Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 B6 by mntx  (Skaityta 69385 kartus)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 B6 by mntx
« Atsakymas #175: 2016 Vasario 29, 19:58:12 »
nemažai visokių reikaliukų prisikeitęs :)
ta coming/leaving funkcija visai įdomi
ar ji nepasidaro be veidrodėliu tamsėjančių ?

Neprisijungęs tomas1010

• Įrašai: 181
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #176: 2016 Vasario 29, 20:44:36 »
nemažai visokių reikaliukų prisikeitęs :)
ta coming/leaving funkcija visai įdomi
ar ji nepasidaro be veidrodėliu tamsėjančių ?

pasidaro ir be veidrodelio ;)

Neprisijungęs mantuxster

• Įrašai: 364
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #177: 2016 Kovo 01, 20:22:53 »
aliuminis raizytas pas mane, o chrome tie stalciukai tai keisti, nes buvo apsitryne, tai gavau nuo b7 cia turbut, limpa prie mago :) c/l home veikia originaliai tai tik su centriniu bent jau veidrodeliu, soniniu gali ir nebut, o kiek maciau jei be veidrodelio pasidaro sia funkcija tai ir viduri dienos uzsidega sviesos :goodboy: nu bet dar ir pats nepasidariau, reiks eit megint vel kada  ff

Neprisijungęs mantuxster

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #178: 2016 Kovo 22, 21:26:13 »
radau sline buferi pilna uz 300 ir sline moldingus uz 100. tai moldingu mates ir pigesniu, o kaip buferio kaina? visas tvarkingas,tik su apiplovimu tai svarstau ar pirkt ar ne :think:  ir kiek kainos dazymo eina? galvoju kiek cia pinigine reiktu paplonining uz modlingu ir buferio perdazymus  (8-)

Neprisijungęs sadunas66

• Įrašai: 310
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #179: 2016 Kovo 22, 21:41:58 »
normali kaina buferio. moldingus turiu uz 90e sline. speju panevezy radai buferi?

Neprisijungęs mantuxster

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #180: 2016 Kovo 22, 21:58:44 »
nea, kaune, buferis tai galima sakyt ledinis, tai del to gundaus, tik aisku dar persidazyt reiks... o kokios spalvos moldingai? nes cia kur ziuriu tai raudoni

Neprisijungęs sadunas66

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #181: 2016 Kovo 22, 22:34:01 »
moldingai melyni...jei nori galiu prirodit nauja apacia su naujom grotom orginalia uz 280e ar 260e nebepamenu tiksliai

Neprisijungęs mantuxster

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #182: 2016 Kovo 23, 07:22:40 »
tai va, kad pas mane biski pavarges tas buferis, tai geriau visa iskart pirksiu (y)

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #183: 2016 Kovo 25, 19:01:55 »
tai va, kad pas mane biski pavarges tas buferis, tai geriau visa iskart pirksiu (y)

jei nori nusipirk ta buferi, galesim pamainyt i maniski be apiplovimo (y)

Neprisijungęs mantuxster

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #184: 2016 Kovo 28, 14:03:36 »
kol galvojau, buferis jau buvo parduotas,  uz 350 netgi  :G

Neprisijungęs mantuxster

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #185: 2016 Balandžio 05, 14:18:37 »
uzdeti vasariniai ratai, vaizdas vel geras( nors ir be rastavkiu)  :G atsirado labai erzinantis dalykas-  BC reset mygtukas pradejo barsket, reiks kazka jau chalturint su juo  :bedantis: p.s. coming/leaving home dar neveikia 100%  ff

Neprisijungęs mantuxster

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #186: 2016 Balandžio 05, 14:30:09 »
nesupratau kodel foto sonu pasuktas  idejo, pas mane pc tiesiai rodo :think:

Neprisijungęs sadunas66

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #187: 2016 Balandžio 05, 20:44:39 »
Papasakok kaip aktivavai coming home per vaga?

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #188: 2016 Balandžio 05, 22:24:13 »
Papasakok kaip aktivavai coming home per vaga?
Čia su knopkiuku dar, ne su vagu :)

Neprisijungęs mantuxster

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #189: 2016 Balandžio 05, 23:02:13 »
tai visu pirma 09 blokas su F raide, o po to reikia perkoduoti kad light sensoriu turi, ir po to reikia sujungti coming/leaving home jungikli su moduliu su F raide,cia taip labai abstrakciai  :G dar be to reik tamsejanti veidrodeli pasijungti 4 kontaktus (+)

Neprisijungęs sadunas66

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #190: 2016 Balandžio 05, 23:13:09 »
Pas mane su f raide sviesu blokas amerikonui palaiko coming home tik nemoku aktyvuoti

Neprisijungęs mantuxster

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #191: 2016 Balandžio 06, 21:36:37 »
tai ziurek ar klaidu nera, ar veikia pats tamsejantis veidrodelis(uzmesk koki skudura ant davikliu sviesos), o po to jei ka ziurek konktaktus  ar viskas kaip tuose aprasymuose padaryta, ar ateina 12v is bloko i ta jungikli ch/lh (H-)

Neprisijungęs mantuxster

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #192: 2016 Balandžio 20, 18:23:47 »
naujienos garaze: pagaliau veikia pilnai coming/leaving home (y)  sulituotas galiniu durelio vyryje laidas, nulis buvo nusilankstes. Nupirktas ir priristas centrinio pultelis, bet dabar noriu pasidaryti kad su mygtukais nusileistu, pasikeltu langai. Gal galetu kas pakonsultuoti ar reikia keist codinga , nes padarius 62 kanale 3 arba 15 neveikia langu reguliavimas :-/ linkas ross tech:
http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Audi_A4_(8E)_Comfort_System

p.s. anksciau pas mane 62 kanale buvo 95 nustatyta, veikdavo su rakteliu atidarymas,uzdarymas langu, ir su signalizacijos pulteliu uzrakinus visada langai uzsidarydavo :think: kodingas bloko dabar pas mane 06976, signalizacijos nera

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #193: 2016 Balandžio 20, 20:53:33 »
naujienos garaze: pagaliau veikia pilnai coming/leaving home (y)  sulituotas galiniu durelio vyryje laidas, nulis buvo nusilankstes. Nupirktas ir priristas centrinio pultelis, bet dabar noriu pasidaryti kad su mygtukais nusileistu, pasikeltu langai. Gal galetu kas pakonsultuoti ar reikia keist codinga , nes padarius 62 kanale 3 arba 15 neveikia langu reguliavimas :-/ linkas ross tech:
http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Audi_A4_(8E)_Comfort_System

p.s. anksciau pas mane 62 kanale buvo 95 nustatyta, veikdavo su rakteliu atidarymas,uzdarymas langu, ir su signalizacijos pulteliu uzrakinus visada langai uzsidarydavo :think: kodingas bloko dabar pas mane 06976, signalizacijos nera

man atrodo, kad visoms darinejasi nieko nekeitus, palaikyk knopke tik :D nebent kazkas specialiai isjunge, bet sunku patiket, kad kazkam to navaroto nereikia :think:

Neprisijungęs mantuxster

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #194: 2016 Balandžio 21, 08:52:15 »
nu laikiau, bet nesidarinejo :-/  ten kokias 3 sec uztenka palaikyt ir viskas ane?

Neprisijungęs Ober

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 175
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #195: 2016 Balandžio 21, 13:07:51 »
Na taip, gal net ir tiek nereikia, keista tikrai, maniškės a3 99m jau šitas navarotas yra :think:

Neprisijungęs mantuxster

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #196: 2016 Balandžio 21, 14:29:23 »
nu pas mane veikdavo anksciau su raktu spynelej sukant ir palaikant, bet dabar ir taip nebeuzdarineja, bei signalizacija irgi nebeuzdaro langu  :think:

Neprisijungęs mantuxster

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #197: 2016 Balandžio 25, 14:13:02 »
kaip netiketai pradejo neveikt, taip netiketai ir susitvarke langu atidarymas/uzdarymas :bedantis: turbut pririsus nauja pulteli reikejo biski pagalvot kelias dienas komforto blokui :D  pas mane dabar siuo metu yra visur idetas koju apsvietimas, tik nesinori pirkt naujo komforto bloko ir vest dar papildomus laidus, tai norejau pasiklaust gal kas esat pasijunge nuo duru atidarymo sviesu, ar gal zinot kaip pasijungt? nes butu visai protinga, jei pajungt iseitu nuo sviesu tu virs galvos, galetum kada nori isijungt pats tas sviesas, tik kad atidarius duris visas uzsidegtu koju apsvietimas  :think:

Neprisijungęs ponulis1

• Įrašai: 967
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #198: 2016 Balandžio 26, 18:27:44 »
as ir turiu lempikes jau seniai ir turiu laidu kruva. galvojau vis kad aprieiti ir pasijungti.. kazkur nuo lubu lempos laidai turetu leistis iki saugiklines, nuo ten ir pajungti. jei kokia info gausi, papiesk :)
dar duru apsvietimo rankeneles turiu, bet ten srove kiek suprantu ne 12v, neturiu testerio nuo kuriu konkreciai laidu ir pajungti nezinau, nuo langu atidarymo apsvietimo, bet 12v testeriukas negaudo..

Neprisijungęs mantuxster

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #199: 2016 Balandžio 26, 19:06:19 »
as bandziau jungtis nuo laidu ten esanciu virs galvos,  ten 12v ateina kai ijungi sviesa, o isjungus lieka apie 7-8v lyg, ir visvien man sviete visas koju apsvietimas kai sviesa lubose budavo isjungta  :bedantis: o rankeneles tai plug and play kaip sakoma, nieko nereikia daryt,  ikisi fyske ir sviecia  (y)