Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi coupe b4 v6 2.8 fwd year 92, 89m 2.2t 20v fwd ir busima 2.2t 20v q year 92  (Skaityta 417243 kartus)

Neprisijungęs pucinis

• Įrašai: 680
    • Žiūrėti profilį
o sparna jau pasikeitei ? (h) sidabrinei ?

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
Nekeiciau.nera laiko.kai dazysis kitos detales tada pridesiu kita sparna.arteja silti orai pss pss krepsas eis i trasa.darbu prie jo yra nors taip nesinori draskyt

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Tomis

• Įrašai: 1174
    • Žiūrėti profilį
darys, kad nebe pirmais 2, o visais 3mis begiais keptu rata :bedantis:

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
darys, kad nebe pirmais 2, o visais 3mis begiais keptu rata :bedantis:
bet tai zeba ka?  :G

Neprisijungęs pucinis

• Žiūrėti profilį
kitas detales ka turi omeni ? kas dar ant sidabrines dazysis ? (H-) smaguma turetu pss pss krepsas but (aa)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Galinis keleivio sparnas smeliuosis truputi ir dazysis visas, priekinis buferis, priek. wairuotojo sparnas, keli moldingai ir pilnai laimei galinis bufer.

Neprisijungęs pucinis

• Žiūrėti profilį
Galinis keleivio sparnas smeliuosis truputi ir dazysis visas, priekinis buferis, priek. wairuotojo sparnas, keli moldingai ir pilnai laimei galinis bufer.
nedazyk priekinio bamperio arba juodai naujai nupust nes nemanau kad taip gerai su sidabriniu atrodys nei su juodu :think:

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Ne juodas jis, o violetinis.retos spalvos coupe modelio
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Balandžio 02, 01:38:36 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį

Jei dazosi tiek detaliu, tai as pagalvociau apie abieju sonu pilna perputima. Galbut tik kapoto, bagazines dangcio ir stogo neliesciau. :) Sibadrine labai bjauri spalva parenkant dazus, bei dazant. Gausis margutis... Ne kazka brangiau gausis, manau, jei kameroj pus. Dazai pagrinde. :)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Dejau ant tos isores.man svarbiau masinos kita bukle.pradesiu dazinet tuoj visas 3 auto pilnai lyg neturiu ka daugiau weikt :)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Polirolis palygins skirtumus jei kas

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Nu nezinau. Man su marguciu vazinet kazkaip butu.., jei zinociau, jog visa kita idealios bukles ar netoli jos. :)  Polirolis siuo atveju mazai pades, jei skirsis pats pigmentas. :)

Neprisijungęs \/ainius

• Įrašai: 1470
    • Žiūrėti profilį
Nu nezinau. Man su marguciu vazinet kazkaip butu.., jei zinociau, jog visa kita idealios bukles ar netoli jos. :)  Polirolis siuo atveju mazai pades, jei skirsis pats pigmentas. :)
Pritariu  (+)

Neprisijungęs BLAMM0

• Įrašai: 237
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
Dejau ant tos isores.man svarbiau masinos kita bukle.pradesiu dazinet tuoj visas 3 auto pilnai lyg neturiu ka daugiau weikt :)

kazkaip keista girdet tokia nuomone, kai visa kita daraisi praktishkai kad idealu butu, o cia ... (z)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
sitoj vietoj nekomentuosiu, nes vistiek matau nedaeina.svarbu isore neatrodo kaip triperio uz 2k litu ir man uztenka.nusidazyt belekada galima kap nori ir kaip nori.priziurekit sawo masinas bent tiek ir bus viskas tvarkoj.pirkdamas masina ziuriu daugiau ne i isore.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 13, 12:00:55 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs pucinis

• Žiūrėti profilį
na kad isorei dar daug reiketu nusigyvent taviskems kad kaip "2k lt triperio" butu :D

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
na kad isorei dar daug reiketu nusigyvent taviskems kad kaip "2k lt triperio" butu :D
kiekwienas wertina bukle pagal sawo bukles supratimo palete :) wienam reikia blizgucio isorej ir neswarbu, kad is pagrindu yra uzmustas daiktas, kitam vel kiti prioritetai.ilga diskusija kaip pvz., dyzel vs benzin (H-) galbut senamadiskas esu (patinka sena muzika ir pan.), nieko nepadarysi.swarbu paciam gerai.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 13, 12:30:19 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs pucinis

• Žiūrėti profilį
ble pas tave krepsai visi lediniai tiek is tech puses tiek vizualiai, (+) daraisi sau juk ir tuo viskas pasakyta

Neprisijungęs \/ainius

• Įrašai: 1470
    • Žiūrėti profilį
Isores vien zaislai vaizda duoda  (y)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Nu man margutis niekada nebus ledinis, sakykit ka norit. :D Rudis nuo traverso ar dar ko irgi galima bet kada nusveist. Cia taip iseina, kad susitvarkom tas, kas po lova, o kas ant lovos - pofig. :D Nu nezinau, man nesuprast matyt to. :D

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
ir nesuprasi.traversas tik saldainiai siuo atveju.kai uzdarysi masina metam kitaip snekesi.ir tau lengva sneket is sawo puses kas liecia dazyma.kiekvienas sawo srityje sutras gali but ;) gali kas sawaite persiputinet sawo masina :D
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 13, 13:15:43 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
painterpretuosiu tawo issireiskima "o kas ant lovos - pofig" : nepofik butu jei masina, pasikartosiu, tokio vaizdo kaip uz 2k lt.siuo atweju tokia nera.labai arsiai priemei, neisiskaites.ir paskutini karta pakartosiu visos masinos nera ledas isore (turi siokiu tokiu minusu), bet visais kitais galais tiesiog kaulas.nepamate ir zali nesupras.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 13, 13:36:35 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs pucinis

• Žiūrėti profilį