Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 B5 1.9TDI <Coming Beast Project> --> FerrAudi  (Skaityta 91517 kartus)

Neprisijungęs Irmantas_b5

• Įrašai: 483
    • Žiūrėti profilį
lyg čia to sniego būtu kalnai, kad reikia kelti auto. :think:
+++

Neprisijungęs Arminis

• Įrašai: 305
    • Žiūrėti profilį
Apturejas ir as to dziaugsmo su peciuku. Nebenoreciau to pakartot :D

As taip pat :D

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
lyg čia to sniego būtu kalnai, kad reikia kelti auto. :think:

Na mano vasara isties buna zema, nesinori ziema su interkuleriu sniego grumstus stumdyt ir pilvu ciauzyt (-)

Neprisijungęs doncce

• Įrašai: 403
    • Žiūrėti profilį
tai coilus pakeli ir viskas :) as bent po 2-3 cm ziemai sukeliu ir per akis :)

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Maniskiai labai aukstai nekelia, bet va suzemint tai kaip su orine pakaba gali :D:bedantis:

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
Kokie simptomai nesildymo buvo? Vapse nesilde ar tik drugnas oras? Nes pas mane dabar vos pucia, pro vidurines ertmes TIK siltas, pro sonines - saltas. Jau dubakas. (z)

Neprisijungęs Untis

• Įrašai: 570
    • Žiūrėti profilį
Lygiai ta pati beda pas mane budavo :-(

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Mano peciukas uzsikises buvo, 4 syk ploviau druskos rugstim, 5 syk pabijojau, kad isvis neprakiurtu :bedantis:. Necirkuliavo, pasikeiciau, dabar ledas :)

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Kokie simptomai nesildymo buvo? Vapse nesilde ar tik drugnas oras? Nes pas mane dabar vos pucia, pro vidurines ertmes TIK siltas, pro sonines - saltas. Jau dubakas. (z)

Na tai matyt atvesta oras kol daeina iki soniniu..

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
Kiek ilgam plovimas padeda?

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Na as kai blokus keitaliojau tai negaliu pasakyt :D man greit uzsinesdavo:bedantis:

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
Kiek ilgam plovimas padeda?
Ir man vos drungnas vėjas pūtė, pažiūrėjau kad viršutinė pečiuko šlanga šilta, o apatinė karšta taip, kad rankos neįmanoma nulaikyt, tai nuvariau mašiną kad pečiuką išplautų, 35€ ir dabar kaip pirty (y)

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Ir man vos drungnas vėjas pūtė, pažiūrėjau kad viršutinė pečiuko šlanga šilta, o apatinė karšta taip, kad rankos neįmanoma nulaikyt, tai nuvariau mašiną kad pečiuką išplautų, 35€ ir dabar kaip pirty (y)

gal zinai su kuo plove? nes kaina tai ohoho, nebent ten skystis kazkoks ypatingas

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Sveiki sveiki forumieciai ! labai senai buvo update, taciau darbai vietoj nestovejo ;) pakoreguotas ismetimas, nes pabodo tas kriokimas, perdarymas ir antgalis :) instaliavau ir pasijungiau autopilota, taciau taip ir nepanaudojau jo tolimoj distancijoj kolkas dar :D isigijau nasesnius priekinius stabdziu diskus, ziuresim ar labai es kaladeles :D parduotas fl bamperis, vyksta burtai su golf mk5 bamperiu, ko sekoj manau gausis geras rezultatas. S4 bamperio niekur neradau uz nekosmine kaina tad kolkas vis dar jo nebus :E

daug planuota daug galvota ka su galu daryt, kazkodel nelimpa man gale fl bamperis su parktronic lupa tai lieku ties siu (H-)

Kruizo kontrole vietoje

coilai parduoti, tad sukisti dujiniai amortikai su zeminanciom spyruoklem !!

diskai

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Mk5 bamperi gavau dovanu is kauniecio vieno, tad rankos paspaudimas ir bamperis pas mane :D turejau dar b5 orginalu pavargusi tad abejus papjausciau ir sudejau. Primatuota ant auto daugmaz, papjastyta kur reikia sedi. Tik vis nera laiko prie jo prieit nes sirdis atlekiama naujai. :smoke:

su siuo ic gaus daug daugiau oro ir turesiu dar mazesne isiurbimo temp :D

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį

Nupirkta depo egt gauge bei lieti r18 bbs orginalus ratai :) priekis 8j, galas 9j. ET35

Ruosiami perdazymui ir palanges poliravimui

pamatuoti

« Paskutinį kartą keitė: 2016 Gegužės 09, 23:21:27 sukūrė Arminis »

Neprisijungęs tomas25

• Įrašai: 1213
    • Žiūrėti profilį
sexy  ;)

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Bamperis tai toks kažinau.. (H-) dėl "našesnių" stabdžių čia irgi nelabai pataikei.
O S4 bamperio nekosminė kaina tai kokia maždaug būtu? :goodboy:

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Kaip jau minejau, sirdis sulauke operacijos, tepaliniai ziedai pradejo atiminet is manes per daug tepalo :D tad kibta i darbus. :-]

isbertas sulyg.

bus dedamas nemazas sarasas nauju daliu kurios jau supirktos :) ir zinoma nauji ziedai :D

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Bamperis tai toks kažinau.. (H-) dėl "našesnių" stabdžių čia irgi nelabai pataikei.
O S4 bamperio nekosminė kaina tai kokia maždaug būtu? :goodboy:

stabdziai tai sie nemanau kad diskai melyni bus kaip su anais budavo. Bamperi vertinsim manau kai bus uzbaigtas ir nudazytas :) o del bamperiu patikek kiek ieskota, iki 300e neradau, vienas 500e uzsisauke tai pats supranti.. stabdziai sie pabandymui, nes yra minciu veliau det is mb s klases 312mm ir suportai po 4 cilindriukus :)

• Žiūrėti profilį
stabdziai tai sie nemanau kad diskai melyni bus kaip su anais budavo. Bamperi vertinsim manau kai bus uzbaigtas ir nudazytas :) o del bamperiu patikek kiek ieskota, iki 300e neradau, vienas 500e uzsisauke tai pats supranti.. stabdziai sie pabandymui, nes yra minciu veliau det is mb s klases 312mm ir suportai po 4 cilindriukus :)
nebus kažko stebuklingo su šitais diskais.
Laaabai daug reikalų gali būti sudėti MB S class supportus ant 1.9 tdi kelmo.

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Nupirktas renault scenic kuro siurblys su 11mm plundzeriu ir isardytas. Bus perkamas naujas rem komplektas ir grusiu plundzeri i savaji siurbli (aa)

Pasirodo korpusas toks pat kaip golfinio siurblio, tai ant golfo det toki vapse malkos, uzmeti elektra su skyvu reguliuojamu ir fsio :D

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
nebus kažko stebuklingo su šitais diskais.
Laaabai daug reikalų gali būti sudėti MB S class supportus ant 1.9 tdi kelmo.

bolt on. Tvirtinimo tasko tose paciose vietose :-)

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
cia zinoma sneku apie s klases mersa ten 98m

• Žiūrėti profilį
Nori pasakyti stabdžių suportas tinka be jokių adapterių?

Kaip suprantu kalba eina apie w140 mersa.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Gegužės 10, 11:18:51 sukūrė Julio Cezar »