O kokia chemija jie naudoja motorus plaudami? Standartine Engine cleaner? Ar dar kokį šampūną/putas ir pan?
Nes realiai pačiam galima tą pasidaryt, tik man tie cleaneriai nepatinka, nuima tauką motoro skyriuje, rūdija dalys po to.
O savo avantą gražiai susitvarkei, gyvas toks atrodo
Beje kur pirkai kuro vamzdelius? Ir kaip jungei? Su tomis jungtimis ko gero kur užsivalcuoja užsispaudžiant su veržle. Gal turi foto?
Turi nusipirke jie tokiais bakeliais spec. hemija ratlankiams, varikliui, plovimui, vaskas... Ten jos koncentratas, sliuksteli kamsteli, pamaisai su biski vandens ir turi tirpaliuka tinkama
Manau, kad prie geru noru viskas galima
Nemanau, kad prirudys ten, pas mane is apacios apsaugos abi uzdetos tai neturetu lb imti, be to, turbut su laiku vel uzsines, neliks idealus stovis.
Gyveja gyveja avantas, tik galeciau nedauzyti jo tai maziau galvos skausmo butu. Liko pakeisti rankinio trosa ir amortikus galinius ir galesiu prideti jau rankas prie salono ir isores. Desertas bus
Vamzdeliu pats nepirkau. Palikau masina servise ir nupirko, nes buvau tuo metu uzsiemes biski. Berods, kad ju yra daug kur, pvz eolte. Jie juk ten ne pagal masina o siaip, lygus eina. Jo, su tomis jungtimis kur uzsivalcuoja. Dabar foto neturiu, bet pirmadieni, manau, kai desiu apsaugas galeciau padaryti jeigu labai domina