Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 B5 1.9TDI <Coming Beast Project> --> FerrAudi  (Skaityta 94873 kartus)

Neprisijungęs oramo

• Įrašai: 1049
    • Žiūrėti profilį
Bet tai vel intercoleris po bamperiu yra uzdengiamas ir neausinasi pilnas jo plotas. Reik primesti kiek naudingo ploto ausinasi org intercolerio ir ideto pasleptu po bamperiu ir bus matyti kiek tos naudos gaunasi  ;) ir mastyti kaip jy atausinti maksimaliai po bamperiu ar kaip kitaip kad butu tos naudos kazkokios.

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
O ic negalima dazyt? :V

Neprisijungęs Arminis

• Įrašai: 305
    • Žiūrėti profilį
Bet tai vel intercoleris po bamperiu yra uzdengiamas ir neausinasi pilnas jo plotas. Reik primesti kiek naudingo ploto ausinasi org intercolerio ir ideto pasleptu po bamperiu ir bus matyti kiek tos naudos gaunasi  ;) ir mastyti kaip jy atausinti maksimaliai po bamperiu ar kaip kitaip kad butu tos naudos kazkokios.

betkokiu atveju nasumas juk pasijaucia, didesnis plotas vienu sykiu atausinamas :)

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
O ic negalima dazyt? :V

o kas sake, kad negalima? :)

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Šjp įmanoma FMIC įtalpint po bamperiu paprastu

Tik reik biški tada papjaustinėt :D

nieko baisaus jei ir nepasislepia, juk ar taip ar taip, auto tobulinama, modifikuojama, manau labai netrukdo sis reikalas :) atsiranda ir minimaliu trukumu buriant, ne tik pliusu :)

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
Tai nesuprantu nafik ta visa santechinka palikt matoma, nudazai matine juoda spalva ir nesimato, neprijauciu as ant tiek svieciantiem ic ir vamzdynui :-) Galvojau gal negalima todel cia taikstosi visi :bedantis:

Neprisijungęs hellboy

• Įrašai: 157
    • Žiūrėti profilį
Šjp nevien estetinis vaizdas pasikeičia, nudažius IC juodai :D

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
Nu va vieni pliusai tik :D

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Čia juk ne racing auto, nereikia jam pastoviai aušintis, tai pakaks ir esamo oro srauto per jį...

Neprisijungęs oramo

• Žiūrėti profilį
Čia juk ne racing auto, nereikia jam pastoviai aušintis, tai pakaks ir esamo oro srauto per jį...
Tai vat butent man idomu jei db nupirktum org nauja intercoleri svaru ir idetum i org vieta taip kaip turi buti. Ant kiek tas skirtumas bebutu tarp org naujo ir tarp custom didesnio bet paslepto  :) Uzdeng ausinimo radiatoriu tiek procentu manau pasijaustu pasivazinejus per diena  ;) Nieko pries ,bet jei daryt tai  iki galo isnaudoti daikta.

Neprisijungęs neuktas

• Įrašai: 468
    • Žiūrėti profilį
Tai vat butent man idomu jei db nupirktum org nauja intercoleri svaru ir idetum i org vieta taip kaip turi buti. Ant kiek tas skirtumas bebutu tarp org naujo ir tarp custom didesnio bet paslepto  :) Uzdeng ausinimo radiatoriu tiek procentu manau pasijaustu pasivazinejus per diena  ;) Nieko pries ,bet jei daryt tai  iki galo isnaudoti daikta.
Butu skirtumas didelis ;) kur tu lygini ta maza ic ir custom daug didesni nors ir uzsleptas jis,oras tikrai saltesnis patenka i varikli,isbandyta :)

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
kaip bebutu atidengtas geriau,bet permazas ic irgi nieko gero,per dideli plota,kad ir dalis uzdengto buna visvien geriau atsiausina nei per maza(sakykim ausinasi/atidengta vienodas plotas)

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Tai nesuprantu nafik ta visa santechinka palikt matoma, nudazai matine juoda spalva ir nesimato, neprijauciu as ant tiek svieciantiem ic ir vamzdynui :-) Galvojau gal negalima todel cia taikstosi visi :bedantis:
taigi reikia rodyti, kad yra IC įdėtas todėl nieks ir nedažo. :bedantis:

Neprisijungęs oramo

• Žiūrėti profilį
Butu skirtumas didelis ;) kur tu lygini ta maza ic ir custom daug didesni nors ir uzsleptas jis,oras tikrai saltesnis patenka i varikli,isbandyta :)
Ne tiek saltesnis kiek galetu patekti  ;) aisku kiekvieno reikalas kas kaip nori taip ir daro, o as asmeniskai jei ka darau tai stengiuos maksimaliai isnaudoti daikta.

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
taigi reikia rodyti, kad yra IC įdėtas todėl nieks ir nedažo. :bedantis:
O as galvojau, kad cia slyperius gaminasi chebra ff :bedantis:

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Reikia ir truputelio nagulmo, kad ic matytusi, reikia ir nasumo :) na pas mane su lupa ir idejus vidurines buferio grotas viskas pasislepia, nebesimato, bet juk cia maziausia beda :)

PSSHHH - svarbu ne kas kaip matosi, o kaip vaziuoja masinyte :D :goodboy:

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
Mano ir vaziuoja ir santechnika nesimato :goodboy: cia kiekvieno pasirinkimas tik man nezinau kaip teisingai isireikst, bet kaimietiskai atrodo :bedantis:

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Mano ir vaziuoja ir santechnika nesimato :goodboy: cia kiekvieno pasirinkimas tik man nezinau kaip teisingai isireikst, bet kaimietiskai atrodo :bedantis:
Reiktu sustot, ziurek ar negautum kruopu bent is vietos nuo šito :goodboy: :bedantis:

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
Paziureciau kaip mane vienaratis is vietos padeda :bedantis: cia diskusija beprasmiska gal ne neteskim, pas mane didele atmosferine kateline, niekam nera naujiena, kad ja padaryt gali ir pieno pakelio dydzio motorai. Bet as ramiu veidu komfortiskai su geru garsu vaziuosiu negu dumais pilsiuosi, kad pavyt eske kazkokia :goodboy:

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Pavyt ir aplenkt (y) ir uz zymiai mazesnius pinigus ta pati atstuma nuvaziuot

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
Cia tik mano nuomone! Bet as manau per trumpas gyvenimas, kad vazinet tik su tdi ;) As turejau ir 1.9 ir 2.5, nemanau, kad as prie ju grisiu, nebent kaip antra auto turet tada tai (y)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Pats geriausias variklis (y) ner nieko geriau uz 1,9

Neprisijungęs Falk3n

• Įrašai: 1012
    • Žiūrėti profilį
Pats geriausias variklis (y) ner nieko geriau uz 1,9
:-]

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį

Paziureciau kaip mane vienaratis is vietos padeda :bedantis: cia diskusija beprasmiska gal ne neteskim, pas mane didele atmosferine kateline, niekam nera naujiena, kad ja padaryt gali ir pieno pakelio dydzio motorai. Bet as ramiu veidu komfortiskai su geru garsu vaziuosiu negu dumais pilsiuosi, kad pavyt eske kazkokia :goodboy:

Dideliu greičiu vytis pradėtum ;)

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
Pavyt ir aplenkt (y) ir uz zymiai mazesnius pinigus ta pati atstuma nuvaziuot

taip kalba 80 proc.  garveziu vairuotoju :-]