Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a8 d3 rafinuota (:  (Skaityta 10643 kartus)

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a8 d3 rafinuota (:
« Atsakymas #25: 2014 Kovo 15, 00:34:42 »
siaip prisiminiau: del vienos mano pardavinejamos auto paskambino zmogus, sako atvaziuoju paziuret, gerai sakau, kai vaziuosi paskambink... tas skambina po pusvalandzio sako kur tave rast? sakau ten ir ten, o kur tu? sako tuoj busiu... klausiu: kur randiesi? tas: is Vilniaus isvazineju... galvoju min puse valandos dar turiu, langus apvalysiu, patikrinsiu skysciu lygius... (randuosi apie 50km nuo Vln.) tik kapota parduodamos uzdarau, skambutis: kur ten ta tavo parduotuve, Moletu nepazystu... blin praejo ne daugiau 15min. po keliu minuciu atvaziuoja pirkejas, su A8L 4.0l... sakau: greitas, is keleivio puses islipa pirkinio parvairuotojas, sako: durnius - 250 uzmygo ir palaike biski... :-]
zodziu, rafinuotas smagu daiGta turi (y) bet kaip dyyyzeliui ekonomijos nera ko tiketis :D

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2014 Kovo 15, 01:37:41 »
restauruojasi trilitrio, nezinau kiek tas brangiai, bet 6vnt kainuoja ciut pigiau nei dvilitrio 4vnt. Paradoksas ane :)

Purkstuku mandrumas turi savo ir pliusu ir minusu, tas faktas.

Keista kad pakaba tavo spyruokline, kaip supratau. Manau retas varinatas, nors gal klystu.
Spyruoklinė pakaba tokioj a8 tas pats, kas 4,2 mechankė. Nėra spyruoklinių a8

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2014 Kovo 15, 02:59:04 »
na kaip su D3 yra 100% nezinau, bet Q7 yra ir be orines pakabos.
beje, jei sita D3 vis tik "spyruokline" tai http://pbbrakes.com/audi-a8-d3-coilover-suspension-kit.html  ff

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2014 Kovo 15, 10:29:30 »
imk benza geriau,  palik tu tuos zyzelius ramybej :D

nu man benzas tai masina pramogai, o vazinejimui tik dyzeli, na is bedos dujas  (8-)

Tokio valst. numerio ir as noreciau :D (y)  Siaip geri tie 4.0 kiek teko dometis tai pagrindine beda yra intake manifold, aptrupa ir prisitraukia variklis siuksliu.. Gal salono foto bus :think:

gal galima placiau? pas mane kazkokia beda su manifold yra, ten ar traukeles kazkokios nevaiksto ar uzpuva ar kazkas tokio?

atrodo visai nieko ir su sitais, tik, kad labai jau jie i vidu sulinde :V
Jo, ratu rimtesniu reiketu tokiai masinai, ar bent padangas nujuodint+rastafkes kokiu 2cm uzdet

taip ratai tikrai sulinde i vidu, bet cia manau visu a8 beda, kazkaip konstrukcija ju tokia kad platus sparnai, ir ant d2 tas pats buvo.. rastavkes gal ir variantas butu susidet, bet manau apkrovos bus gerokai didesnes vaziuoklei.. ir siaip su tom rastavkem zaist.. ant e65 buvau susidejas gale rastavkes, tai buvau pigiai gaves, o jei darytis normaliai tai puse tukstancio iseis, ir dar vaziuokle kazkiek kentes, net nzn.. vistiek graziausias gatvej nebusi :)
o del juodu padangu, tai visada nujuodinu jas kai turiu galimybe-turiu to purskalo, taciau tenka kartais per zvyrkeli pravaziuot, tia juk nevaziuosi iskart i plovykla padangas nuplaut ir nujuodint :D biski jau per ziauriai butu..

restauruojasi trilitrio, nezinau kiek tas brangiai, bet 6vnt kainuoja ciut pigiau nei dvilitrio 4vnt. Paradoksas ane :)  Purkstuku mandrumas turi savo ir pliusu ir minusu, tas faktas. Keista kad pakaba tavo spyruokline, kaip supratau. Manau retas varinatas, nors gal klystu.

bajorai pas mane deja ne spyruokline, o orine. susizeminau su programa.

Mukai, manau kad nereik nei 4.0tdi kad greitai pasiekti tiksla, reikia tik mazai koses galvoj  :bedantis:

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2014 Kovo 15, 10:44:06 »
sulinde tie ratai originaliai... bet, uztenka tik biski juos isnest ir sonai su langais po pirmos pelkes nusikti .... taip kad gal neklaida tai kad tie ratai sulinde :smoke:
as pvz 14mm labiau isnestus zieminius uzsidejau (plotis tas pats, dydis, padangos, viskas tas pats tik isnesimas kitas) tai taip faktiskai svarios ir nemaciau :)

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Įrašai: 766
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2014 Kovo 15, 10:52:32 »
saliono foto nenori pasidalinti? :)

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2014 Kovo 15, 11:53:28 »
nu taip del masinos issipurvinimo tai duoda savo rastafkes :D  susidejau po 2.5 cm rastafkes ant D2 kol kas metus pravaziavau be problemu, Et su rastafkem dabar gaunasi 23, lygiai su sparnais

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2014 Kovo 15, 14:08:23 »
jo del purvinumo tai faktas, ant e65 kai uzsidejau, buferis galinis pastoviai aptaskytas.. bet is kitos puses, tai jei lyja ar purvinas pagrindas, vistiek masina tampa purvina, nereik nei ratu placiu :D

SAIBORGAI > juk rasiau, salonas paprastas be jokiu navarotu, nei sline sedyniu. nei lubos alkantara, nei pirstu antspaudo - zodziu tuscias kaip pakso makaule  (z)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2014 Kovo 18, 01:08:14 »
is isores tai ledas ;) kiek tau ji kapoja tos saliuros? speju vidurkis kokia 14 litru. :)
kas liecia vaziuokle tai nuo d3 baigesi spyruokliu ir paprastu amortiku era (nekalbu apie tuos galimus isigyti perdarimo komplektus) ir nemanau kad ji dar kada nors sugrys i a8. Is vokieciu mersas jau nuo 1998 tokio tipo vaziuokle padare kaip standarta savo w220 kebului o bmw jei neklystu paskutinis i sita traukini isoko su savo e65 nes gal tik nuo feislifto padare ja kaip standartine (jei klystu pataisykit nes nesu uzkietejas bmw fanas)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2014 Kovo 18, 05:49:49 »
Per programa nudropino, ar tiesiog perkalibravo pakabos auksti? Seip yra pirkti spec irangos uz kazkodel gan didelius pinigus, jos deka galima apgaudineti davikliu parodymus, taip gali keisti aukscius daugiau nei gamykla leido.

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2014 Kovo 18, 07:22:28 »
Bent jau man ant d3 užtenka ant dinamic užstatyt ir mano akiai atrodo (y)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2014 Kovo 28, 08:47:30 »
is isores tai ledas ;) kiek tau ji kapoja tos saliuros? speju vidurkis kokia 14 litru. :)
kas liecia vaziuokle tai nuo d3 baigesi spyruokliu ir paprastu amortiku era (nekalbu apie tuos galimus isigyti perdarimo komplektus) ir nemanau kad ji dar kada nors sugrys i a8. Is vokieciu mersas jau nuo 1998 tokio tipo vaziuokle padare kaip standarta savo w220 kebului o bmw jei neklystu paskutinis i sita traukini isoko su savo e65 nes gal tik nuo feislifto padare ja kaip standartine (jei klystu pataisykit nes nesu uzkietejas bmw fanas)

na jei ramiai mieste vazinejant ilgesnem distancijom tai iki 13 sutilptum. O as tai visada ant sporto vazineju ir vazineju ganetinai neadug, tai paspausti megstu, tai apie 16ltr mieste vidurkis.
Trasoj tai ant 100 vaziuojant apie 8ltr. ant 150 9.

Gedi, čia tikriem rafinuotiem, o ne pseudo  :D

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2014 Kovo 28, 15:13:03 »
atvirai pasaius man sitie volai kur skelbime neocin (-) bet cia tik mano nuomne, jau reiktu kad Dainius savo nuomone pasakytu (+)

Neprisijungęs Agidas

• Įrašai: 1308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2014 Kovo 28, 15:25:56 »
atvirai pasaius man sitie volai kur skelbime neocin (-) bet cia tik mano nuomne, jau reiktu kad Dainius savo nuomone pasakytu (+)
Pritariu, nesiziuri su tais mazais spikiais :think:
As vel taikyciau i monoblokinius:

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2014 Kovo 28, 15:31:01 »
Nunu.. paziuret grazu i tuos r22 o turet nera tolko. Tiek del asfalto bukles tiek del padangu kainos tiek del vaziuokles aptarnavimo. Tokia auto i paroda o ne vazinet.. arba litu kai shieno turet.. man r19 per akis. R20 jau nebenorexiau...

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2014 Kovo 28, 15:33:13 »
tos antros ratai tai :G

o del to kad lietuvos keliai nepritaikyti tokiems ratams tai tikrai (+)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2014 Kovo 28, 16:43:46 »
As irgi tos nuomones kad 19'' dar pats gazioras, o jau 20 nu ziuret miela malonu, bet kai vaziuot ir padangas pirkt tokiai.. :D Ta vaziuokles "apkrova" cia jau daug nesiskirs manau ar 19'' ar 20'', pagr kriterijai padangu kaina ir vaziavimo komforto mazai terasta  :D Nu aisku dar nelygu kokiai masinai

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2014 Kovo 28, 21:57:56 »
Konkreciai tas modelis kur imeciau ir man nieko gero, bet dydis ir ypac plotis pats gazas ant d3

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2014 Kovo 31, 01:08:05 »
turejau d2 su 20'' nepasakyciau kad buciau koki diskomforta pajutes buvau. gal del to kad po dropinto kupo su ja vazinejau. na dar ne lietuvos keliais. :V

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2014 Kovo 31, 09:27:42 »
turejau d2 su 20'' nepasakyciau kad buciau koki diskomforta pajutes buvau. gal del to kad po dropinto kupo su ja vazinejau. na dar ne lietuvos keliais. :V

as ant e65 turejau r19 ir r20. Tai skirtumo ten didziulio nera tarp tu ratu, bet aptarnavimas jau zenkliai skiriasi kur r19 kur r20 guma. o per duobes tiek su vienais, tiek su kitais kieta vaziuot. todėl nusprendziau geriau r19 ir pazemint gausis vizualiai kaip r20~  (j)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2014 Kovo 31, 09:46:58 »
Na jeigu zeminsi ir keisi tik spiruokles, po puses metu teks keist ir amortikus :goodboy: tai jei jau darysi dropa, imk iskart viska.

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2014 Kovo 31, 21:05:18 »
Na jeigu zeminsi ir keisi tik spiruokles, po puses metu teks keist ir amortikus :goodboy: tai jei jau darysi dropa, imk iskart viska.
tu pasiguglink apie d3 pirmai pradziai rasydamas nesamones apie savo spyruokles (!?)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2014 Kovo 31, 21:38:37 »
tu pasiguglink apie d3 pirmai pradziai rasydamas nesamones apie savo spyruokles (!?)

Neisiskaiciau auksciau esanciu postu :] kazkodel buvau isitikines, kad si a8 su sprandzinom. Zinau, kad jos ejo tik orines, bet Lietuvoje ne stebuklas butu rast tokia ir su spyruoklem..