nk stebuklingo ar ispudingo, atrodo kaip zieminiai paprasti ratai
Turiu klausima. AUDI a8 d2 2000m 228kw 4,2 .Yra tokia problemele nesuka starteris. Pliusinio laido kontaktas isvalytas kur stovi prie desines puses rato. Atrodo viskas veikia degimas isijungia benzo siurblys taipat suveikia, bet pasukus rakteli i starterio padeti reles lyg kazkokios suklaksi , bet daugiau niekas nevyksta. Dar idomu skydelije nerodo automato svirties padeties, nors laidus praejau prie dezes visi pajungti.Tai klausimas butu toks kur rasti laidus ,kad galeciau tiesiogiai bandyti starteri paleisti ir isiaiskinti ar jis veikia.Zinau dar kad stovi rele starterio ir automato rele kuri neleidzia vesti jei begiu svirtis nera ant neutralo ar parkingo, kur jos pasleptos ?
biški OT, bet gal netyčia čia ta a8 juoda, su buvusiu užlinkusiu automatu, juodais galiniais langais, šviesiu salonu, su dujom, tokiais ratais http://www.originalwheels.com/audi-wheels/images/audi-a8-rims-58776b-b.jpg ?
rele yra 4 ir zinau kaip ja reikia uztrumpint kad suktu starteri
Gali buti kad tapati
gal foto turi? šiaip įdomu pasidarė, ar čia ne tapati, kuri pas mane turėjo atsidurt už centus
ne foto neturiu db. Uz kiek siule tau ja? gal ka daugiau zinai apie ja?
reikejo imt uz 500 ir man parduot uz 1000
Senai tokios svetaines su tiek info ieskojau ACIU
Laukiu siuntos su matavimo prietaisais, ant dienu turetciau gauti.Viena veleneli esu padares 4 cilindru varikliuj, tik su trukumu irankiu persistengiau
o tai kai nutekini paskui nereikia paviršiau kaip nors apdirbti grudinti ar dar ko ?