egzotinei ciferblatai
Kažkam reikia pirštus apkapoti, kad į tokius ratus vw ženkliukus sudėjo
Bet blyn dabar dabar dilema iskilusi...kadangi r16 pardaviau,o kol siuos r17 nudazem tai laikinai uzsidejau r18 tas visu megemas replikas su daug palciu spykuciu ir blyn gerai atrodo,net svarstau gal pasilikti replikas o situos parduoti... ryt ydesiu masina su anu foto ir prasysiu patarimo...
Citata iš: DTS 2009 Balandžio 06, 22:34:53 Bet blyn dabar dabar dilema iskilusi...kadangi r16 pardaviau,o kol siuos r17 nudazem tai laikinai uzsidejau r18 tas visu megemas replikas su daug palciu spykuciu ir blyn gerai atrodo,net svarstau gal pasilikti replikas o situos parduoti... ryt ydesiu masina su anu foto ir prasysiu patarimo... Sakyk kainą, aš žiemai tokių ieškosiu
Ex mano ratai...puikiai padirbeta, norejau, kad ratai patektu i geras rankas, matau ir pateko, beje is foto matosi kad ir be alaus neapsieita
sumokejau 600,bet ne elektra valdomos,tik kad sildomos ir priekines ir galines sedynes tik nezinau kas galetu man jas pajungti...
Pagal kaina.. Zinau kad toks ten buvo, buvau nuvazeves apziuret, bet jau buvau nusipirkes sviesia oda....Baigiu as ta sviesia isvalyt ir manau ieskosiu iskeist arba parduot ir jamsiu toki...