Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 C6 4F5 3.0TDI 200kw+  (Skaityta 6940 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A6 C6 4F5 3.0TDI 200kw+
« Atsakymas #25: 2016 Balandžio 01, 22:17:37 »
salono paneles, oda, kilimus, vienu zodziu vidu :)

Valymui pilstoma chemija prof naudojama, arba eko variantas - ukiskas muilas su tulzimi.

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2016 Balandžio 01, 22:27:21 »
Valymui pilstoma chemija prof naudojama, arba eko variantas - ukiskas muilas su tulzimi.
gal paprastesniu, parduotuvej perkamu variantu yra?
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Balandžio 02, 10:30:26 sukūrė Mindosa »

Neprisijungęs EdgVis

• Įrašai: 184
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2016 Balandžio 01, 22:34:56 »
Masina myli,o chemija pacia lieviausia naudoji
Kad lieviausia nepasakyciau , taip pat nepasakyciau kad geriausia, 50/50 

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2016 Balandžio 02, 08:09:17 »
Kad lieviausia nepasakyciau , taip pat nepasakyciau kad geriausia, 50/50 

C5 ir B6 audi apdailos tuos turtlius ypač mėgsta. Ko nenuvalai, tas po to nusivalo su dažais nuo apdailų :bedantis:

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2016 Balandžio 02, 08:27:24 »
vakar savo masinai panele, duru absyfkes , odines sedynes su ukiniu+tulzis+sepetelis  isploviau, tai kaip valo labai gerai. pasirodo mano pilka panele ir vairas jau buvo juodi :D:D db vel grazu pilka spalva visur :)

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2016 Balandžio 02, 09:34:40 »

82 kw nuostolis į ratus  (wow) 
Sunku net patikėti kažkaip  :think:
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Balandžio 02, 09:36:18 sukūrė simkaras »

Neprisijungęs AlgimantasTQ

• Įrašai: 629
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2016 Balandžio 02, 10:06:43 »
Išsamei (y) kai tokiu greičiu sprogo padanga, jokių įvykių nebuvo?

Neprisijungęs ErikasA6

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2016 Balandžio 02, 11:20:06 »
Gal butu galima placiau apie aparaturos pajungima? labiausiai domina kaip linijinius laidus issivedei

Neprisijungęs mikenzo

• Įrašai: 59
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2016 Balandžio 02, 16:34:32 »
Oho kokie uzrašai  (wow) ir netingek tu man , šaunuolis  (y) graži audi, kaip vaziavimas po chipavimo? Zvalesne zymiai ? :)

Neprisijungęs Munis

• Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Munis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2016 Balandžio 03, 14:25:16 »
Išsamei (y) kai tokiu greičiu sprogo padanga, jokių įvykių nebuvo?
Visiškai nieko, labai stabiliai kelyje buvo. Sprogo kairės pusės galinė padanga. Tai toks jausmas kai būtum įvažiavęs į fūros padarytas vėžias. O taip kažkokio išskirtinumo nebuvo. Antra kąrt kai sprogo 50-60km/h tai toks buvo didelis "paukšt" skardus, net nesupratau kas įvyko. :D
Gal butu galima placiau apie aparaturos pajungima? labiausiai domina kaip linijinius laidus issivedei
Kadangi ne pats vedžiausi, o servise. Galiu tik pasakyti, kad buvo jungiamas "konverteris/invereris" nuo Bose stiprintuvo. Dabar nepasakysiu tiksliai, bet buvo lyg nuo įėjimo į stiprintuvą daryti linijiniai. Jungta paprastai, padaryta, nuo masės įjungimo, kad iškart pradėtų veikti stiprintuvas. Kažkaip nebuvo laiko atsivesti remote stiprintuvo, ir jungti papildomą mygtuką. Kartais tai minusas būna, kad veikia stiprintuvas nuo masės ir negali išjungt. Dabar jau pripratęs, bet jei vėl reikėtų, būtinai dėčiau atskirą mygtuką stiprintuvo išjungimui.
Oho kokie uzrašai  (wow) ir netingek tu man , šaunuolis  (y) graži audi, kaip vaziavimas po chipavimo? Zvalesne zymiai ? :)
Kaip diena ir naktis skiriasi. :) Na realiai su OEM kilowatais netaip daug ir važinėjau, o nulipus nuo 81kw tai.. Bet po perprogramavimo ir jautresnė ir kuro sanaudos pakrito ~1,5l užmiestyje.

Neprisijungęs Munis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2016 Balandžio 03, 15:05:25 »
Šiek tiek foto iš savaitgalio apsitvarkymo. Nupoliruoti stiklai, žibintai, kėbulas ir daug kitų darbų padaryta. :)

Neprisijungęs Munis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2016 Balandžio 03, 15:07:10 »
Aišku, po dažymo ratų, ratai praranda vertę ir t.t. Bet tikrai geriau žiūrisi nei "metal gun" spalva ir labiau tinka juodai. O ir prieblandoj ratai (y)

Neprisijungęs Crimson

• Įrašai: 124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2016 Balandžio 03, 15:37:44 »
8n0012219 rakto, 4F0011031 tire jack :)

P.S. Ledas

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2016 Balandžio 03, 15:56:22 »
Liuks masiniukas priziurimas :) Kazkam kazkada pasiseks is taves ji nusipirkus ;) Tik va toks klausimas atsistojo, kur tie 200kw+? :think: Startline tik 196,5 prisuko kiek matau, likusius pats su atsuktuvu dasisukai? :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2016 Balandžio 03, 16:58:15 »
Viskas ok,bet tuos lipdukus,ventylius ir kita china turini mesciau i siuksline

Neprisijungęs Munis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2016 Balandžio 03, 20:08:42 »
Nespėjus atsidžiaugti gražiais ratais. Nuvažiuota ~200km ir.. :-{ :-{:-{ Ryt reiks nuvažiuoti paklaust, ar įmanoma gražiai padaryti neperdažant. Ar teks dažyti.
Saugok nesaugojęs, Atrodo ir važiuota lėtai, mieste, ir kažkur į duobės kraštą ar į šuliniuką užtaikyta. :D

Neprisijungęs Munis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2016 Balandžio 03, 20:13:43 »
8n0012219 rakto, 4F0011031 tire jack :)

P.S. Ledas
Dėkui už kodus. Iki ledo toli gražu, bent jau estetiškai. Iš toli gražu, o iš arčiau visas kėbulas jau pabraižytas.
Liuks masiniukas priziurimas :) Kazkam kazkada pasiseks is taves ji nusipirkus ;) Tik va toks klausimas atsistojo, kur tie 200kw+? :think: Startline tik 196,5 prisuko kiek matau, likusius pats su atsuktuvu dasisukai? :-]
Na bent jau 5metų bėgyje tikrai neparduosiu. Čia matuota kai nebuvo egr užglušintas ir buvo bėdų su turbinos valdymu. Ir man sakė, kai viską padarysiu, turėtų būti virš 200. :) Kada būsiu Kaune reiks pamatuoti, kiek dabar yra. ;)

Neprisijungęs Munis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2016 Balandžio 07, 10:14:47 »
Pagaliau sutvarkytas AFS. Puse metų mane kankino ta klaida ir erzino pypsėjimas. Kaip ir buvo įtarta nuo drėgmės ir staigaus pašalimo trūko laidas. Žemiau pateikiu video kas per problema. Tik pas mane kitoj vietoj. Paprasta problema, bet darbo pusdieniui, nes reikia ardyti visą žibintą. Kaina 100€ sutvarkymo. Bet realiai mažiau, kadangi man kai žiūrėjo žibintą nenusimanantys servise (kitame nei dabar tvarkiau) sulaužė reguliavimą ir nepasimatė tol kol nereikėjo reguliuoti, tai teko du kartus žibintą ardyti....  :-{  +- 50-60€ tvarkymas.

Kątik pakeisti tepalai, bei praėjo TA.

Dabar turiu klausimą, ar visiems kas varot TA prisikabina dėl žibintų? Esmė tokia, kad kai nusipirkau, Audi centre sureguliavo lempas. Nepraėjau TA. Tada nuvažiuota dar į du servisus ir patikrinti žibintai. Trijose vietose idealiai žibintai sureguliuoti, bet TA blogai. Dabar vėl variau, žibintai sureguliuoti tvarkingai. TA sako blogai.. Ir nesuprantu, kas čia per stebūklingi žibintai, visur gerai, o TA blogai. 4 skirtinguose servisuose negali rodyti gerai, o TA blogai. Įtariu, kad čia TA grybą pjauna..

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2016 Balandžio 07, 10:33:42 »
Nieko cia jie nepjauna. Tiesiog teche yra tam skirta aparatura, kuri yra kalibruojana ir t.t. ir pan., o servisuose tas nedaroma. Aisku, cia nuo techo darbuotojo geronoriskumo priklauso, bet jei niekas neislauzyta ir lengvai reguliuojasi, tai paprasai ir daregulioja zibintus kaip reikia kad butu. Ir aplamai, jei serviso darbuotojai ne is medzio iskrite, tai jie turetu zinoti keik reikia nuleisti ar pakelti zibintus kad praeitu techa.

Neprisijungęs Munis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2016 Balandžio 07, 10:46:19 »
Nieko cia jie nepjauna. Tiesiog teche yra tam skirta aparatura, kuri yra kalibruojana ir t.t. ir pan., o servisuose tas nedaroma. Aisku, cia nuo techo darbuotojo geronoriskumo priklauso, bet jei niekas neislauzyta ir lengvai reguliuojasi, tai paprasai ir daregulioja zibintus kaip reikia kad butu. Ir aplamai, jei serviso darbuotojai ne is medzio iskrite, tai jie turetu zinoti keik reikia nuleisti ar pakelti zibintus kad praeitu techa.
Na aš nesiginčiju. Man paaiškino, kad Joniškio TA turi super duper aparatą, kokio net Šiaulių TA neturi. Pats aš pasireguliavau ir tiek. Ir taip visiškai vieną nuleidau žibintą iki kol nebeleido pasukti. Man tiesiog keista, kad negi tokie servisai kaip Audi centras ir kiti normalūs servisai, kurie remontuoja ir naujesnes mašinas neturi atitinkamos įrangos reguliuoti šviesoms. Plius mane patikino, kad žibintai nureguliuoti taip kaip reikalauja TA ir nebuvo nei vienos, kuri turėtų problemų dėl to. Tikrai nedarau problemos iš to. Tik įdomu kaip čia yra. O ir taip esu girdėjęs, kai TA aparatas yra ant bėgelių, tai būna ir žemių prikritę ir panašiai, net nesivargina išvalyti, dėl ko gali būti netikslūs parodymai. :)

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2016 Balandžio 07, 17:29:22 »
Na aš nesiginčiju. Man paaiškino, kad Joniškio TA turi super duper aparatą, kokio net Šiaulių TA neturi. Pats aš pasireguliavau ir tiek. Ir taip visiškai vieną nuleidau žibintą iki kol nebeleido pasukti. Man tiesiog keista, kad negi tokie servisai kaip Audi centras ir kiti normalūs servisai, kurie remontuoja ir naujesnes mašinas neturi atitinkamos įrangos reguliuoti šviesoms. Plius mane patikino, kad žibintai nureguliuoti taip kaip reikalauja TA ir nebuvo nei vienos, kuri turėtų problemų dėl to. Tikrai nedarau problemos iš to. Tik įdomu kaip čia yra. O ir taip esu girdėjęs, kai TA aparatas yra ant bėgelių, tai būna ir žemių prikritę ir panašiai, net nesivargina išvalyti, dėl ko gali būti netikslūs parodymai. :)

Pasirink viena servisa kuriame reguliuosies ateityje zibintus, o dar geriau butu, kad tame servise butu pazystamu meistru ir po techo nuvaziuok paziureti koks yra parodymu skirtumas tarp techo aparato ir to serviso. Ir ateityje zinosi kiek reikia nuleisti, ar pakelti zibintus kad nebutu jokiu bedu varant techa. As asmeniskai taip darau ir jokiu bedu nebuna varant techa ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2016 Balandžio 07, 18:13:07 »
Bent seniau tai pas mus prikibdavo prie lempų, apvažiuoji ratą, pasakai, kad servise reguliavai - sako ledas

Neprisijungęs Munis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2016 Balandžio 19, 17:34:23 »
(304303km) Pakeistas temperatūros lauko jutiklis G17, supilti xado priedai purkštukams, bei Xado priedas tepalams. 3 tūtelės po 9€ dabar maximoje su 40% nuolaida. Jau po pirmos tūtelės išspaustos ir pravažiavus, variklio garsas sumažėjo. Liko supilti vieną tūtelę. :)

Jutiklio pakeitimas labai lengvas, užtenka po kapotų nuimti plastmasę, kuri dengia varžtus, atsukti grotelių/bamperio varžtus, šiek tiek palenkti groteles ir užkišus ranką ištraukti.