Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 B5 1.9TDI <Coming Beast Project> --> FerrAudi  (Skaityta 94870 kartus)

Neprisijungęs rush-hour

• Įrašai: 121
    • Žiūrėti profilį
Taip jau nutinka kartais keliant galia... Beje, uzkliuvo kalbos del turbocentro, esu as ten savo audi turbas abi restauraves, tai va 3.5metu kazkas, tfu tfu tfu kolkas abi sukasi, nei viena nepavede  :V  Cia gal loterija visvien. Aisku jie vos ne perpus pigiau daro, nei turboservisas, tai matyt kazkas kazkam ir ne auksciausios kokybes papuola  :V

Neprisijungęs Arminis

• Įrašai: 305
    • Žiūrėti profilį
Taip jau nutinka kartais keliant galia... Beje, uzkliuvo kalbos del turbocentro, esu as ten savo audi turbas abi restauraves, tai va 3.5metu kazkas, tfu tfu tfu kolkas abi sukasi, nei viena nepavede  :V  Cia gal loterija visvien. Aisku jie vos ne perpus pigiau daro, nei turboservisas, tai matyt kazkas kazkam ir ne auksciausios kokybes papuola  :V

Teko girdet, kad turbinu katridzus is lenku vezasi, tai nieks nezino kaip ten is tikro...
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Birželio 16, 00:57:59 sukūrė Arminis »

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Sveiki, vakar susidejau audi, dabar su ausinimu liux, a ne trupucio atstojo bakely nera :) Pasirodo ir galva trukusi buvo, tai suvirino ir nuslifavo :) Na ir zinoma imetu siek tiek nuotrauku :)

Parsiveziau, atrodo it nauja :D

Mazumele pirkinuku

Ir darbu ikarsty.

Nusveisti ir sudeti voztuvai, nes apauge jau labai buvo

Kompensatoriai ne pirmos jaunystes, bet kadangi dar dirba tyliai, tai juos ir palikau :)

Pilnai surinkau ir po geros valandos audi jau dirbo :D

Vis truksta laiko uzsibaigti ismetima, nes dabar visu pernsionu siaubas as, bet viskas su laiku :D

Neprisijungęs tomas25

• Įrašai: 1213
    • Žiūrėti profilį
maladec.. juda viskas... bet siaip patarciau susirasti kas tavo detales virina.. nes atvirai pasakius atrodo kaip su superglue..
nenoriu izeisti bet yra konstruktyvi kritika..

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Viskas okey, suprantu, na tikrai grozio sumetimais virintose detalese jo nera.. Aciu uz kritika :)

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
bloka slifavai? jai ne nusiteik neuzilgo vel jimti galva ir keisti tarpine  ;-)

Neprisijungęs neuktas

• Įrašai: 468
    • Žiūrėti profilį
o kam ta bloka slifuoti?

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
bloka slifavai? jai ne nusiteik neuzilgo vel jimti galva ir keisti tarpine  ;-)

na blokas buna 1 is 100, kad susiklaipo, visgi spyzinis jis ir beto pirma syk slifuota galva, ne kokia 5 :)

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Juk cia ne koks japonas su 2.2 dyzeliniu motoru, kurie gilzes po viena gali ismontuot, va ten tai tikrai daznas atvejis, kad bloka slifuot reik kai tarpine pramusa

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Nusivyliau temos autorium.. Pirkausi turbiną, sakei kad ji gera, davei garantijų jog nepastrigs nieks, o gavosi taip jog teko imti lauk ją, ardyti ir valyti geometriją. Beje normaliai net nepataikyta išventruoti geometriją. ff  bus ir pačiam man pamoka prieš kraunant pasitikrinti dar kartą ir aklai nepasitikėti tuo ką sako pardavėjas.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Nusivyliau temos autorium.. Pirkausi turbiną, sakei kad ji gera, davei garantijų jog nepastrigs nieks, o gavosi taip jog teko imti lauk ją, ardyti ir valyti geometriją. Beje normaliai net nepataikyta išventruoti geometriją. ff  bus ir pačiam man pamoka prieš kraunant pasitikrinti dar kartą ir aklai nepasitikėti tuo ką sako pardavėjas.
Įkišo savo damušta ir tiek :)

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
na mano blokas buvo islinkes, paskui TDINeriuko prapute tarpine, jis pirma karta neslifavo bloko ir menesio begyje vel jeme galva zemin ir slifavo bloka, taip kad ji reikia slifuoti, nebent tikrai lygus uzdekit metaline linuote ar gulsciuka ir paziurekit nujeme galva, jai tarpas yra slifuoti jai ne tai ne

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
galejo buti taip, kad uzkaitus varikliuj ir isvarius antifreeze'a buvo ipilta salto vandens i sistema, del to ir susimete blokas

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį

Na man su geometrija buvo viskas ok, gal tavo motoras kaltas, sudo neikisau tikrai.

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
na mano blokas buvo islinkes, paskui TDINeriuko prapute tarpine, jis pirma karta neslifavo bloko ir menesio begyje vel jeme galva zemin ir slifavo bloka, taip kad ji reikia slifuoti, nebent tikrai lygus uzdekit metaline linuote ar gulsciuka ir paziurekit nujeme galva, jai tarpas yra slifuoti jai ne tai ne

Kiek bloko slifavimas kainavo?

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Na man su geometrija buvo viskas ok, gal tavo motoras kaltas, sudo neikisau tikrai.

Uzglusinai egr, gal pas tave ten beda kokia

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kiek bloko slifavimas kainavo?

30 EU berods kainavo, atvazevo zmogus is siauliu berods jai neklystu i radviliski i vieta ir nuslifavo bloka,

Neprisijungęs tomas25

• Žiūrėti profilį
pas mus rodos 60 euru .. tai lt turetu pigiau buti

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Pasakojo ir man pazystamas, kad nieko bloko nereik isiminet, atvaro, atsiveza savo atributika, pasistato kaip stakles kurios apglebia masinos prieki ir remuose nuslifuoja, bet kiek girdejau nezmoniskai sunku pas ji prisiprasyt, nes zmogus kai gerai daro, tai klienturos labai daug turi ir po visa lietuva vazineja.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Birželio 20, 01:46:28 sukūrė Arminis »

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
taip vazineja po visa lietuva ir nemazai netgi ukininku praso jog traktoriam slifuotu blokus, todel ir sudetinga, man jokiu stakliu nedejo, pats nemaciau kaip dare, bet tepa kosia, nubraukia su didelia plyta metaline ir mato kur nusivale o kur liko, ir paskui su kaskokia mentele skuta ta bloka, ir taip islygina, nu sakau pats nemaciau, nes manes nebuvo kai tai dare, o mate asmeninis mechanikas mano, kuriuo visiskai pasitikiu,

galiu pabandyti gauti jo numeri jai reikia, gal ir iseitu kaskaip prisiderinti, jai jis vaziuotu i ta krasta

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
taip vazineja po visa lietuva ir nemazai netgi ukininku praso jog traktoriam slifuotu blokus, todel ir sudetinga, man jokiu stakliu nedejo, pats nemaciau kaip dare, bet tepa kosia, nubraukia su didelia plyta metaline ir mato kur nusivale o kur liko, ir paskui su kaskokia mentele skuta ta bloka, ir taip islygina, nu sakau pats nemaciau, nes manes nebuvo kai tai dare, o mate asmeninis mechanikas mano, kuriuo visiskai pasitikiu,

galiu pabandyti gauti jo numeri jai reikia, gal ir iseitu kaskaip prisiderinti, jai jis vaziuotu i ta krasta

Na man paciam tai nereikia, nes slifuot nereikejo, viskas tvaarkoj dabar :)

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Kaip sakant update savaime darosi :D nusipirkau hflox w8 0.275 antgalius su forcunkem, sudejau ir ant rytojaus autostradoj uzlenkiau motora :D 4 cilindro truko tepaliniai ziedai, cilindras dirba, bet tepala meta per ismetima, karterio tarpine ispute, spaudimas kartery. Stovi dabar, laukia manoji naujos sirdies :)

Nupirkau plika pd varikli ir i kita bloka bus dedami pd viduriai :) isardytas pd variklis is isimti viduriai, update greitu metu :)

Neprisijungęs tomas25

• Žiūrėti profilį
 (wow)  neliudna pas tave temoje  (y)

Neprisijungęs An$id

• Įrašai: 754
    • Žiūrėti profilį
ir patinka tau su tokiom nesamonem žaist? ff  bandai isspaust kazka ir vargsio 1,9 dyzelio, sita masina skirta kasdieniniam ekonomiskam važiavimui o ne dragam  :D masina ir taip jau nekart parode kad jai to nereikia :DD nepyk bet as tiesiog nesuprantu esmes   :think:
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Liepos 06, 00:37:18 sukūrė An$id »

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Esme ta, kad planuose noriu is sios audi 250ag ir kokiu 450nm :)
O kasdieniam ji butu skirta, jei koks pensionas ja vairuotu :( bet tik ne as :D