Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 B5 1.9TDI <Coming Beast Project> --> FerrAudi  (Skaityta 94912 kartus)

Neprisijungęs Arminis

• Įrašai: 305
    • Žiūrėti profilį
Parduodu turbina savo

Neprisijungęs neuktas

• Įrašai: 468
    • Žiūrėti profilį
ir vel... performance pas tave kas menesi muset :D

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Nupirkta garrett gtb2260vk turbina, savaitgali gal pavyks update padaryt, jei laiko bus... ryt imesiu fotooo (aa)

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
ir vel... performance pas tave kas menesi muset :D

Taip taip taip, ir vel ;) ilgai miegojo mano forumo garazas, dabar inesim gaivaus oro :D

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Nupirkta garrett gtb2260vk turbina, savaitgali gal pavyks update padaryt, jei laiko bus... ryt imesiu fotooo (aa)
Čia iš pnvž už 170e?

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Nee, is utenos

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Prisilieciau skubom prie nerzu, blizginasi gan nesunkiai :)

Ir ilgai lauktas malunas :) :) iskart su perdarytu valdymu, grybas  nuo 3.2cdi ;)

Turbina pirka is garsiai nuskambejusio seat leon 1.9tdi 390ag savininko (+)

Neprisijungęs Falk3n

• Įrašai: 1012
    • Žiūrėti profilį
Is Alekso malunelis kaip suprantu.

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
O kas iš tokio turbos jeigu kompas neprogramuotas? Kiek esu informuotas tai B5 kompai sunkiai persiprogramuoja jeigu jau buvo pridėta chipsų.

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Is Alekso malunelis kaip suprantu.

Taip :)

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
O kas iš tokio turbos jeigu kompas neprogramuotas? Kiek esu informuotas tai B5 kompai sunkiai persiprogramuoja jeigu jau buvo pridėta chipsų.

Pirmasyk girdziu, kai klausiau sake nera problemu ten perprogramuot. Na juk turbina dedama, kad galutinis rezultatas butu geresnis, o ne kad kaip viska pasidarysu tada vel ja keist. Jei nebutu isvis chipuota, gal net ir blogiau vaziuotu su ta turbina, lagai visokie ir panasiai, bet dabar tikrai geriau vaziuos ja uzdejus

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
eilini karta virinimas  :-/

• Žiūrėti profilį

Pirmasyk girdziu, kai klausiau sake nera problemu ten perprogramuot. Na juk turbina dedama, kad galutinis rezultatas butu geresnis, o ne kad kaip viska pasidarysu tada vel ja keist. Jei nebutu isvis chipuota, gal net ir blogiau vaziuotu su ta turbina, lagai visokie ir panasiai, bet dabar tikrai geriau vaziuos ja uzdejus
o aš kaip tik esu girdėjęs iš ne vieno žmogaus ir net tie patys chiptuning.lt kai skambinau sakė jog AFN variklių kompų atmintis bloga perprogramavimams. Todėl geriausia pradžioj pasidsryti visus modus ir tik vėliau programuoti.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Bet gi ten tik mikruske perlituoja ir tiek, tai ja gali kiek nori lituot. Buvo ir lizdu, kuriuos ikituoji ir i ji gali mikruske statyt, paprasciau bet sake nepatikima tas kur man cipavo. Sake budavo atsikrato ir pan.

Neprisijungęs df

• Įrašai: 1564
    • Žiūrėti profilį
Turbo..(y)
Paemem nuo A5 2.7 v6 150k prabego..vaziuos.

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
jei cia nuo alexo corbodos tai ta turba streso macius,bet kaip bebutu gtb2260vk (y) galima sakyt idealiausia turba miestui,ir powerio su ja pakankamai eina isspaust

• Žiūrėti profilį
Turbo..(y)
Paemem nuo A5 2.7 v6 150k prabego..vaziuos.
į ką čia tokią dėsit?

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
jei cia nuo alexo corbodos tai ta turba streso macius,bet kaip bebutu gtb2260vk (y) galima sakyt idealiausia turba miestui,ir powerio su ja pakankamai eina isspaust
Taip nuo alekso cordobos :) sake naudojo 2.4-2.6bar o turbinos bukle,ideali :)

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
o aš kaip tik esu girdėjęs iš ne vieno žmogaus ir net tie patys chiptuning.lt kai skambinau sakė jog AFN variklių kompų atmintis bloga perprogramavimams. Todėl geriausia pradžioj pasidsryti visus modus ir tik vėliau programuoti.

idomiai cia, as girdejau apie 1z toki mita :D. tai cia bbz, matyt nevisi dar ir moka programuot ir tiek :D

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Bet gi ten tik mikruske perlituoja ir tiek, tai ja gali kiek nori lituot. Buvo ir lizdu, kuriuos ikituoji ir i ji gali mikruske statyt, paprasciau bet sake nepatikima tas kur man cipavo. Sake budavo atsikrato ir pan.

Tikrai taip, vadinama tarakona islituoja, nauja ideda, programa ipucia ir fsio ;)

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
Taip nuo alekso cordobos :) sake naudojo 2.4-2.6bar o turbinos bukle,ideali :)
man regis truputi pagrazino,kiek zinau 3.2-3.4bar atsukes vaziuodavo,galbut jau nebepirma turba,nors bendrai paemus laiko sios turbos slegi,svarbu egt aukstumu nevirsyt ir kuro pakankamai paduoti

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
Karsta dalis standartas?

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
man regis truputi pagrazino,kiek zinau 3.2-3.4bar atsukes vaziuodavo,galbut jau nebepirma turba,nors bendrai paemus laiko sios turbos slegi,svarbu egt aukstumu nevirsyt ir kuro pakankamai paduoti

na neesme, pati turbina tvarkinga, neklibanti :)

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Up !

Turbina jau sumontuota ir vazineju 3 dienas, viskas normaliai, traukia geriau, tik va kad 4 begy jau saleros mazoka :D turbu reikes laikinai iki remapinimo koki potenciometra pastatyt, nes manau neiskesiu :D

Vizualiai ziurint, nelabai ir skiriasi
<-- gtb2260vk ir gtb1756vk -->

Panaikintos nereikalingos auseles :D

Atreipiau demesi i skyliu diametra, kolika apzejes pamaciau, kad skyle labai gamintojo susiaurinta, o viduje diametras kitoks, tad s plazma isdidinom skyle ;)

Nebuvo jokio smulkinimosi. Turbina kempo pagalba iskart uzvirinta ant koliko, kad ateity nebutu problemu su tarpinem

ir be dideliu sunkumu ideta. Oro filtro dezes viena ausele teko panaikint, bet cia maza problema :D

Buvau pridejes fmic prie bamperio, viskas beveik ciki piki sueis, tik va draugelis dabar komandiruotei, tai laukiu ziniu is jo, kada galesiu pasiimt alkunes ir iskart leksiu virint ic vamzdyno :)
Jau numatyta statyti ismetimo temperaturos gauge, tad jei kad turi su zvake gauge, laukiu pasiulymu (y)