Klausimėlis: kokias žvakes susukęs esi į motorą? Kelių kontaktų? Pas man į 4,2 vieno, motoras dirba sunkiai, dabar jausmas kad tik kokie 6cyl iš 8... Kažkas man pakuždėjo kad turi būti min 2 - 3 kontaktų...
Vejai, del tu kontaktu kiekio.Kad ir 3-4 butu ar daugiau ju, vistiek kibirkstis skelia tik i viena is ju, i visus vienu metu nekerta, fizikos desniu neapgausi.Platinines geriau laiko, bet pas mane paprastos 1 kontakto ngk. Net ne tokios kokias katalogas nurodo, nepirkau orginaliu, nes nemaciau tikslo moketi triguba kaina vien del zvakes isorinio ilgio.Jai blogai vaziuotu nebuciau paemes 3 vietos traukos varzybose 2014m audi siltojo atidarimo sezona, o ir vaziuota ant duju. Sia vasara buvo pradejusi koseti kai dregnesnis oras lauke ar is po lietaus.Beda buvo paskirstytojuose, apsinese bet ne viduj .Jie yra apkaustyti su plasmasiniu papildomu korpusu, tai po juo buvo purvo ir matesi pramusimo vietos.Isvalius iskart padejo, bet po poros savaiciu vel taspats buvo.Tai isvis nulupau ta apkaustima, pokolkas viskas gerai jau keli menesiai.Pasitikrink sia vieta gal pades