze kai veziau paeme irgi 10 ar 20.jei skalbt nori viska po kapotu, kaina apie 30.uz 40 butu su visos auto nuplovimu.neapsimoka paciam terliotis, laiko gaisint jei galimybes yra nuvezti i plovykla.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
klause kuom plaunam :) dabar jau zinau kodel man kvapas pasijausdawo degesiu kai lekdawau kokia 18-20 autostradoj :D

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
na kiek suprantu truko dirzas , jis truko tikrai ne del spiruokliu ar vostuvu ja atejo laikas , as savo motorus uzmindavau ant redlaino kad ir saltus ir nieko , liepsnom saudydavo ir dzin budavo , kompensatoriai gali kalenti , del ju mtoras neulinks ;) pas mane redlainas yprastas reikalas kaip tik atcisedu uz vairo;)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
kiek kartu kartosiu, ne dirzas kaltas :) mietkes ir dirzas ok. spirale voztuvo gal pavargus buwo ar dar kas, bet tikrai ne dirzas.gal voztuvas susiskersawo galu gale :D

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
kiek kartu kartosiu, ne dirzas kaltas :) mietkes ir dirzas ok. spirale voztuvo gal pavargus buwo ar dar kas, bet tikrai ne dirzas.gal voztuvas susiskersawo galu gale :D
vožtuvas susiskersuoti irgi negali :)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
o tai kas tada? kiek srote ziurejau pas 2.8 stovi dvi voztuvo spirales (viena kitoje), o pas mane viena, bet aukstesne.idomiai

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
o tai kas tada? kiek srote ziurejau pas 2.8 stovi dvi voztuvo spirales (viena kitoje), o pas mane viena, bet aukstesne.idomiai
tai kažkas pamiršo idėti, arba kokia Chalturke gal, nes pas mane 7A motore irgi dvi spiralės
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 10, 21:48:16 sukūrė Fat boy slim »

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
pazesiu kiek anam matore kur is a4.tiesa sakant nemanau, kad halturinta, nes matoras kaip sakiau gyvenime neardytas.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
desinej is mano matoro.gal ji tvirtesne ir atstoja tas dvi (H-)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
sucharikas kaltininkas jei patrūpėjęs buvo... ;) jis užstrigdino vožtuvą(-us)

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
o kaip vožtuvų lekštutės atrodo ?
gal čia kaip nors pagal metus tarkim iki kazkuriu metu 1 spiruoklė veliau dvi
arba atvirkščiai

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
sitas matoras 98m, o a4 indentiskas tik 95m.man atrodo i tuos kitus variantus 2.8 dejo dvi spirales o i mano variantus po viena.paziuresiu kaip sakiau antram matore ir bus aiskuma.renciau sakai suhariks kaltas?gerai butu jei tik jis :) gal ji sutryne kai uzstrigo voztuvas.isspjove jega ji velniop. voztuvas atrodo taip

« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 24, 00:14:22 sukūrė Shotokan »