Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi B4(Batonchikas)  (Skaityta 8544 kartus)

Neprisijungęs Afganas

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
Audi B4(Batonchikas)
« Topic Start: 2007 Liepos 23, 21:03:12 »
na stai, mano "ratai" :)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Spalio 07, 20:58:30 sukūrė slimshady »

Neprisijungęs Afganas

• Žiūrėti profilį
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #1: 2007 Liepos 23, 21:09:31 »
Bisky placiau:
gamybos metai 94.08.14, pirkta priesh metus, parvaryta ish vokieciu
ratai R-15
priekinis bamperis kaip matot, iskiles, tiesa o kur galima suklijuot( suvirint), Vilniuj?
vairuotojo puses fara ir posukis, kazkokie geltoni :/
variklis 2.0L 66Kw, zeminta pabaka, bet jau kazkas barshka priekyje...kolkas keiciausi tik sailenblokus ir duslintuva, kai nuluzo galinis bakelis :D tiesa ish kazkur po "karbu", barabanu(monoipurshkimu) varva tosolas :( stai tiek :)

Neprisijungęs geddas

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #2: 2007 Liepos 23, 21:30:35 »
A priekis jis barska ir barska :) Neisgydomas  :-] Trumpam tik  :-] O bamperi klijuoja uz domus galerijos, vaziuojant nuo banginio link kalvariju gatves (tiesiai), uz domus galerijos, uz tos sankryzos prie nestes, bus po desine kazkoks skelbimukas. Nezinau nei brangei ar ne, tik skelbima maciau  ;)

Neprisijungęs Afganas

• Žiūrėti profilį
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #3: 2007 Liepos 23, 22:01:19 »
barska, tai kazkas pakaboj, gal amortikai jau parejo, nu kai staigiai darai posuki ar is vietos rauni, girdisi kad kazkas sutarska, tik nzn kas, gal glushakas atsipalaidaves ar kas, bet kazkas ish ar po variklio skyriumi, nu vnz...
ok gal kada pro saly praleksiu paziuresiu :)
ai tiesa, dar norejau pasiteirauti, trasoj variau ant 170, apsuku rode 5500,tai vat cia taip ir turi buti ar ne?ir siaip uzknisa pavaros, kai perjungineju, net stovint vietoj, gana garsiai girdisi kaip saibos metos, ir dar, jauciu kazkokios jos yra labai trumpos, lyg nuo dyzeliuko, jei vos riedu, isimetu antra saiba...nzn kazkas cia man atrodo negerai, pirma saiba ziauriai trumpa...
duslintuvas irgi nieko gero, viskas gerai sujungta, bet puscia ora pro sujungimus, nu vnz va mano dusliarkes, shema, su paint'u bet tikekimes viskas aisq :)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Liepos 23, 22:51:48 sukūrė Afganas »

Neprisijungęs AnKerys

• Įrašai: 847
    • Žiūrėti profilį
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #4: 2007 Liepos 23, 23:51:21 »
man bildejo irgi kazkas :) tai pasikeiciau priekyje salenblokus amortikus ir galu gale suzinojau kad parejo variklio podiska o dbr jokio bildesio ;)

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #5: 2007 Liepos 23, 23:58:26 »
galimas wariantas kad wariklio pagalwe tau pasibaige, del duslintuwo neimk i galwa, pataupyk pinigus, man wisada jis leidzia :D nekreipiu demesio,  apsukos stowi gerai, pas tave waziuojant 100kmh rodo 3000 rmp, tai normalu :) nors buna kad rodo ~2300rmp ant 100kmh :)

Neprisijungęs Afganas

• Žiūrėti profilį
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #6: 2007 Liepos 24, 00:34:01 »
O! dekui dekui! :)
visai galimas variantas, kas cia variklis baladojas, o del glushako nejamu i galva, nes zinau kad per sujungimus leidzia:)
va dirbu, tai netolimoj ateijti, planuoju ir sportini bakeli isimest, bet preis tai vistiek varikliui kapitalini daryt noreciau, tai vat kiek kainuotu variklio pagalve pakeist, ir kiek kapitalinis? gal kas zinot

dxbadBoj

• Svečias
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #7: 2007 Liepos 24, 00:37:08 »
ziurint ka nori daryt.....

Neprisijungęs Afganas

• Žiūrėti profilį
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #8: 2007 Liepos 24, 00:40:20 »
nu zinai, noreciau 2.0L DOCH'a isidet, bet nzn kiek tai atsieitu, bet biudzeto planuoju turet 2-3K lt :)

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #9: 2007 Liepos 24, 01:18:46 »
Geriau dek 2,0 e 8valve, su detalem bus maziau problemu ir ryja maziau, o trauka islipus is 66kw turetu pasijausti gan gerai ;) 16 v buvo kuriamos italu rinkai...

dxbadBoj

• Svečias
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #10: 2007 Liepos 24, 01:25:40 »
sejp jej dohc desi taj rejx ir waziuokle truputi kejst....nes pats apejau 2l doch sawa  beskej.....

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #11: 2007 Liepos 24, 01:30:46 »
Dek toki varikli kaip pas mane, 85kW, duju uzmiesty apie 10, variklio kaina keli simtai :D Nei vaziuokles nereiks perdarinet  :P O vaziuot tai smagu, uztenka man...  8:8 :)

dxbadBoj

• Svečias
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #12: 2007 Liepos 24, 01:34:50 »
pas mane ir yra idets db 2l 85kw.... :-] bet nieka nejn...kasko wariklis s***** sunkej kurias dar...
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Liepos 24, 01:52:52 sukūrė bajoras »

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #13: 2007 Liepos 24, 12:31:58 »
pas mane ir yra idets db 2l 85kw.... :-] bet nieka nejn...kasko wariklis s***** sunkej kurias dar...
nuo kada 2.0l 85kw variklis 'eina' gerai? ;) nebent nuo VAZ'iko persedus :D :D :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #14: 2007 Liepos 24, 14:55:27 »
Nu as tai su savo 116 ikinkytais arkliukais nuvaziuoju visur ir galiu but gatvej pirmas :) Startuot pirmas, nereikia zyzint 8:8 idomu kam vilniuj reikalingas axienas motoras? Man uztektu ir 1,6 dyzeliuko, vistiek kamsty sedesi :-]

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #15: 2007 Liepos 24, 16:45:13 »
Nu as tai su savo 116 ikinkytais arkliukais nuvaziuoju visur ir galiu but gatvej pirmas :) Startuot pirmas, nereikia zyzint 8:8 idomu kam vilniuj reikalingas axienas motoras? Man uztektu ir 1,6 dyzeliuko, vistiek kamsty sedesi :-]
tai cia gal tik Vilniuje taip :V man 85kw Siauliuose daznai mazai buna ;) :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Afganas

• Žiūrėti profilį
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #16: 2007 Liepos 24, 17:44:58 »
taip, del duju, esu kategorishkai nusistates priesh jas, todel nesiulykit :)
del 85kw variklio, nzn, argi apsimoketu keist? jei jau keist tai gera motora det.
o del Doch'o, tai ka ten pakaboj reiketu keist?

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #17: 2007 Liepos 24, 20:54:40 »
Tau geras dohcas? Nu tai sekmes tau ;) Nu jo, siauliuose daugiau vietos, o vilniuj kamstis ant kamscio..  :/

Neprisijungęs Afganas

• Žiūrėti profilį
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #18: 2007 Liepos 24, 23:08:19 »
Tau geras dohcas? Nu tai sekmes tau ;) Nu jo, siauliuose daugiau vietos, o vilniuj kamstis ant kamscio..  :/
del docho, nu kaip as isivaizduoju ir mastau, kiek spausiu tiek ir rys, bet kuro sanaudos normaliai vaziuojant litriuku bus tikrai mazesnes, o spaudziant turetu buti kaip ir dabar su 66kw varikliu, esme pas mane ne del kuro sanaudu, kitaip nebuciau pirkes Dvieju litru, tiesiog vat dabar bisky galios trukumas yra :)
del kamsciu, taip esu vilnietis, pats puikiai zinau kokie kamsciai buna, ir zinau ju grafika, ryte nuo 7.30 iki kokios 9-10 val, vakare nuo 16 iki 19 val, kadangi studinu, tai ryte prasilenkdavau su tais kamsciais, geriau jau buti univere puse valandos anksciau, kafkes pagerti, parukyti :)
tik va po paskaitu, pakliunu, bet perilgiausiai neuzsisedziu kamsciuose, tiesa Verkiu sankryza(cia kur prie siaures miestelio) uzknisa juodai :D
o dabar dirbu baltupiuose ir viskas normaliai, ishvis kamsciu beveik nera, nei pirmyn, nei atgal :)

Neprisijungęs Afganas

• Žiūrėti profilį
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #19: 2007 Liepos 24, 23:25:28 »
nu dar biskis fotkiu

[attachment deleted by admin]

Neprisijungęs Afganas

• Žiūrėti profilį
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #20: 2007 Liepos 24, 23:27:30 »
nu ir dar biskis, atsiprasau uz savo pirsta, bei nuorukas, matoma/us kai kuriose fotkese ;)
beje, nenoriu girtis, bet visos fotkes, kurias patalpinau soje temoje yra "darytos" su Sony ericsson K800i mobilka, neblogos gavosi, ne?:)

« Paskutinį kartą keitė: 2007 Liepos 24, 23:29:07 sukūrė Afganas »

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #21: 2007 Liepos 24, 23:34:19 »
Neblogos neblogos  ;) O ratai dar geresni  (aa) Reikia ir man tokiu ratu  (aa) ;)

Neprisijungęs Afganas

• Žiūrėti profilį
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #22: 2007 Liepos 24, 23:43:29 »
nzn kuom ratai geri, nu siaip ratukai tai nrmlus, bet kad penkioliktukai ;/ butu kokie 17 gal ir vaizdas kitas butu :D
o tokius ratus tai nzn jau tiek daug maciau tiek pas batonus, tiek pas bulkas, kad atrodo nuvalkioti...:D
ai tiesa, po purvus buvau pravaziaves, tai del to padangos purvinos, tik lietnykus nusivaliau :D bet tiek jau to, vistiek vel prasidejo lietaus savaite vilniuj :)

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #23: 2007 Liepos 25, 00:02:12 »
Tai parduok :) Man jau nusibodo mano kalpokai  :-]

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
Audi B4(Batonchikas)
« Atsakymas #24: 2007 Liepos 25, 00:47:42 »
tai keiciam i mano ratus? :) man manieji nusibode, nors bent mazeikiuose ant beskes daugiau tokiu nesu mates. foto pasistengsiu imest greitu laiku