Esme ta, kad planuose noriu is sios audi 250ag ir kokiu 450nm O kasdieniam ji butu skirta, jei koks pensionas ja vairuotu bet tik ne as
man patinka tokios nesamones .. bent jau ne kiekviena diena pamatai tokias temas..
Aciu Tomai uz palaikyma bet jau ant savo kailio pajauciau, kad burtas zyzelis yra gerai, kai jau nekiekvienas su bmw gali mieste paraganet taip jau buna buriant, pasalini silpnasias vietas ir toliau judi i prieki
ir patinka tau su tokiom nesamonem žaist? bandai isspaust kazka ir vargsio 1,9 dyzelio, sita masina skirta kasdieniniam ekonomiskam važiavimui o ne dragam masina ir taip jau nekart parode kad jai to nereikia :DD nepyk bet as tiesiog nesuprantu esmes
trasoje 3.0 135kw BMW niekur nepabega nuo manes
pas mane ir 1.9tdi 81kw, bet siuo metu nezinia kiek yra tu kw, nes pabombinta biski, ir kaip sake mieste jau nekiekvienas BMW gali panaglavoti trasoje 3.0 135kw BMW niekur nepabega nuo manes taipkad sitie varikliukai smagus yra jai biski pabombini
Matyt nematė, kad vejiesi
patikek mate vienas net Siauliuose paskui prie svesaforo sustojus langa prasidares paprase kad sustotume i aikstele pasneketi, nes nuo Radviliskio iki siauliu toje trasoje pasigainevom, jis nepavijo manes, paskui teko pristabdyti ir vel gazavom, tuom sykiu mane aplenke, bet sedau ant galo ir isgalo jo vazevau neatciligdamastai atidarius kapota ir parodzius kad ten 4 cilindrai zmogui akys net issoko ir negalejo patiketi kad taip gali buti
na kai subursiu tada suksiu, sendi buvo nupirktas interkulesris didesnis, o ant stendo dabar vis nebuvo kada prasukti, na o seip spejimai apie 120-130kw gal kaskas tokio yra turba salta dalis vnt20 karsta originali, purkstukai 0.280 pralaidumas
Arba turba dek didesne, arba purskalus dek mazesnius, isvis nesiderina turba su siais purkstukais. Kam tas ic, jei normaliai baru nebus uzkelta. Pagal tavo turba t4 antgaliu per akis, atsisuktum ir su jais 180ag
Arminai su t4 purskalais 180ag cia tik drambliuko svajone