man taip yra buvę su gera geometrija, užteko lavonines padangas pasikeisti. aišku su jom buvo ir mušimas stabdant ir t.t. tų dalykų ratų balansavimo staklės nemato
Ir dar vis yra vienintele mane iki numirimo nervinanti problema: siltu varikliu stovint kamsciuose jauciasi kas kelios sekundes sudrebejimas ir neisivaizduoju del ko, nes ne variklis springsta, apsukos lygiai laikosi. Maniau purkstukai bus, buvo pakeisti, dabar jokiu nukrypimu. Matuota kompresija, viskas ok. Pakeistas sankabos komplektas, nes buvo smagratis uzstriges, drebejimas sumazejo, bet nedingo. Neisivaizduoju is kas ta pasikratymas sukelia. Su siltu varikliu labiau jauciasi nei saltu. Diagnostika nieko nerodo.
Mano naujas ir smagratis ir purkstukai. Irgi nei apsukos juda, niekas.
Vidinė granata ? Pas mane 1.9 77kw, DSG dežė, naujas smagratis įdėtas irgi. Tai kaip sakai kartais kas kažkiek laiko suvibruoja mašina, apsukos irgi nekinta. Visa tai jaučiasi ant P padėties.
Prie ko ta tavo granata, jei ant P vibruoji?
Vazinejant pastebejau, kad stipriau paspaudus ir staigiai atleidus gaza turbina garsiai susvilpia (siaip vaziuojant jokio taip vadinamo "police siren whine" nera), ar tai normalu? Ant praeito 1.9 85kw varikliuko nepamenu, kad butu taip buve. Gal tiesiog jau prie normaliu dalyku kabinejuosi jau