siomka, pameni kai su mano galiniais diskais pis**** gal 2010 metais pas mane susukinėdami suportus, kai keitėm, tai dar tie patys, nudilimo su mano rida nėra, bet pūva rūdija iš vidaus, kanteliai visokie ant stabdomojo ploto rūdija - na nežinau, nepatinka man jie, o diskai ATE ir Ferodo kalodkės.
o vat priekiniai nežinau kokie, kaip ir kalodkės, dėti su stojikėm naudoti buvo, stojikės iš vokiškos mašinos. Gamintojas neaiškus, bet nei jie rūdija nei perkaista, nei kratosi, tik dabar cypt pradėjo. Spėju tie ATE lietuvos rinkai dayti, taip kad ne viskas pagal pavadinimą priklauso.
pamenu, as gal sekanciais metais keiciau i ate ir kalades ate, bet mano nei cypia, nei baisiai rudija, pirkau is bratkos, kad jie gali skirtis lietuvoj ir kitur tai nieko nuostabaus
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
va buvo sia vasara, kad suportas uzstrigo vaziuojant ir uzkaitino iki tokio lygio, kad galvojau, kad ratas atsileido kaip barskejo, bet po to lyg ir atsigavo tas diskas, o priekiniai mano ,net neisivaizduoju kieno gamybos irgi pirkti su stoikem, bet su jais nesamones darosi, stipriai stabdant kaip kliuva kazkas