Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 B5 1.9TDI <Coming Beast Project> --> FerrAudi  (Skaityta 95651 kartus)

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
nenoriu stumt, bet as nakti neuzmigciau tokiu svarkiu privares  :-] sep  (y) , kad kazka darai, bet galetum kazkiek kruopsciau :goodboy:

Neprisijungęs Arminis

• Įrašai: 305
    • Žiūrėti profilį
cia ta svarke is seniau, ne dabar virinta, tiesiog taip isejo, kad ta pati senaji kolika teko imti, tai uztat ir atrodo taip :D kada ziema, kai nerupes pasilakstymai, pasigrazinsiu ta svarke :)

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 B5 1.9TDI <Coming Beast Project>
« Atsakymas #252: 2015 Lapkričio 29, 23:03:49 »
Garaz life.. Sis sezonas su modifikacijom uzbaigtas :) lauksim pavasario ir programos naujos :)

Is anksto buvo jau suplanota kaip tvirtinti ;)

Kazkas bandyta suburti su bameriu.. pagailejau lupos tai isvis nuemiau, dabar nuo lagunos ieskausi. Buvo s4 bamperis rastas, lavonas belekaip, o kaina ohoho (!?) tad susilaikiau, pagailejau pinigu ir savo laiko, kurio taip truksta ir mazum kiek but reikeje praleist lypdant ta lavona bamperi..

apipjaustytas minimaliai, uzsidejo gan nesunkiai  (aa)  beje, turbo lago probema isspresta. FMIC labai pasijaute  (+)

Po nauju technine apziura reiks praeit, tad dabar reikia tvarkytis visus trukumus kurie trukdo jausti visapusiska komforta  (H-)  padarytas uzsakymas autopliky, dabar laukiu nauju daliu :)

« Paskutinį kartą keitė: 2015 Lapkričio 29, 23:13:15 sukūrė Arminis »

Neprisijungęs oramo

• Įrašai: 1049
    • Žiūrėti profilį
Bet gi ten tik mikruske perlituoja ir tiek, tai ja gali kiek nori lituot. Buvo ir lizdu, kuriuos ikituoji ir i ji gali mikruske statyt, paprasciau bet sake nepatikima tas kur man cipavo. Sake budavo atsikrato ir pan.
Nemanau kad atsikrato su lizdu, pas pati toks. Tu lizdu yra paprastu ir fiksuojamu jei jau baime kad atsikratys. Toki ecu perprogramuoti daugiau darbo ir kitokios irangos reikia perasyti chipa. Domejaus tuom, pavasari isigijau viska ko reikia, galiu tapati chipa istrynti ir perasyti, galiu i kita chipa irasyti, nukopijuoti jau su pakeissu eprom, turiu irangos gyvai programuoti uzvestai auto. Truksta dar ziniu , nes per vasara turejau statybom uzsiimti ir nebuvo kada. Cia tik liecia senesnius ecu kurie turi chipus 28pin. Aisku mano tikslas tik savom reikmem buvo  :)

Neprisijungęs tomas25

• Įrašai: 1213
    • Žiūrėti profilį
virinimo darbai vis daileja.. sveikinu  (h)

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
virinimo darbai vis daileja.. sveikinu  (h)

Aciu Tomai :) stengiames (H-)

Neprisijungęs neuktas

• Įrašai: 468
    • Žiūrėti profilį
tai lupa netilpo org tau?

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
pjaustyt reik..

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Gautos dalys is plikio, padirbeta prie audi gerokai :-)  like vienas pats nemaloniausias darbas, kuri vis dar nukelineju. Reikia pasikeisti salono peciuka, nupirktas, taciau padetas nuosaliau :D dar pakenciu vesu ora salone, kai gerai ziemuze uzeis, teks keist.. :-/

Nupirkta: Total quartz 5w30 Tepalas, Bosch tepalo filtras, salono filtras, oro filtras, voztuvu gumeles ir paskirstymo velenuko salnykas Victor Reinz firmos, Febi Bilstein paskirstymo dirzas, NRF salono peciukas, Febi termostatas, Swag tilto gumos, rts vairo koloneles antgaliai

Smagu buvo galinio tilto gumas keist :D Suvazinetos maximaliai. Varzta istrukiau ir gumos vidurys rankoj :D

Nauja vs sena :D

Sutepta nigrolu ir vietoj kujo pagalba :D

Pakeitus gala priekio eile :)

Istraukus amortika be jokiu sunkumu priejau prie reikalo :)

[/U[URL=http://www.part.lt/perziura/1105fcdfa03565b0de3aaed74752d361648.jpg]

Sutvarkes vaziuokle sirdies ydas gydziau :D pakeistos voztuvu gumeles, paskirstymo dirzas, tepalas ir termostatas. Foto nedariau labai daug, juk nieko naujo neparodyciau :D

Pradejus dingineti tepalui ir per ismetima atsiradus melsvam dumui patikrinau turbina, kaip nauja, tai ir teko keisti gumeles :) dabar viskas okey, tepalo norma savoj vietoj.
Gautas ir uzdetas s4 kapoto groteliu zenkliukas. Foto bus tik tada, kaip gausiu priekini lipa, kad matytusi bendram foto viskas :D siam sykiui tiek (h)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Gruodžio 14, 19:24:10 sukūrė Arminis »

Neprisijungęs neuktas

• Žiūrėti profilį
Kapoto groteles netinka (-) manau man reik perleist jas  :D

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Cha cha cha :D zinau kad, kaledos stebuklu metas, bet nereikia taip isijaust :D

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
Sunku tas gumeles pasikeist? Gal gali daugmaž nupasakot darbų eigą? Ačiū  (h) Matau myli savo mašiniuką  (y)

Neprisijungęs oramo

• Įrašai: 1049
    • Žiūrėti profilį
Sunku tas gumeles pasikeist? Gal gali daugmaž nupasakot darbų eigą? Ačiū  (h) Matau myli savo mašiniuką  (y)
Nera sunku tik esminiai dalykai zinoti metkes kaip sustatyti atgal paleidus dirza,irankius tureti isimti voztuvu spiruoklem. Ir viskas vyksta paeiliuj po viena cilindra. Dekim to cilindro kurio paleidi voztuvus turi pasikelti stumuokli i mirties taska, nes kitaip ikris voztuvas i cilindra, o jei taip atsitiktu galva nuimti tektu. Nuimti senas gumeles imanoma su replem bet teks pasikriusti, aisku tam taipat yra spets yrankis. Uzdeti naujas uztenka atitinkamos galvutes ilgesnes uzkalimuj. Nepamenu 10mm 12 kampu ar 11mm o gal net 12mm nepamenu gerai. Igudusiam 1 h darbas, variklis paprastas ne kaip siuolaikiniai  ;)

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
žodžiu yra šiek tiek darbo... Ačiū už informaciją (h)

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį

Na kai zinai darbo eiga ir reikalingus irankius turi, tai nera sunku :) Puikiai nupasakojo darbo eiga narys oramo (y) Truksta laiko ir kartais pinigeliu iki norimo galutinio rezultato, bet kaip manau jo niekada ir nebus :-] vis kazka prisigalvoji ir tobulini ar tiesiog darai pagal savo skoni :)

Neprisijungęs bacardifx

• Banned!
  • Įrašai: 132
    • Žiūrėti profilį

pas mane biski tvarkingiau imontuota :P

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį

pas mane biski tvarkingiau imontuota :P

visu juk vienodai ir nebus :p

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
S4 grotelės dabar visai neįsipaišo į vaizdą. Reik tada jau ir buferio. (+)

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
DAUG ko reikia :think: gaunasi kaip gaunasi. Reiktu vapse s4, o ne a4, bet yra kaip yra (H-)

Neprisijungęs neuktas

• Žiūrėti profilį
Teisingai rašo julio cezaris.manau perleisti man jas reikia  :-]

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį

susikooperuokit. Viena savaite viens su eSo priekiu važiuoja, kitą savaitę kitas. :goodboy:

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
susikooperuokit. Viena savaite viens su eSo priekiu važiuoja, kitą savaitę kitas. :goodboy:

Prikolini bachuras :D

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį

Nebuk ciesalas :D, as tau grotas, tu man bamperi kur pas tave ukiniam guli :D tada gali imt grotas :goodboy:

Neprisijungęs neuktas

• Žiūrėti profilį
Nebuk ciesalas :D, as tau grotas, tu man bamperi kur pas tave ukiniam guli :D tada gali imt grotas :goodboy:
Sutarta,galim keist ;)

Neprisijungęs hellboy

• Įrašai: 157
    • Žiūrėti profilį
Šjp įmanoma FMIC įtalpint po bamperiu paprastu

Tik reik biški tada papjaustinėt :D