Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 B5 1.9TDI <Coming Beast Project> --> FerrAudi  (Skaityta 95665 kartus)

Neprisijungęs neuktas

• Įrašai: 468
    • Žiūrėti profilį
manau nk isvis nedaryt,nei pertvaru,nei izolecijos det :D

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
Paprasciausia pertvara sumazina isiurbiamo oro tem bent 20 laipsniu kai variklis buna darbines temperaturos,aisku daug kas priklauso nuo filtro padeties bet bent jau pas mane efektas butent toks,plius trasa vaziuojant isiurbimo temp patampa praktiskai lauko temperaturos

Neprisijungęs Arminis

• Įrašai: 305
    • Žiūrėti profilį
Man kolkas dar viskas ok, jokiu pertvaru nereikia :) beje yra geru ziniu, keisdamas varikli idejau deveta, bet storesni sankabos diska, prisidirbo su juo ir dabar nevelka sankaba. Tad iki sekancio programavimo pakaks sios, drasiai galiu pirma fmic darytis :)

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
tai cia sakyciau nekokia zinia,reiskias nieko galios nera :-]

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Sakykit ka norit :D tebunie nera :D kol kreives nera, ner ko gincytis :)

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Panevezy yra golfas burtas 1.9tdi ir atsukes 150kw. Naudoja sachs firmos orginalia sankaba ir laiko kuo puikiausiai. ;)

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
darom totalizatoriu,speju kokia 170-180bhp nedaugiau :-]

Neprisijungęs tomas25

• Įrašai: 1213
    • Žiūrėti profilį
blin greitai cia tu sukiesi..  (y)

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Tomai, zinok net pats stebiuosi kaip cia taip viskas klostosi palankiai :D zinoma be jusu forumieciu palaikymo taip greitai nebutu :)

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Update! labai senai lankiausi forume, reikia gi atnaujinti :) Sioku tokiu naujoviu yra atlikta.

Pagaliau uzsibaigiau ismetima, nupirkau ir uzlipinau bagazines lipa, apsilankiau dalauta.lt ir isleidau euriuku :D

Gavau rimtesni reikala ir kw coilai buvo parduoti. Dabar sumontuoti Mac Johns G-max coilai, jauciasi, kad rimtesnis reikalas, nes vaziavimas visai kitoks :)

Dziaugsmas :D Gavau nerzaveikos 60mm vamzdzio, dabar ruosiamas ic vamzdynui pritaikyt. FMIC 18x55x6.5cm ir 3bar depo gauge :) Vimota pakoregavus jau, dabar slegis 2.2bar :D

Uzdetas 60mm rezonatorius gale ant kurio uzdejau 80mm vamzdzio gala nupoliruota. Tad vaizdas dabar toks ;)

Neprisijungęs Falk3n

• Įrašai: 1012
    • Žiūrėti profilį
Gmaxx tikrai nera rimciau uz KW. Tie Gmaxx tas pats kas Vmaxx, Supersport, JOM ar Ta-technix, t.y. "sveriami" :V Turbut tavo KW pavarge buvo, nes pats turejau Weitec, H&R ir KW koilus savo ex A4, tai KW dirbo tikrai labai gerai palyginus su visai kitais.

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Aš naudoju TA-Technix, nepasakyčiau jog prasti. Aišku kažko daugiau nesu bandęs, bet kolkas ir technix esu patenkintas.

Neprisijungęs Falk3n

• Žiūrėti profilį
Turejau ir Ta-technix. Naujutelaicius pirkau savo e46, tai net metu nepavaziavau ir isbego vienas, o ir vaziavimas labai nekoks su jais. Spyruokles kietos, amortikai minksti, strakalioja masina stipriai, jei greiciau nestikliniu keliu pavaziuoji. Neapsikenciau ir susidejau Bilstein B14 pas kupsta atsviezintus, tai vaziavimas nepalyginamas (kaip ir kaina). Tuos "sveriamus" koilus deciau tik show car'ui su kuriuo nereikia daug vaziuoti jau nekalbant apie greita vaziavima.

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Na nebuvo apsitepalave mano kw dar, bet siu ir pats amorto stokas perpus storesnis lyginant su kw. Negaliu peikt siu, man sie geresni :) Sakykim kw atgyvene jau buvo ;)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Toks kvailas klausimas, įdėjus coolerį tokį ar panašų į tiesiog čipuota mašina 81kw, pasijustu skirtumas koks nors? Ar reikia jau rimčiau burt su turbinom ir purkštukais?

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
Na nebuvo apsitepalave mano kw dar, bet siu ir pats amorto stokas perpus storesnis lyginant su kw. Negaliu peikt siu, man sie geresni :) Sakykim kw atgyvene jau buvo ;)
Įdomu, ką duoda štoko storumas. Pas mane h&r štokai išvis 4 cm storio :D nemanau, kad tai nulemia kažkokį jų kokybinį parametrą. 

Neprisijungęs Tomis

• Įrašai: 1174
    • Žiūrėti profilį
stori stokai dazniausia reiskia, kad ju viduje stovi apversta amortiko kapsule su plonu stoku. Taip daro Bilstein ir t.t.
Storis tikrai nereiskia, kad bus 'geriau'

Va jusu storastokiai  (+)

• Žiūrėti profilį
Leopoldo klausimas ir man visai įdomus. (H-)

Neprisijungęs AVANTgarde

• Įrašai: 1494
    • Žiūrėti profilį
Leopoldo klausimas ir man visai įdomus. (H-)

tau  šis klausimas jau buvo atsakytas, tavo garažo temoje, ar jau piršai? :)

• Žiūrėti profilį
tau  šis klausimas jau buvo atsakytas, tavo garažo temoje, ar jau piršai? :)
tiesa sakant buvau pamiršęs. :bedantis: reiks vėl praversti puslapius ir pasiskaityti. (y)

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Gal siek tiek nezymu pagerrjima
Toks kvailas klausimas, įdėjus coolerį tokį ar panašų į tiesiog čipuota mašina 81kw, pasijustu skirtumas koks nors? Ar reikia jau rimčiau burt su turbinom ir purkštukais?
gal siek tiek nezymu pagerejima pajausi, nes ic temp bus zemesne

priklausomai nuo turbinos dedami ir fmic, nes jei persistengsi ir uzdesi perdidele, tavo turbina neuzpus taip greit tokios dideles sistemos ir atsiras turbo duobes, nes nespes tavo maza turbina uzpusti sistemos,na gal tau programiskai uzankstins turbina, arba pats gali pasikoreguot turbos kojeles atramos taska. Seip visi turbiniai varikliai turi ausinimo sistemas, ir kuo zemesne isiurbimo temperatura, tuo efektas geresnis, galios atzvilgiu :) nete daug info visokios yra apie turbininius variklius ir ju isiurbimo temperaturos reiksme :)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Rugsėjo 21, 15:58:24 sukūrė Arminis »

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Na tiesa sakant neesu amortu specas, tai net nesigincysiu, sutinku su kiekvieno nuomone :)

Neprisijungęs Falk3n

• Žiūrėti profilį
Nenoriu tavo naujo pirkinio isdeti i suns dienas, ypac jei tau smagiau dirba naujieji koilai, bet siek tiek teorijos vistiek pateiksiu ;) Stori stokai tik blogina amortizatoriaus savybes (H-) Esant plonam stokui kapsuleje telpa daugiau tepalo, todel amortikui stipriai dirbant maziau kaista tepalas islaikydamas visas gerasias savybes bei mazeja apkrova voztuvui. Plono stoko minusas - tai mazesnis tvirtumas lyginant su storu. Tomio pamineti Bilstein Monotube tipo amortikai del apvertos kapsules technologijos gali tureti plona stoka ir kartu dideli patvaruma, nes apkrovas gauna pati kapsule kurios diametras kaip minejo apie 4cm.

Įdomu, ką duoda štoko storumas. Pas mane h&r štokai išvis 4 cm storio :D nemanau, kad tai nulemia kažkokį jų kokybinį parametrą. 
Kokiam auto? Gal parduodi?
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Rugsėjo 21, 19:23:02 sukūrė Falk3n »

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį

Kokiam auto? Gal parduodi?
a3. neparduodami, nes naudoju :)

Neprisijungęs Arminis

• Žiūrėti profilį
Dekoju uz naudinga informacija Falk3n :)