Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 (C4) [Mėlynoji gražuolė]  (Skaityta 8019 kartus)

Neprisijungęs Flatronas

• Įrašai: 74
    • Žiūrėti profilį
Pas mane tai akumas iš gamyklos bagažinėj
Pas mane vinas po galine sėdine, o kitam vieta yra bagažinėje. Kiek suprantu bagažinėje dedasi mažesnis autonominiam šildymui...
jo ten turetu nuo webastos but 45 ah
Žiūrėsiu :D gal ant kitos žiemos įsigysiu... Bet nemanau, kad labai reikalingas dalykas.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 06, 20:18:35 sukūrė Flatronas »

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
kaip tu pabandysi kurt nuo pakrovejo, jei tas sauktukas atsiranda karta i menesi ar du :) juk nezinai kada jis gali atsirasti, jokiu gedimu neranda, diagnostika irgi su stabdziais irgi viskas ok. tai gal isitikruju ismeta ji del sroves trukumo, nes uzsidega jis tuo metu kai ant starterio suki, ne tada kai degima ijungi

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
kaip tu pabandysi kurt nuo pakrovejo, jei tas sauktukas atsiranda karta i menesi ar du :) juk nezinai kada jis gali atsirasti, jokiu gedimu neranda, diagnostika irgi su stabdziais irgi viskas ok. tai gal isitikruju ismeta ji del sroves trukumo, nes uzsidega jis tuo metu kai ant starterio suki, ne tada kai degima ijungi

man ismeta salta ziemos ryta, uzkurus jo nebera, siltam irgi nera, kai oras pasyla irgi neatsiranda ir nepypsi.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Dėl slėgio trūkumo jį irgi meta ;)

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
va taip puna kai virsiji akumo dydi

http://www.ipix.lt/images/45106375.jpg
jo... :O pas mane buvo pradeja svilti... nesamoningai padaryta... tai is plastmases padariau akumo dangti  :-]

Neprisijungęs Flatronas

• Žiūrėti profilį

Dėl kokio slėgio trūkumo? Dėl oro stabdžių sistemoje? Pas mane šiek tiek jo yra...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Dėl kokio slėgio trūkumo? Dėl oro stabdžių sistemoje? Pas mane šiek tiek jo yra...

Kai stabdžių kriaušė tinkamo slėgio nebesukuria...

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
Pypsejimas ir stabdziu lempute kad sudevejusios kaladeles arba mazai stabdziu skyscio.
Nuemus fiske nuo stabdziu skyscio bakelio lieka tik kaladeliu kontrole.

60% atveju nekontatkas jungtyje prie ratu.
35% atveju laidai nupjauti ir skrutke, kuri nekontaktuoja. Nusiimt priekinius ratus ir tikrinti.
Kontaktas turi buti uztrumpintas.

Neprisijungęs Flatronas

• Žiūrėti profilį
Dar noriu paklausti dėl klimos valdymo. Man kai tik užsikuriu mašiną, kurį laiką neveikia kaikurie klimos mygtukai. Kiekviena karta vis kiti. Dažniausiai gal neveikia AUTO ir  tie mažint temperatūrai ir putimo stiprumui mažint. Mašinai ilgiau padirbus, man paspaudinėjus tuos mygtukus, viskas lyg ir tvarkoj pasidaro...

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
keiciamas blokas arba taisoma :)

Neprisijungęs Flatronas

• Žiūrėti profilį
Gal yra žinančių kaip užkoduoti audi raktelį, kad veiktų užrakinti mašiną prie stojkės tos, kur iš lauko pusės yra IR...

Radau kažkokia instrukciją, bet nevisai ją supratu:

NOTE: Use key that is not fitted with remote control.

1. manually lock vehicle using key
2. Complete the following within 30 seconds, one key at a time
3. point key to be programmed at receiver. Located in b pillar on both sides.
4. within 5 seconds press lock/unlock button on each key 1-4 times at intervals of at least 1 second
5. once for memory position 1 (first key)
6. twice for memory position 2 (second key)
7. three times for memory position 3 (third key)
8. four times for memory position 4 (fourth key)

Dar vienas būdas rastas forume: Do you have memory seats as well? If so follow these steps I am going to refer to the keys as A and B as you have 2 of them
1) Unlock car with key A
2) Turn ignition into ON position with key A and roll down the window
3) Point Key B at IR Sensor and Click twice (perform both clicks under 5 seconds)
4) Turn off ignition and pull Key A out
5) Turn ignition into ON position with Key B
6) Point Key A at IR Sensor and Click once
7) Turn off ignition and Pull Key B out

Key A should be programmed as the Master Seat Program and Key B should be programmed for the Secondary seat program
So when you set your memory seats Key A is for Memory Position 1 and Key B is for memory position 2
if you don't have memory seats then you only have to point the receiver at the sensor and click once. That should just sync the IR Frequency and Codes
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 11, 19:49:31 sukūrė Flatronas »

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
Tai kad prie stoikes yra tūrių atjungimas lyg.Èia instrukcija rakto pririšimui prie centrinio.

Neprisijungęs Flatronas

• Žiūrėti profilį
Tai kad prie stoikes yra tūrių atjungimas lyg.Èia instrukcija rakto pririšimui prie centrinio.
Tai aš ir noriu, kad su tuo rakteliu galėčiau užrakint ir atrakint mašiną išlipeęs iš jos.

Neprisijungęs mariuskm

• Žiūrėti profilį
Tai jei su rakto mygtukais nori atrakint ir užrakint auto tai reikia pagal tą instrukciją ir rišt raktą prie centrinio.Nesupratau tik prie ko minima stoikė?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 11, 19:52:31 sukūrė mariuskm »

Neprisijungęs Flatronas

• Žiūrėti profilį
Tai jei su rakto mygtukais nori atrakint ir užrakint auto tai reikia pagal tą instrukciją ir rišt raktą prie centrinio.Nesupratau tik prie ko minima stoikė?
nes stojkėj ant išorinės pusės ir yra IR. Gal esi bandes rišt raktą? gali paaiškint lietuviškai kaip čia ką daryt?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 11, 20:39:19 sukūrė Flatronas »

Neprisijungęs mariuskm

• Žiūrėti profilį
Dariau taip
1.Įjungiau degimą su servisiniu raktu.
2.Užrakinau mechaniškai duris su raktu kurį reikia pririšt.Būtina užrakint iš vairuotojo durelių, turi normaliai veikt centras.
3.Per 5sek reikia atrakinimo mygtuką spaust ant rišamo rakto, turi užsižiebt trumpam posukio lemputės.
4.Tada po 5sek dar kartą spaust atrakinimo mygtuką ir auto turi atsirakint.
Taip bus pririšamas pirmas raktas, norint priršt antrą, trečią raktą atrakinimo mygtukus reikia spaust tiek kartų kelintas raktas tai norima kad būtų.
Man viskas pavyko pagal šitą instrukciją.Ant dabartinės a4 b6 kėbule pakeitus baterijas kažkaip išvis rišt nereikėjo, veikė iškart.

Neprisijungęs Flatronas

• Žiūrėti profilį
Dariau taip
1.Įjungiau degimą su servisiniu raktu.
2.Užrakinau mechaniškai duris su raktu kurį reikia pririšt.Būtina užrakint iš vairuotojo durelių, turi normaliai veikt centras.
3.Per 5sek reikia atrakinimo mygtuką spaust ant rišamo rakto, turi užsižiebt trumpam posukio lemputės.
4.Tada po 5sek dar kartą spaust atrakinimo mygtuką ir auto turi atsirakint.
Taip bus pririšamas pirmas raktas, norint priršt antrą, trečią raktą atrakinimo mygtukus reikia spaust tiek kartų kelintas raktas tai norima kad būtų.
Man viskas pavyko pagal šitą instrukciją.Ant dabartinės a4 b6 kėbule pakeitus baterijas kažkaip išvis rišt nereikėjo, veikė iškart.
Ačiū už informaciją, pamėginsiu ir aš...

Neprisijungęs Flatronas

• Žiūrėti profilį
Šiandien atsitiko, kai kas nelabai linksmo. Sėdžiu sau ant galinės sėdynės, klausau muzikos. Staiga nutyla magas. Pasilenkiu pažiūrėti kas čia atsitiko. Na lyg ir nieko, tik kažkoks degėsių kvapas. Ogi pažiūriu, iš po sėdynės dumai veržiasi  :-] Juokinga tikrai nebuvo. Staigiai nuėmiau galinę sėdinę ir svilėsius prispaudžiau skuduru. Vakar galvojau, kad visai gerai butu prisukti galine sėdynę, kad ji nesikelotu taip lengvai. Gerai, kad taip nepadariau, nes dabar tikriausiai reikėtų šrotuose ieškoti galinės sėdynės.

Gal kas galit pasakyti, kas čia per dalykas šone akumuliatoriaus?

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 31, 21:41:22 sukūrė Flatronas »

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
reikejo geriau pagalvoti, kad ant akumo reikia uzdet gumos shmota ;)

Neprisijungęs Flatronas

• Žiūrėti profilį
Tai ar man čia reikėjo pagalvoti ar inžinieriams kurie kūrė šį modelį? Aišku dabar jau aš pagalvosiu ir pasirūpinsiu, kad daugiau taip nebūtų. Dabar man kažkaip baisu dėti sėdynę į vietą. Palikau šiai nakčiai nuimtą, kad ramiau būtų  :-]

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
Deti nereikalinga kilimeli is po koju, arba ieskoti akumuliatoriaus plastikinio dangtelio.
problemos kyla tada, kai idedamas aukstesnis akumuliatorius.
O tas blokas ABS kompas.

Neprisijungęs Flatronas

• Žiūrėti profilį
Deti nereikalinga kilimeli is po koju, arba ieskoti akumuliatoriaus plastikinio dangtelio.
problemos kyla tada, kai idedamas aukstesnis akumuliatorius.
O tas blokas ABS kompas.
Aišku. Vis sukiau galva kas per daiktas :D
Tikriausiai dėsiu kokį gumos gabalą. Dar supratau, kad mašinoje visada turi būti raktas akumo klemom nusukt. Kitaip gali būti riesta

Neprisijungęs Flatronas

• Žiūrėti profilį
Re: Audi A6 (C4) [Mėlynoji gražuolė]
« Atsakymas #47: 2010 Balandžio 10, 11:11:15 »
Noriu dar paklausti, ar galima į šią a6 dėti xenonus? Kiek skaitau internete, tai lyg ir galima, nes faros lešinės. Bet draugui su tokia pačia a6 policija davė įspėjimą už xenonus. Tai kaip yra iš tikrujų?

Neprisijungęs Audirs6

• Įrašai: 335
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2010 Balandžio 10, 12:30:14 »
Noriu dar paklausti, ar galima į šią a6 dėti xenonus? Kiek skaitau internete, tai lyg ir galima, nes faros lešinės. Bet draugui su tokia pačia a6 policija davė įspėjimą už xenonus. Tai kaip yra iš tikrujų?
Jei apiplovimų orginalių nėra negalima,bet ir su tais apiplovimais buna prisikabina,nes realiai visi žino,kad tokių metų mašinoj tų xenonų nebūdavo iš gamyklos.

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2010 Balandžio 10, 12:54:56 »
Jei apiplovimų orginalių nėra negalima,bet ir su tais apiplovimais buna prisikabina,nes realiai visi žino,kad tokių metų mašinoj tų xenonų nebūdavo iš gamyklos.
deje originalus xenonai buvo jau net audi 100 c4