grazeja eske grazeja bet taip ir niponel tai kas cia peikia ta ABH ?
Kas turejas ir iš savo patirties žinau kad jis labai megsta tepalus valgyt o kas prie galios, man jokio skirtumo
Pas ABH varikli galvuciu kitokios degimo kameros teisingesne formai nei senesniu varikliu, cia pagrindine vieta kodel yra 213kw o ne 206 . Tai nzn kodel reiketu jy peikti jei kazkokiu minusu turejo senesni modeliai, tai ir sis su tais paciais.
tai kaip suprantu oramo apziurejes abu motorus ir skiriasi siek tiek galvos ar teisingai supratau ?
kurie cia kampai uzapvalinti?
tai faktas. as tik tokius ir tepilu i toki motora visos eskes pas mane kron oil 5w40 su priedais. sintetinis prie aukstu apsuku geresnes tepimo savybes.
klysti, abu tie skaiciai yra klampumo rodikliai tik skirtingose temperaturose. o siaip nera gerai naudoti w50 ar w60 tepalus ten kur jie neskirti, geriau tai ka gamintojas rekomenduoja
geruliskai cia su tuo varztu
tai dabar ziurekit jeigu pastatau AEC galvas ant ABH tai faktiskai gaunu ta pati AEC, teisingai supratau ? blokai cilindrai tie patys skirtumas jeigu tik galvose
Taip.
O tai apacia toj pati? kiek man teko girdeti uztai ABH tepala leidzia apacia. As tik del to varikly keiciau
Ciuciut stumuokliai skiriasi, ziedai kitokie. O nemanau kad ir AEC nevalgo tu tepalu ,gal kiek maziau