Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi / Cabriolet / 2.0 E (115 Hp)  (Skaityta 13357 kartus)

Neprisijungęs aarnazz

• Įrašai: 140
    • Žiūrėti profilį
tikriausia  :Dddd aisku gal koks  vienas kitas durnelis ir pasitaikys bet dazniausia  bus  kokia tunignine s4 audi maciau mieste  3 begiu  kasdamasis isejo  :D

Neprisijungęs straikeris

• Įrašai: 351
    • Žiūrėti profilį
Ooo cabrio  :G :G :G visada eidamas y autopliusa ziuredavau sita cabry  :G taip jo sirdis trosko.  :D :D Sekmes eksplotuojant, neapleisk jo.  :H :H

Neprisijungęs aarnazz

• Žiūrėti profilį
stengsiuos priziureti :) sirdis neleistu apleist tokios masinos  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 12, 15:27:24 sukūrė aarnazz »

Neprisijungęs skierys

• Įrašai: 710
    • Žiūrėti profilį
stengsiuos priziureti :) sirdis neleistu apleist tokios masinos  :)

Ziurek kad tik noras neisblestu :-]

Neprisijungęs mazas325

• Žiūrėti profilį
Gražus cabrioletas  (+) nu bet mane labiausiai žavi tos stoikes priekines...nreliai ant juodos atrodo  Oo) Dedu +

Neprisijungęs Macho~

• Įrašai: 156
    • Žiūrėti profilį

o man toks vaizdas labai patiktu  ;)

Neprisijungęs aarnazz

• Žiūrėti profilį
o kas ten blogai ?  :)

Neprisijungęs Macho~

• Įrašai: 156
    • Žiūrėti profilį
Nemegstu nikelio  :D

Neprisijungęs aarnazz

• Žiūrėti profilį
man tai prie tamsios spalvos graziai ziurisi   :)

Neprisijungęs aarnazz

• Žiūrėti profilį
masina trukinedavo kaip uzbanguodavo tai siltu motoru tai saltu   :) tai  pakeistos zvakes, ipiltas  ipurskimo pravalantis skystis i kura ir lyg ir viskas grazu :)

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
  • Įrašai: 1177
    • Žiūrėti profilį
dziugu kad susitvarke tau ;) Gero kelio tau ir linksmu svenciu (aa)

Neprisijungęs aarnazz

• Žiūrėti profilį
dabar sventes tikrai linksmos kai automobilis tvarkoj:) kuciu vakaras audi smagus buvo su naujom zvakem:D linksmu svenciu ir jums :)) (h)

Neprisijungęs xenon45

• Įrašai: 693
    • Žiūrėti profilį
grazus kabrio :H

Neprisijungęs aarnazz

• Žiūrėti profilį
aciu dabar nebetoks  grazus  uzdetos ziemines padangos  :D bet vazevimas smarkiai pasikeite labai suminkstejo :D  :)

Neprisijungęs aarnazz

• Žiūrėti profilį
nupirkti skysciai durelem  :) nes per šalcius  prišaldavo ir vos atsidarydavo  tai vienas skystis isipurške i spyneles o su kitu sutepiau gumas  , atsidarineja tikrai nuostabiai dabar :)  :) smulkus darbas bet vis smagiau  :)

Neprisijungęs litras

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
tikrai grazus cabrio ;) per mane ir ta pati beda kad prisala dureles ir sunkiai atsidaro, o tada dar ir nenori uzsidaryt nes spyna buna uzsalus ir neuzsifiksuoja :/ papuciau wd gal pades kita karta,pirkai specialu gumom tepti? :)

Neprisijungęs aarnazz

• Žiūrėti profilį
jo uzvazevau cia tokuioj Svedijoj kolonelei labiau specilicuotoj gal 15 litu gumom  ir gal 10 lt mazdaug spynelem :)  o su wd tepiau pries tai gal diena padejo o daugiau  vel prisalo :)  :)

Neprisijungęs litras

• Žiūrėti profilį
as pats dk esu, kai buvau pardei ziurejau tu gumom bet neradau, paklaust nelabai ir drysau, nznojau kaip tikslei isaiskint, spynelem to nusipirkau tai pripuciau ir to ir wd :D tai nznau gal nebeuzsals kita karta jau tikiuosi :)

Neprisijungęs aarnazz

• Žiūrėti profilį
ten jo nelabai matosi kas parodita ant buteliuko paklausk kita karta ir pamatysi kaip maloniai pades  :) as uzejau ziuriu mergyna tokia grazi dirba sakau ka gy ji cia zinos  paklausiau tai isaikino dar oj oj kaip :D

Neprisijungęs litras

• Žiūrėti profilį
tai va kad ten buvo pagyveni toki vyrukai tai ne taip ir norejosi klaust pas juos :D o dar valytuvu reikejo tai sako ar duot kur idealiai tinka uz 200 ar uz 90 :D tai pasirinkau pigesnius, bet vistiek gerai valo :D

Neprisijungęs aarnazz

• Žiūrėti profilį
reikejo brangesnius imt :D butum sakes kad stebuklus daro :D man ir reikia valytuvu  bet gaila  ant zemos det  gerus : )

Neprisijungęs litras

• Žiūrėti profilį
tai va kad mano prisale buvo, ijungiau ir nuplyso gumos, tad nebuvo kitos iseities kaip pirkti naujus :) nu 200lt ant valytuvu tai gaila dar kol kas :D kad ir stebuklus darytu jie :D

Neprisijungęs aarnazz

• Žiūrėti profilį
ne nu so tokiais valytuvais tai ka as zinau  :D  signalizacija jiems idet reiktu :D

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
ne nu so tokiais valytuvais tai ka as zinau  :D  signalizacija jiems idet reiktu :D

:-]

Neprisijungęs litras

• Žiūrėti profilį
na zn juk kai skandinavijos salyse normalesni zmones tai cia niekas nevogia :) nebent tie turkai nesamoniu pridaro bet ir tai retai :D