imk benza geriau, palik tu tuos zyzelius ramybej
nu man benzas tai masina pramogai, o vazinejimui tik dyzeli, na is bedos dujas
Tokio valst. numerio ir as noreciau
Siaip geri tie 4.0 kiek teko dometis tai pagrindine beda yra intake manifold, aptrupa ir prisitraukia variklis siuksliu.. Gal salono foto bus
gal galima placiau? pas mane kazkokia beda su manifold yra, ten ar traukeles kazkokios nevaiksto ar uzpuva ar kazkas tokio?
atrodo visai nieko ir su sitais, tik, kad labai jau jie i vidu sulinde
Jo, ratu rimtesniu reiketu tokiai masinai, ar bent padangas nujuodint+rastafkes kokiu 2cm uzdet
taip ratai tikrai sulinde i vidu, bet cia manau visu a8 beda, kazkaip konstrukcija ju tokia kad platus sparnai, ir ant d2 tas pats buvo.. rastavkes gal ir variantas butu susidet, bet manau apkrovos bus gerokai didesnes vaziuoklei.. ir siaip su tom rastavkem zaist.. ant e65 buvau susidejas gale rastavkes, tai buvau pigiai gaves, o jei darytis normaliai tai puse tukstancio iseis, ir dar vaziuokle kazkiek kentes, net nzn.. vistiek graziausias gatvej nebusi ![šypsena :)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/smile1.gif)
o del juodu padangu, tai visada nujuodinu jas kai turiu galimybe-turiu to purskalo, taciau tenka kartais per zvyrkeli pravaziuot, tia juk nevaziuosi iskart i plovykla padangas nuplaut ir nujuodint
biski jau per ziauriai butu..
restauruojasi trilitrio, nezinau kiek tas brangiai, bet 6vnt kainuoja ciut pigiau nei dvilitrio 4vnt. Paradoksas ane
Purkstuku mandrumas turi savo ir pliusu ir minusu, tas faktas. Keista kad pakaba tavo spyruokline, kaip supratau. Manau retas varinatas, nors gal klystu.
bajorai pas mane deja ne spyruokline, o orine. susizeminau su programa.
Mukai, manau kad nereik nei 4.0tdi kad greitai pasiekti tiksla, reikia tik mazai koses galvoj