Bet tai vel intercoleris po bamperiu yra uzdengiamas ir neausinasi pilnas jo plotas. Reik primesti kiek naudingo ploto ausinasi org intercolerio ir ideto pasleptu po bamperiu ir bus matyti kiek tos naudos gaunasi ir mastyti kaip jy atausinti maksimaliai po bamperiu ar kaip kitaip kad butu tos naudos kazkokios.
O ic negalima dazyt?
Šjp įmanoma FMIC įtalpint po bamperiu paprastuTik reik biški tada papjaustinėt
Čia juk ne racing auto, nereikia jam pastoviai aušintis, tai pakaks ir esamo oro srauto per jį...
Tai vat butent man idomu jei db nupirktum org nauja intercoleri svaru ir idetum i org vieta taip kaip turi buti. Ant kiek tas skirtumas bebutu tarp org naujo ir tarp custom didesnio bet paslepto Uzdeng ausinimo radiatoriu tiek procentu manau pasijaustu pasivazinejus per diena Nieko pries ,bet jei daryt tai iki galo isnaudoti daikta.
Tai nesuprantu nafik ta visa santechinka palikt matoma, nudazai matine juoda spalva ir nesimato, neprijauciu as ant tiek svieciantiem ic ir vamzdynui Galvojau gal negalima todel cia taikstosi visi
Butu skirtumas didelis kur tu lygini ta maza ic ir custom daug didesni nors ir uzsleptas jis,oras tikrai saltesnis patenka i varikli,isbandyta
taigi reikia rodyti, kad yra IC įdėtas todėl nieks ir nedažo.
Mano ir vaziuoja ir santechnika nesimato cia kiekvieno pasirinkimas tik man nezinau kaip teisingai isireikst, bet kaimietiskai atrodo
Pats geriausias variklis ner nieko geriau uz 1,9
Paziureciau kaip mane vienaratis is vietos padeda cia diskusija beprasmiska gal ne neteskim, pas mane didele atmosferine kateline, niekam nera naujiena, kad ja padaryt gali ir pieno pakelio dydzio motorai. Bet as ramiu veidu komfortiskai su geru garsu vaziuosiu negu dumais pilsiuosi, kad pavyt eske kazkokia
Pavyt ir aplenkt ir uz zymiai mazesnius pinigus ta pati atstuma nuvaziuot