Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi C4 S6 4.2 v8 [oramo]  (Skaityta 206003 kartus)

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
Re: audi C4 S6 4.2 v8 [oramo]
« Atsakymas #75: 2014 Gegužės 01, 11:17:41 »
Visos lietuvos keliais skirtos ramiam vaziavimui :V

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2014 Gegužės 01, 12:03:05 »
Emer palladio r02 redaktorių aš išbandysiu ;)
Labai rusai šį redaktorių mėgsta, matyt neveltui, pas juos dujų kokybė irgi nekokia :)
O emer grupė priklauso lovato, tai manau nėra blogas.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gegužės 01, 12:06:13 sukūrė slashas »

Neprisijungęs oramo

• Įrašai: 1049
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2014 Gegužės 01, 12:31:48 »
Emer palladio r02 redaktorių aš išbandysiu ;)
Labai rusai šį redaktorių mėgsta, matyt neveltui, pas juos dujų kokybė irgi nekokia :)
O emer grupė priklauso lovato, tai manau nėra blogas.
isbandes papasakok  :) O as jau nebezinau kuom tiket mano reduktorius shark 1500 vienur raso iki 200kw kitur iki 150kw kitur dar kitokius duomenis raso. Manau tie reduktoriai kurie turi du isejimus i purkstukus bus nasesni nei tie kurie turi tik viena  :V

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78: 2014 Gegužės 01, 12:42:48 »
Emer turi du išėjimus, po 12mm berods ;)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2014 Gegužės 02, 00:29:57 »
Zavoli tavo eske tikrai patemptu ir kaina nedidele  ;)

Neprisijungęs oramo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2014 Gegužės 02, 09:45:05 »
Nzn kazkaip mastau mastau ar neteks gryzti prie tos minties kad antra deti, tada 100% kad uzteks. Kiek uzmatau dujininku darbu nesenu, tai iki siol deda dauguma i galingesnes po du reduktorius.Nepatynka man tai bet jei kito tikrai rimto nerasiu tai teks  :-/

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2014 Gegužės 02, 09:52:43 »
Nzn kazkaip mastau mastau ar neteks gryzti prie tos minties kad antra deti, tada 100% kad uzteks. Kiek uzmatau dujininku darbu nesenu, tai iki siol deda dauguma i galingesnes po du reduktorius.Nepatynka man tai bet jei kito tikrai rimto nerasiu tai teks  :-/

nebejuokauk. Praeje tie laikai, kai max reduktoriaus galingumas IV kartai budavo 100kw. Blogiausiu atveju dek toki, koks pas mane Tomasetto Antartic AT13 (tempia iki 285kw idealiom salygom). Realiai man 265kw ismaitindavo be jokiu problemu, kol as to reduktoriaus nesudraskiau. Kelis kartus buvau ipyles i duju baliona (70ltr talpos) 70-72ltr :D ir didelis slegio suolis iki reduktoriaus turejo sugadinti si reduktoriu...

Be Tomasetto yra dar OMVL HP 280kw tempia, Tartarini RP/G 05 S SUPER 250kw, Tartarini RP/G-E97 Madžirator 200kw ir t.t.

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2014 Gegužės 02, 10:39:33 »
Kaip čia sugebėjai tiek dujų privaryti? :)
Nes nuo dujų baliono talpos dar gali drąsiai -15%, va tiek tilpti turi :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2014 Gegužės 02, 10:52:46 »
Kaip čia sugebėjai tiek dujų privaryti? :)
Nes nuo dujų baliono talpos dar gali drąsiai -15%, va tiek tilpti turi :)

ex savininkas, kai dejo dujas i automobili, nedejo to voztuvio, ribojancio pripilti maximuma... (!?) Kol kas laikinas sprendimas yra nepilti maximumo ir tiek. Ipilu 50-55ltr max. Noreciau isideti ta "ribotuva", tik bandau issiaiskinti koks jis ten isvis turi buti :D

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2014 Gegužės 04, 00:24:54 »
pas mane visose dujinese masinose yr nulenktos rodykles bake, todel gali pripilt pilna baka, labaigeras dalykas :D

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2014 Gegužės 04, 06:34:10 »
Na va įsidėjau dujas ir radome senai gaudyta slieką, alkuninio veleno padėties daviklis tai veikia, tai neveikia ir tai vyksta labai greitai, vcds klaidos nerodo, matyt kompas nefiksuoja, o dujų kompui nepatinka, nes jis tai mato apsukas, tai ne ir į benziną permetinėja. Tad ryt keičiu daviklį tada bus pilnai aišku ar atlaiko 250kw reduktorius :)

Neprisijungęs oramo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2014 Gegužės 04, 11:04:55 »
Tokiu atveju turetu atsigauti variklis tiek ant benzo tiek ant duju  :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2014 Gegužės 04, 11:41:13 »
Kelis kartus buvau ipyles i duju baliona (70ltr talpos) 70-72ltr :D ir didelis slegio suolis iki reduktoriaus turejo sugadinti si reduktoriu...

Tu čia rimtai ar prikolini? :think:

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2014 Gegužės 04, 11:57:53 »
Tokiu atveju turetu atsigauti variklis tiek ant benzo tiek ant duju  :)

Na tikrai važiuoja ne taip kaip turėtų, plius matosi dujų daviklyje, kaip atsijungdamas veleno daviklis iškart įtakoja kuro pompą, nes ją matyt atjunginėja kompas nematydamas veleno apsukų, bet tai vyksta sekundės ar net mažiau intervalu ir jaučiamas vos vos trūkčiojimas, aišku ir išlenda keli misfire, ant šaltos mažiau tai vyksta, kai šiltas variklis padažnėja, vyksta tai aukštesniuose sūkiuose... Buvo kartą vieną, kad šilta iš pirmo sukimo neužsivedė kaip pripratęs ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89: 2014 Gegužės 04, 12:23:51 »
Tu čia rimtai ar prikolini? :think:

Rimtai, rimtai. Pats tuos kartus buvau šokiruotas :D

Dabar viskas ok, tiesiog nebepilu pilno ir tiek ff

Neprisijungęs oramo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2014 Gegužės 04, 17:19:53 »
Vakar galutinai isiaiskinau viena dalyka.Gal kam ir nieko naujo :) Reikalas tame kad pas vw golf 2 ejo
variklis 1.8 16v kr. To variklio galvute identiska 3.6 4.2 audines varikliu galvutems.Tai va turiu zmogus kuris
uzsiema paskirstymo veleneliu perdarimu, jau senai ta daro ir gerai.Tokiam wv 1.8 varikliuj jau ira atkirtes
idealius kampus kumsteliu ir ju dydi.Tad variklis tiek prie mazu tiek prie dideliu apsuku gerai sukasi.Labai
latviai megsta varzyboms pas jy tuos velenelius persidarinet.Pasidarius pas jy velenelius 4.2 variklis
atsigautu konkreciai. Pvz 3.6 variklis su tais veleneliais ir cipuotu kompu, kitais kuro purkstukais turi siekti
minimum 300kw skaiciuojant pagal ta 1.8 golfo varikli (istikro net dugiau gaunasi kw tik suapvalinu
skaicius) Dekim jei ir nesiektu 3.6 tiek kw tai 4.2 kaip mano tikrai tiek siektu. Man sitas veleneliu
malonumas kainuotu pas jy apie 500lt kadangi as jy kazkiek pazystu :D Mastau per vasara pasinaudoti
siuo pasiulimu :-)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2014 Gegužės 04, 17:23:55 »
Vakar galutinai isiaiskinau viena dalyka.Gal kam ir nieko naujo :) Reikalas tame kad pas vw golf 2 ejo
variklis 1.8 16v kr. To variklio galvute identiska 3.6 4.2 audines varikliu galvutems.Tai va turiu zmogus kuris
uzsiema paskirstymo veleneliu perdarimu, jau senai ta daro ir gerai.Tokiam wv 1.8 varikliuj jau ira atkirtes
idealius kampus kumsteliu ir ju dydi.Tad variklis tiek prie mazu tiek prie dideliu apsuku gerai sukasi.Labai
latviai megsta varzyboms pas jy tuos velenelius persidarinet.Pasidarius pas jy velenelius 4.2 variklis
atsigautu konkreciai. Pvz 3.6 variklis su tais veleneliais ir cipuotu kompu, kitais kuro purkstukais turi siekti
minimum 300kw skaiciuojant pagal ta 1.8 golfo varikli (istikro net dugiau gaunasi kw tik suapvalinu
skaicius) Dekim jei ir nesiektu 3.6 tiek kw tai 4.2 kaip mano tikrai tiek siektu. Man sitas veleneliu
malonumas kainuotu pas jy apie 500lt kadangi as jy kazkiek pazystu :D Mastau per vasara pasinaudoti

Bandyk, papasakosi ;)

Neprisijungęs pucinis

• Įrašai: 680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2014 Gegužės 04, 17:27:37 »
skamba idomiai (j)

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93: 2014 Gegužės 04, 17:39:06 »
Na tikrai važiuoja ne taip kaip turėtų, plius matosi dujų daviklyje, kaip atsijungdamas veleno daviklis iškart įtakoja kuro pompą, nes ją matyt atjunginėja kompas nematydamas veleno apsukų, bet tai vyksta sekundės ar net mažiau intervalu ir jaučiamas vos vos trūkčiojimas, aišku ir išlenda keli misfire, ant šaltos mažiau tai vyksta, kai šiltas variklis padažnėja, vyksta tai aukštesniuose sūkiuose... Buvo kartą vieną, kad šilta iš pirmo sukimo neužsivedė kaip pripratęs ;)
kada pasijaucia tas trukciojimas?nes pas mane a6 c4 2.8 30v,kaip persijungia dujos tai pasipurto kaip jungiasi y dujas apsilus varikliui,kartais taip lyg nepriima gazo turi pagazuot ar pan.seip galvoju,kad dar gal reikia bandyt reaguliuot dujas,nes pilna apsilus kaip buna 90c tai variklis megsta pajudant isvietos prigesinet,tai nervuoja kaip reikia vis pajudet nuo sviesaforu tai patrukcioja masina,parkuojantis su masina vel gesineja pilnai susukus vaira tai taip ir neaisku kame beda gali but...plius kaip keli apsukas tai nuo 3000 tuks. nera tokio traukimo ...

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94: 2014 Gegužės 04, 17:56:32 »
malonu kad isiaiskinai geriau veliau nei niekad (y) veleneliai daug itakos turi motorui, bet tik rimtas motoristas gali apskaiciuot visus galimus variantus ir kokio velenelio reikia (+) kazkada veleneliu pagalba daug kw buvau isspaudes is fordo dohc 16V. (aisku reikalinga daugiau kuro,oro ir kompa pasikesiti,bet cia ne esme) tad jeigu tas tavo draugas rimtai daro, atvaryciau ir as savo senute (h)

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #95: 2014 Gegužės 04, 18:00:11 »
Na va įsidėjau dujas ir radome senai gaudyta slieką, alkuninio veleno padėties daviklis tai veikia, tai neveikia ir tai vyksta labai greitai, vcds klaidos nerodo, matyt kompas nefiksuoja, o dujų kompui nepatinka, nes jis tai mato apsukas, tai ne ir į benziną permetinėja. Tad ryt keičiu daviklį tada bus pilnai aišku ar atlaiko 250kw reduktorius :)
alkuninio veleno padeties daviklis ,tai tas pats 'holo " daviklis?

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96: 2014 Gegužės 04, 18:01:40 »
Na ne visai, jis pvz pas automatą stovi iš variklio galo ant greičių dėžės, gal turi omenyje velėnėlių padėties daviklius aka holo?

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97: 2014 Gegužės 04, 18:19:09 »
Sitaip snekedami gyvenime nesusisnekesit. Holo daviklis gali buti bet kur, nes tai paprasciausiai daviklis paremtas holo efektu. Tiek alkuninio, tiek velenu padeciai gali but naudojamas.

Neprisijungęs Laimis9

• Įrašai: 523
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98: 2014 Gegužės 04, 18:20:43 »
tai reikia sena veleneli tam tavo draugeliui atnest kad nauja padarytu ?

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99: 2014 Gegužės 04, 18:21:16 »
Na ne visai, jis pvz pas automatą stovi iš variklio galo ant greičių dėžės, gal turi omenyje velėnėlių padėties daviklius aka holo?
ACK variklio,tai jis manau kaip ir pas c4 100 2.6 stovi is galo variklio tas holo daviklis.toj pusej kur antifryzas stovi.Maisau tada ir truputi paskirtis tada maisau.Nes man kaip buvo holas nusproges tai variklis visai nesivede.