Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6(c4) TDI Q PARDUOTA  (Skaityta 17637 kartus)

Neprisijungęs DTS

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
Re: nauji ratukai ir gaz69 klampynes
« Atsakymas #100: 2009 Gegužės 28, 00:39:03 »
o mano draugas tokius kaip tavo uzsidejo,nu tai man tikrai jie yspudzio nepaliko,tada dejausi tautinius r18,nu irgi nuvalkiotas reikalas,nusprendziau deti situos ir kol kas dar nematau ratu kurie mano nuomone labiau tiktu.

Mano ratų nieks neliepė komentuot :D dėjau tokius, nes naujas padangas tiem ratam turėjau, tad tokios naujienos. Pats dėčiau ką nors iš BBS serijos arba sportec, tik tiek, kad pirma sužemint reiktų :D
kad arkas droztu???
ir taip per gulincius mentus turiu sustot kad dugno nesiektu,ka dar zemint??? (!?)
pas standartines kaip dzipai atrodo,o as susidejau toias kad nereiktu trintuko tarp dantu.
o gal tau paciam reik zeminti??? what ever (be)
PILKAS jei kam ydomy,as pries tai bemwa e34 turejau tai dejau tas pacias pilkas ir masinele suzemejo neblogai ir nebuvo kieta ziauriai..
kazkaip cia zmones ziuriu gudresni vieni uz kitus,kalbat tik apie zeminimus ir viskas,tai man ydomu ka jus laikot zeminimu-kai arka ties pusasiu ar kai arkai lieka 2cm iki padangos???
pas mane lengvai pazeminta ir man "asai" siulo ja dar zemint :-]
jug as ne y slaloma su ja vaziuoju,blyn bet kiek maciau gariuniuose ir bazese drage siu audziu,kurios draguoja,tai irgi nebuna ant zemes,tiesiog reguliuojami amortikai sudeti..
nu gal audi klube populiaru vilkt dugna ant zemes????
ar cia tik jaunosios kartos styl'as???
mano manymo sitas kebulas nera skirtas sportui,cia gan didelis kebulas ir skirtas komfortiskam vaziavimui,ar ne taip?
kaip sakant "what ever" (h)
pvz as tokiem reikalam y laukus vaziuoju su uaziku,o y slaloma su opeliuku,kuris daugeliui audziu nosi nusluostytu,vat ta masina ir suzeminta ir tam reikalui paruosta,kur padanga vos matosi po arka,bet su ja ir nevazineju po miesta...
bet kaip minejau sunku pas jus surast zmoniu su kuriais galeciau draugiskai pasikonsultuoti..
isgrstu replikas tik apie zeminimus (!?)
tokios masinos kaip minejau neskirtos kazkokiem zeminimams..
nu bet gal atsiras bendramnciu..

ir kokias cia dejai tas spyruokles? gal pasidalinsi informacija  :V
as maniau kad audi klube visaziniai sedi :-]