Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 (C4) [Mėlynoji gražuolė]  (Skaityta 8003 kartus)

Neprisijungęs Flatronas

• Įrašai: 74
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 (C4) [Mėlynoji gražuolė]
« Topic Start: 2010 Kovo 06, 18:29:08 »
Audi A6 (C4) sedanas 2.5TDI 103kw
Pirkta 2010-02-05. Parvaryta iš Vokietijos.
Technikinę praėjo iškarto.

ABS, Centrinis užraktas, Elektra reguliuojami veidrodėliai, Elektra valdomi langai(2), Elektroninė klimato kontrolė, Lengvojo lydinio ratlankiai, Medžio apdaila, Reguliuojama vairo padėtis, Saugos oro pagalvės, Stoglangis, Vairo stiprintuvas, Galinio lango užuolaidėlė, Autonominis šildymas.

Tvarkyta:
Permesta nauja priekinė pakaba. Keistos priekinės stabdžių kaladėlės.Keisti įtempėjas ir diržai. Keisti tepalai ir filtrai. Sutvarkyta atbulinio ir posūkio lemputės, nes nedegė. Naujos žiemynės padangos ir nauji lengvojo lydinio ratalankiai. Sutvarkytas termostatas.

Artimiausiu metu reikės tvarkyti:
Nepasikelia liuko apdaila kartu su liuku. Priekyje keleivio pusėje sulaužyta pakaba ir nedega lemputė. Blogai rodo kuro likutį. Panėlėje nedega laikrodžio ir termometro lemputės. Reikalinga signalizacija. Reikalinga garso aparatūra. Užkūrus šaltą, kurį laiką neveikia kaikurie klimos mygtukai.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 08, 21:40:53 sukūrė Flatronas »

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
 Dėl kažkokių priežasčių, kartais supypsi kompiuteris 3 kartus.  Dėl kažkokių priežasčių, kartais užsidega lemputė, kad kažkas negerai su stabdžių sistema.

tos priezastys yra silpnas akumas
pas mane ir tas pats nors akumas ir naujas bet pas audi + laidas prastokas ir per ji gaunas mazai sroves pajungus papildoma + laida nuo akumo iki starterio ir kurias geriau ir pipsejimai dingsta

drunkenmaster

• Svečias

pas mane ir tas pats nors akumas ir naujas bet pas audi + laidas prastokas ir per ji gaunas mazai sroves pajungus papildoma + laida nuo akumo iki starterio ir kurias geriau ir pipsejimai dingsta

Nuo akumo iki starterio jau netrumpa atkarpa :O :V

P. S. Pas mane irgi pypsi

Neprisijungęs Flatronas

• Žiūrėti profilį
Dėl kažkokių priežasčių, kartais supypsi kompiuteris 3 kartus.  Dėl kažkokių priežasčių, kartais užsidega lemputė, kad kažkas negerai su stabdžių sistema.

Gal ir teisus tu. Kuriasi pas mane labai gerai. O tie pypsėjimai ir lemputės tai labai jau iš reto buna. Nežinau ar tvarkysiu, gal paliksiu kaip yra...

drunkenmaster

• Svečias
Aš tai jau prie jų pripratęs :D

Neprisijungęs Flatronas

• Žiūrėti profilį
O pas tave labai dažnai taip buna? Pas mane pypsėjo gal per mėnesį kokius 3 kartus, lemputė degė gal pora kartų.

Neprisijungęs M-T-M

• Žiūrėti profilį
pvz pas bmw dyzelius ir akumai 100 ah stovi ir + laidas 2x storesnis nei pas audi
o audi 2.5 tdi 63 ah priklauso tai kur tau uzteks tos sroves

Neprisijungęs Flatronas

• Žiūrėti profilį
pvz pas bmw dyzelius ir akumai 100 ah stovi ir + laidas 2x storesnis nei pas audi
o audi 2.5 tdi 63 ah priklauso tai kur tau uzteks tos sroves
Pas mane 80Ah. Bet nežinau, gali būti pavarges

Neprisijungęs igoriokas

• Įrašai: 829
    • Žiūrėti profilį
del viso pikto pries kita ziema reikes laida papildoma deti kokius 20kv, nes pas mane irgi supypsi :)

drunkenmaster

• Svečias
O pas tave labai dažnai taip buna? Pas mane pypsėjo gal per mėnesį kokius 3 kartus, lemputė degė gal pora kartų.
Kas dieną

Neprisijungęs Flatronas

• Žiūrėti profilį
Kas dieną
Mane iš proto išvestų :D Jeigu jau kas dieną, tai tikrai kažką daryčiau

drunkenmaster

• Svečias
Kas dieną
Pas mane ir dėl tepalo pranešimas kartais mirksi, bet ir prie jo pripratau :D

Neprisijungęs Flatronas

• Žiūrėti profilį
Kas dieną
Pas mane ir dėl tepalo pranešimas kartais mirksi, bet ir prie jo pripratau :D
Pas mane irgi kai ant degimo tada mirksi, bet kai užkuri ne.

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį

pas mane irgi supypsi kartais 3 kartus ir sauktukas raudonas uzsidega ir niekaip nesugalvodavau kas cia per gedimas, nes stabdziu skystis ok. tai cia reiskias sroves trukumas?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Nuo kada šauktukas reiškia el trūkumą? Èia jis tik su stabdžiais susijęs gali būti...

Neprisijungęs M-T-M

• Žiūrėti profilį
Dėl kažkokių priežasčių, kartais supypsi kompiuteris 3 kartus.  Dėl kažkokių priežasčių, kartais užsidega lemputė, kad kažkas negerai su stabdžių sistema.

pas mane irgi supypsi kartais 3 kartus ir sauktukas raudonas uzsidega ir niekaip nesugalvodavau kas cia per gedimas, nes stabdziu skystis ok. tai cia reiskias sroves trukumas?
taip pabandyk kurt su pajungtu pakroveju ir to pypsejimo nebus
as net bandziau kurt su papildomu pliusu prie starterio tai net kurias greiciau nes originalus pliusas silpnokas reiktu didesnes kvadraturos pravest

drunkenmaster

• Svečias
as net bandziau kurt su papildomu pliusu prie starterio tai net kurias greiciau nes originalus pliusas silpnokas reiktu didesnes kvadraturos pravest
O tai kam tada vest papildomą? Ne geriau originalų pakeist :V

Neprisijungęs M-T-M

• Žiūrėti profilį
O tai kam tada vest papildomą? Ne geriau originalų pakeist :V
jau cia pagal norus galima papildoma plonesni arba nauja galinga
pazystamas dedulis i bagazine perkele akuma suvirines rema virs bako,sako vistiek ten ant to kalno nieko nelaikau
tai suvirino rema 100 ah akumui ir nauja laida toki riebu pravede tai masina prie -28 is puses abarotokures o mva man ta pacia diena jau reikejo pasukt starteriuka nes per originalu laida ir 75 ah akumas krutkes neturi ir sunkiau pasileidzia

drunkenmaster

• Svečias
Pas mane tai akumas iš gamyklos bagažinėj

Neprisijungęs M-T-M

• Žiūrėti profilį
pas mus po sedyne ir neiseina smarkiai didesnio idet nes po to gali uzsidegt masina jai sunkesnis galia sedi

Neprisijungęs M-T-M

• Žiūrėti profilį
va taip puna kai virsiji akumo dydi

http://www.ipix.lt/images/45106375.jpg

Neprisijungęs Flatronas

• Žiūrėti profilį
Pas mane vinas po galine sėdine, o kitam vieta yra bagažinėje. Kiek suprantu bagažinėje dedasi mažesnis autonominiam šildymui...

drunkenmaster

• Svečias
Sorry, susimaišiau, pas mane po sėdyne (v) :D :D

Neprisijungęs Flatronas

• Žiūrėti profilį
va taip puna kai virsiji akumo dydi

http://www.ipix.lt/images/45106375.jpg
Pas mane kardonu apkrautos klėmos... Reiks kartas nuo karto pasižiūrėt ar neprasidrimžė :D

Neprisijungęs M-T-M

• Žiūrėti profilį
Pas mane vinas po galine sėdine, o kitam vieta yra bagažinėje. Kiek suprantu bagažinėje dedasi mažesnis autonominiam šildymui...
jo ten turetu nuo webastos but 45 ah