Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6(c4) TDI Q PARDUOTA  (Skaityta 17633 kartus)

Neprisijungęs DTS

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
nu ir tikiuosi moderai nesupyks nes cia truputy ne to modelio auto forumas,bet cia is savaitgalio nuotykiu kada su mazuoju pusbroliuku vaziavom y pamiske parsivezti zemiu :-]

Neprisijungęs DTS

• Žiūrėti profilį
dar :-]

Neprisijungęs DTS

• Žiūrėti profilį
dar ;)

[attachment deleted by admin]

Neprisijungęs DTS

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs DTS

• Žiūrėti profilį
net 4wd nepadeda :-]

Neprisijungęs DTS

• Žiūrėti profilį
sitam aparate stovi merso dyzelinis varikliukas,kaip matot man patinka dyzelines keturiu varomu masinytes :-]

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
nezinau tu kazkoks kaip cia pasakius... klonas mano :) a6 lkaip mano, ratus uzsidejai okius kokiu as noriu, ir dar gaz 69 :) lygiai toki su draugu esam pradeja restorint, tik dabar stovi uzkonservuotas, bet jau beveik visos dalys ra, kitas kebulas, kitas remas, na zodziu, tik mes visiskai originala galvojam padaryt...

Neprisijungęs DTS

• Žiūrėti profilį
Re: nauji ratukai ir gaz69 klampynes
« Atsakymas #107: 2009 Gegužės 14, 21:15:27 »
tai blyn gerai kad bendraminciu yra,netgi aude panasiai buvau uzklampines,gal net baisiau,vos su gaz69 istaruke :-]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108: 2009 Gegužės 14, 21:22:54 »
Geras uazikas, seniai tokį bebuvau matęs :)

Neprisijungęs DTS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #109: 2009 Gegužės 14, 21:33:26 »
beveik pries desimtmety su situo uaziku veziau savo aukletoja per paskutiny skambuty,kitu klasiu mokiniai su nuliovais dzipais,visokiom naglom masinom vaziavo,bet finale kai atvaziavau prie mokyklos tai ir mokytojai ir mokiniai bego apziuret uazika ir visi prase pavezinti (aa)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110: 2009 Gegužės 14, 21:58:08 »
Pas mano senelį ūkyje toks stovi. Važiuojantis, bet išorę reikia gaivinti. Reiks kada užsiimti restauracija

flex

• Svečias
« Atsakymas #111: 2009 Gegužės 15, 01:04:13 »
na stai nauji ratukai

asmeniškai šitie ratai geriau limpa s4/c4 bei 100/c4 :) ant šeškės jau nebe tas efektas kažkodėl :(

Neprisijungęs DTS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #112: 2009 Gegužės 15, 08:50:06 »
na stai nauji ratukai

asmeniškai šitie ratai geriau limpa s4/c4 bei 100/c4 :) ant šeškės jau nebe tas efektas kažkodėl :(
o mano draugas tokius kaip tavo uzsidejo,nu tai man tikrai jie yspudzio nepaliko,tada dejausi tautinius r18,nu irgi nuvalkiotas reikalas,nusprendziau deti situos ir kol kas dar nematau ratu kurie mano nuomone labiau tiktu.

Neprisijungęs LeEx

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #113: 2009 Gegužės 15, 09:09:09 »
dek atitinkamo dydzio fotkes  (h) labai jau dideles  :D

Neprisijungęs DTS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #114: 2009 Gegužės 15, 09:46:44 »
nu bet parasyta kad iki 300kb,nu pas mane tiek nevirsija... :V

flex

• Svečias
« Atsakymas #115: 2009 Gegužės 15, 11:33:39 »
o mano draugas tokius kaip tavo uzsidejo,nu tai man tikrai jie yspudzio nepaliko,tada dejausi tautinius r18,nu irgi nuvalkiotas reikalas,nusprendziau deti situos ir kol kas dar nematau ratu kurie mano nuomone labiau tiktu.

Mano ratų nieks neliepė komentuot :D dėjau tokius, nes naujas padangas tiem ratam turėjau, tad tokios naujienos. Pats dėčiau ką nors iš BBS serijos arba sportec, tik tiek, kad pirma sužemint reiktų :D

Neprisijungęs DTS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #116: 2009 Gegužės 27, 20:14:04 »

Mano ratų nieks neliepė komentuot :D dėjau tokius, nes naujas padangas tiem ratam turėjau, tad tokios naujienos. Pats dėčiau ką nors iš BBS serijos arba sportec, tik tiek, kad pirma sužemint reiktų :D
kad arkas droztu???
ir taip per gulincius mentus turiu sustot kad dugno nesiektu,ka dar zemint??? (!?)
pas standartines kaip dzipai atrodo,o as susidejau toias kad nereiktu trintuko tarp dantu.
o gal tau paciam reik zeminti??? what ever (be)

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117: 2009 Gegužės 27, 20:48:46 »

kad arkas droztu???
ir taip per gulincius mentus turiu sustot kad dugno nesiektu,ka dar zemint??? (!?)
pas standartines kaip dzipai atrodo,o as susidejau toias kad nereiktu trintuko tarp dantu.

ir kokias cia dejai tas spyruokles? gal pasidalinsi informacija  :V
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs DTS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #118: 2009 Gegužės 28, 00:39:03 »

kad arkas droztu???
PILKAS jei kam ydomy,as pries tai bemwa e34 turejau tai dejau tas pacias pilkas ir masinele suzemejo neblogai ir nebuvo kieta ziauriai..
kazkaip cia zmones ziuriu gudresni vieni uz kitus,kalbat tik apie zeminimus ir viskas,tai man ydomu ka jus laikot zeminimu-kai arka ties pusasiu ar kai arkai lieka 2cm iki padangos???
pas mane lengvai pazeminta ir man "asai" siulo ja dar zemint :-]
jug as ne y slaloma su ja vaziuoju,blyn bet kiek maciau gariuniuose ir bazese drage siu audziu,kurios draguoja,tai irgi nebuna ant zemes,tiesiog reguliuojami amortikai sudeti..
nu gal audi klube populiaru vilkt dugna ant zemes????
ar cia tik jaunosios kartos styl'as???
mano manymo sitas kebulas nera skirtas sportui,cia gan didelis kebulas ir skirtas komfortiskam vaziavimui,ar ne taip?
kaip sakant "what ever" (h)
pvz as tokiem reikalam y laukus vaziuoju su uaziku,o y slaloma su opeliuku,kuris daugeliui audziu nosi nusluostytu,vat ta masina ir suzeminta ir tam reikalui paruosta,kur padanga vos matosi po arka,bet su ja ir nevazineju po miesta...
bet kaip minejau sunku pas jus surast zmoniu su kuriais galeciau draugiskai pasikonsultuoti..
isgrstu replikas tik apie zeminimus (!?)
tokios masinos kaip minejau neskirtos kazkokiem zeminimams..
nu bet gal atsiras bendramnciu..

ir kokias cia dejai tas spyruokles? gal pasidalinsi informacija  :V
as maniau kad audi klube visaziniai sedi :-]

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #119: 2009 Gegužės 28, 00:48:29 »
ne visi, bet daugelis  :-] :-] :-]
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs DTS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #120: 2009 Gegužės 28, 09:45:03 »

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #121: 2009 Gegužės 28, 09:56:29 »
nuotraukos į darbinį monitorių netelpa...  :-]

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #122: 2009 Gegužės 28, 10:12:44 »
Turiu ir aš kažką panašaus, tik kad benzinas/dujos, tai jis ten labai ožiuojasi,

koki varikli įdėjot, kaip su dėže, ir ar jau galima su jūsiškiu nardyt?

Neprisijungęs DTS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #123: 2009 Birželio 01, 22:51:59 »
Turiu ir aš kažką panašaus, tik kad benzinas/dujos, tai jis ten labai ožiuojasi,

koki varikli įdėjot, kaip su dėže, ir ar jau galima su jūsiškiu nardyt?
deze likus sena viskas sena,darytas flansas tarp dezes ir variklio.
nardyt gal nelabai,nu bet iki tokio lygio kada y salona vanduo bega tai galima drasiai vaziuot ;)
nu tiesiog jis nebuvo daromas pramogai,jis buvo daromas kaip darbinis arklys,dar pries koky menesy 8 kubus malku parvezem is misku,prikabinam traktorine priekaba,y salona kaladziu pripjaustom kad svorio but ir tempia be jokiu naravu,jegos tai turi ff

Neprisijungęs DTS

• Žiūrėti profilį
Re: atnaujintas kebulas
« Atsakymas #124: 2010 Sausio 28, 22:21:33 »
na stai,po ilgos ramybes busenos audele gavo truputely paruosiamuju dabu pries pagrazinima

http://img97.imageshack.us/g/atvaizd03j.jpg/
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 28, 22:33:51 sukūrė DTS »