Na visi dalinasi savo automobiliais, tai ir as parodysiu savo grazuole.
Parsivariau pats susirades Vokietijoje autohausa, kur tik 3-4 metu lizingines masinas parduoda (na pilnos istorijos, servisai ir t.t.) ir nusprendziau pats nuvaziuot ir issirinkt. Taigi sios kompektacija taip papirko, kad nesusilaikiau nenusipirkes, nors ir nubegus 193000km (buvo ir su 123000km)... Na is esmes nlb matosi salone ar isoreje, kad kazkas padeveta butu, o tai labai didelis skirtumas kai pasiziuri ale LT 200000km vaziavusias masinas. Taigi pats parsivariau jau 6 savo tureta Audi - 2010 11 A6 3.0TDI Quattro...
Siuo metu per 5 menesius jau 10000km nuvaziavau, ir kol kas ziauriai patinka viskas. Turiu dar ir nauja i40, taciau net nesinori i ji sest po audi
Siaip smagu tai, kad po pat atsivarymo ne menkiausia detale nesugedo ar neprireike ka nors daryt. Buvau i audi centra nuvaziaves tai sake susimatysim po 17 tukstanciu arba 2015 gruodi tai net tepalu dar keist nereikejo. Bajoras is klubo pasistates ant kompo buvo tai visiskai be klaidu, purkstukai kaip nauji.
Trauka puiki, ir manau geresne nei kazkada tureto 2005 730d., quattro nerealiai patiko vaziuojant i Helsinki, kai labai slidu buvo. Tikrai supratau kaip kitiems slipu, kai sugalvojes avensis mane aplenkt, paskui slidinedamas kokias 15s bijojo posuki isjungt
Noretusi dar BOSE aparaturos, automatines bagazines ir kilnojamos vaizuokles, o siaip pilnai tenkina sis automobilis mano poreikius.
Vienintelis trukumas kad kaip uz tokios pinigus, gauni modeli 2005m, taciau masinos kokybe bei vairavimo malonumas viska atperka.