Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 80 Avant B4. K52F  (Skaityta 13296 kartus)

Neprisijungęs K52F

• Įrašai: 129
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi 80 Avant B4. K52F
« Atsakymas #75: 2010 Lapkričio 03, 18:33:54 »
Sveiki, seniai cia ka berasiau, tai noreciau pasidalinti su jumis planais pavasariui.
Visu pirma gruodzio menesi bus kazkiek pinigeliu, tj galvoju susieskoti lietu ratlankiu (o) iki siandienos buvau kietai apsisprendes pirktis R16 ratukus ir mautis 205/55 gumas, taciau siandien visai netycia pastebejau toki pati masiniuka kaip mano, tik kitokios spalvos, su R15 ratlankiais, ir su 195/55 padangomis, vaizdas buvo nerealus, nors tarp pagangos ir arkos tarpelis buvo kokie 4cm, taciau atrode audi gal zema, tikrai ne dzipas. :D Buvo kaip ytariu su rastafkem, nes ratai, ziurint is galo, ejo lygiai su arka :O todel dabar kilo tokia mintis, kad galbut gerai ir ant manishkes audi atrodytu tokie ratai, labaj rimtai apie toki pirkini mastau! Suzinojau, bei patikrinau, kad pas mane stovi gamykline sportine pakaba, dabar tarp padangos ir arkos pas mane 1cm tarpelis tik (padangos 195/65 R15), todel manyciau, jog ant mano audi R15/195/55 ratukai atrodys ne ka blogiau, negu ant tos audi (aa)
Atsilus orams, planuojama persidazhyti galini dangti bei abu bamperius, nes yra smulkiu defektu :)
Na ir dar daug daug smulkiu darbu laukia ;)

Cia, nuotrauka, is fotosesijos su Vytke ant Ozo stogo, tam, kad nepamirstumet kaip mano masiniukas atrodo :-]

Na, ir turiu visu dideli prasyma... Gal kas nors turit ratukus R15 su 195/55 padangomis arba panasiomis? Noreciau labaj pasimatuot kaip atrodytu :/ nes is karto pirkt tokias baisu, nes bijau jog atrodys per mazi jie :[ Skyles 4x108. Dekoju :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 03, 18:45:31 sukūrė K52F »