Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi coupe b4 v6 2.8 fwd year 92, 89m 2.2t 20v fwd ir busima 2.2t 20v q year 92  (Skaityta 411349 kartus)

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
kai stovi du karatistai pasiruose kowai ir teisejas pasako hadzemi :D

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs pucinis

• Įrašai: 680
    • Žiūrėti profilį
dabar ja kasdienienai naudoji nebe melyna ? :-] kas per daikciukas prie vairo jau nekarta as ji matau :think: juodas bamperis piktesne ja padaro :G overall be paplysusios sedynes bei negrazaus numeriu remelio viskas good (y)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
taip, kasdien dabar vazineju.apkatke reik padaryt po ilgo stovejimo :D ant vairo pioneer remote control unit :) ziauriai patogus dalykas.praktiskai mago net nelieciu.yra tokios pat indentiskos medziagos nuo donoriniu sedyniu tik nada prisiverst pakeist.tamsus buferis pritariu, sawo duoda kazkodel.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 11, 15:13:23 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Klausimas ne i tema biski. Kai varei TA, su kokiu priekiniu buferiu buvo ji? Situo juodu? Nesikabino TA, kad spalva ne tokia, kaip masinos?

Neprisijungęs December

• Įrašai: 207
    • Žiūrėti profilį
Man rodos gali but 30% kitos spalvos negu irasyta i dokus.

Neprisijungęs \/ainius

• Įrašai: 1470
    • Žiūrėti profilį
Klausimas ne i tema biski. Kai varei TA, su kokiu priekiniu buferiu buvo ji? Situo juodu? Nesikabino TA, kad spalva ne tokia, kaip masinos?
Cia jau del manes :-]

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Cia jau del manes :-]

Nu daugiau del saves, nes buferi tia man dazyt reikes. :D

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
neziuri i spalva buferio.gali but pvz., bulkinis (a80), o jis pilkas gamykliskai

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
Nu daugiau del saves, nes buferi tia man dazyt reikes. :D
Taip ar taip teks pust :D

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
O, Agniau, gal turi surinktos isorines granatos foto? Sian surinkau dvi ir dabar nebezinau ar gerai ar ne, nes viena vis tiek traska. :D

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
tai granata jau amen jei tarska.surinktos tai butu su guma ar kaip?galas, priekis?

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Kilimeliu reik kitu pasiutu pagal OEM kilimus 8:8

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
guminiai valdo pas mane ;) visose masinose (kitose dvejose oem) po 2 komplektus apacioj sudeta.medziaginiai man nekelia pasitikejimo ypac ziema. kas su medziaginiais vazineja istisus metus tegu pasikelia pagrindini kilima ir paziuri kaip ten bukle.bus saunu jei ten tvarka.bus kokia proga isimsiu guminius tai dienai  :smoke:
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 11, 23:15:18 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs An$id

• Įrašai: 754
    • Žiūrėti profilį
cia tipo oem coupe guminiai kilimeliai? :V

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
apie medziaginius kalbejau.tik jie ne sitoj auto

Neprisijungęs pucinis

• Įrašai: 680
    • Žiūrėti profilį
del guminiu sutinku visu 110 procentu bulkoj turejau nerealius guminius kilimus ir ziema ir vasara trasoj buvo jie , ir valymas visai kitas ir kilimas lieka idealus (+)

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
As ziemai tik guma naudoju, man medziaginis jaukumo vidui duoda (+)
Zinoma jei vidui svaru :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
tai granata jau amen jei tarska.surinktos tai butu su guma ar kaip?galas, priekis?

Priekis. Isorine. Surinkta, tai turiu omeny, kad sudeti saratai ir kiti judantys dalykai pacioj granatoj. Kaip viskas ten stovi, nes kiek siandien deliojau as jas, tai galima dviem variantais sudet ir nezinau kuris teisingas. :D

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
yra spec valiklis, bet galima kitaip.pora fairy voneliu praplauni ir po to praskalauji,palieki isdziut.tik negalima dziovint su fenu, ant karsto radiatoriaus ir pan. Jis pats per trumpa laika isdziusta.sausa filtra spec tepalu nupust reikia taip pat. http://shop.xtra.lt/variklis/oro-filtrai/kn-oro-filtro-valiklio-bei-tepalo-komplektas.html?lang=2
Dar toks klausimas - ar bet kurioj daliu parduotuvej rasiu ta spec tepala ?? Ar gal daugiau shansu moto daliu parduotuvej rast ? Sian ji isploviau, tai niekur su auto tikriausiai negalesiu vaziuot dbr :)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Seno popierinio neturi laikinam?turguj gal rasi kokio pigaus tepalo filtram (aleksoto turguj kaune yra).kn radau tik pateiktoje nuorodoje.ebay belieka kitas wariantas

Neprisijungęs JR

• Įrašai: 581
    • Žiūrėti profilį
Dar toks klausimas - ar bet kurioj daliu parduotuvej rasiu ta spec tepala ?? Ar gal daugiau shansu moto daliu parduotuvej rast ? Sian ji isploviau, tai niekur su auto tikriausiai negalesiu vaziuot dbr :)

http://www.melga.lt/lt/kitos_prekes/green_oro_filtrai/green_-165

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
http://www.melga.lt/lt/kitos_prekes/green_oro_filtrai/green_-165
aciu. Paskambinau i parda prie namu, tai sake, kad turi. Veltui ce jaudinausi :) 18lt tepaliukas. Per pietus uzsuksiu...

Isigijau Mannol SCT 99640 14 lt...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 12, 13:30:05 sukūrė Wer3w0lf »