Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI 100 2.0 74kw 88m + nauja AUDI 100 2.5TDI 88kw 90m  (Skaityta 30149 kartus)

Neprisijungęs audineon

• Įrašai: 210
    • Žiūrėti profilį
Sendien pakeistas pagrindinis dirza. Pagaliau galiu vazinet drasiai  ff
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 06, 00:04:07 sukūrė audineon »

Neprisijungęs audineon

• Žiūrėti profilį
matau kokios apsaugos man truksta iki pilno komplekto :) pafotkink ta garso izoliacijos apsauga kur ji ten uzmesta? ;)
nebent po keliu savaiciu nes dar tingiu specialiai varyt ant duobes. (z)

Neprisijungęs audineon

• Žiūrėti profilį
vasarele (o) isbandytas naujas plovimo budas be vandens su ekologisku produktu ir likau labai patenkintas rezultatu :girtas:

Neprisijungęs audineon

• Žiūrėti profilį
sendien paimta audi a6 1,9tdi 66kw 1995-05m rida tikra nes yra servyzo knygute iki sio laiko buvo varoma tik servyze.

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
Kokia ta rida?

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Nerodo fotkiu,pasitaisyk :) ,beje kiek palikai už ją ?

Neprisijungęs Stiopa

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
labai jau silpnas motoras tokiai masinai  :V

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
uztad ekonomija kokia :) cia turbut kiekvienas taip sakys kuris tokiu varikliu vazineja...bent jau man asmeniskai tai labiau galia rupi nei koks litras salerkos sutaupytas 100km...

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Kuj ten slabnas, pakankamai vaziuoja, pacipini ir 85kw kaip niekur nieko statai i pavesi ;) Sneku realiais faktais,o ne skaiciukais,kilowatais ar pan. Buvo meginta a6 c4 1,9tdi 66+ chip vs a6 c4 2,5 85kw tikrai gyva masinyte, kaip 2,5 traukia neblogai, bet gavo kruopu. Geri yra tie 1,9 ekonomija+ galios santykis gan normalus. Pazystamiems net necipinus per akis to 66kw. Nebent dar 103kw ,tai tie dar dar. Bet siaip kai pamastai,kad daliu tiems 2,5tdi 5zylinder vis mazeja,tai....  :bad: ,o 1,9 kapeikas kainuoja visa mechanine dalis

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
Kuj ten slabnas, pakankamai vaziuoja, pacipini ir 85kw kaip niekur nieko statai i pavesi ;) Sneku realiais faktais,o ne skaiciukais,kilowatais ar pan. Buvo meginta a6 c4 1,9tdi 66+ chip vs a6 c4 2,5 85kw tikrai gyva masinyte, kaip 2,5 traukia neblogai, bet gavo kruopu. Geri yra tie 1,9 ekonomija+ galios santykis gan normalus. Pazystamiems net necipinus per akis to 66kw. Nebent dar 103kw ,tai tie dar dar. Bet siaip kai pamastai,kad daliu tiems 2,5tdi 5zylinder vis mazeja,tai....  :bad: ,o 1,9 kapeikas kainuoja visa mechanine dalis
nu tu vejus sneki,tai tipo 2.5 negalima cipuot? reik ziuret 1:1 jei tobulinsi viena varikli o kita paliksi stock tai ner ka lygint,jei abu tobulinsi velgi 1.9 silpniau vaziuos,cia praktiskai ir kvailam aisku...o del daliu nzn gal pas jus kraste kitokia situacija,pas mus tiek vienu tiek kitu varikliu daliu kaip prikakota :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Tai o lygint 1,9 66kw su 2,5 85kw normalu ? 66kw pacipavus buna +- 81 kw, nu tai va tos jegos kaip ir apylygios, bet 1,9 bent man kiek tek ovaziuuot smagesnis variklis mieste, greiciau surenka tas apsukas nei 2,5, kiekvienam savo, bet kai pavazinejau,pabandziau 2,5 nepirkciau gyvenime tokio. Nekalbu apie v6. Dar galima pasakyt, kad pacipavuis 1,9 ekonomija visvien isliks, o ir dumu nekazin kiek bus, o 2,5 cipuoto ir neduminancio nesu mates, nes 2,5 jau net necipuoti dumina  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Birželio 17, 13:25:23 sukūrė Houmeris »

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Apie ka jus cia kalbat? 66kw ir "trauka" pas C4? Nu nelimpa tie zodziai kartu nors tu ka :) O prichipuoti galima ir 1,1 Fiesta, ji vaziuos geriau negu V8...

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
o 2,5 tipo jau traukia ?  :-] Siaip nebukit juokingi, lyginkit sanaudas finansines + galia. Nu tai tada nemanau kad 2,5 bus geriau

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
apskritai cipuojant lb kyla Nm pacipavus 1.9 kad ir tais 81kw ,bet sukimo momentas daug didesnis nei stock 2.5 85kw todel taip ir gaunasi...siaip kiek zmoniu tiek nuomoniu,tau  tinka tu vazineji 1.9,man nepatinka as vazineju 2.5 ir vsio :) svarbu visi laimingi ir neber ka diskutuot

Neprisijungęs df

• Įrašai: 1564
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Man irgi 2,5 atrode kazkas tokio, pralekiau su viena perkama, su pazystamu keliom ,nu blin 1,9 toks staigesnis jis. Uzmiesti vaziuojant sutinku, 2,5 geriau, garsas,komfortas 2,5 mielesnis , bet jei nori pigiai+ daugiau mieste vazineji tai pats tas 1,9 manau. Nebediskutuojam zmogaus temoj. Sumesk seskes fotkes normaliai ir atskleisk kiek mokejai :)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
o 2,5 tipo jau traukia ?  :-] Siaip nebukit juokingi, lyginkit sanaudas finansines + galia. Nu tai tada nemanau kad 2,5 bus geriau

Tai tu cia pradejai apie ta 2,5...Isvis kam cia ta 2,5 kisti? Galingesnis variklis ir viskas...dinamiskesnis...o kad ryja daugiau tai normalu.

Neprisijungęs audineon

• Žiūrėti profilį
 :-] :think: kas cia daros :-] kilometru nuvazevus 256000km as joj dar nesedejau ir nevazevau tik is skelbimo foto ir su pardaveju bendravau o pirkima tevas dare as tik suradau grysiu pafotkinsiu praleksiu papasakosiu ispudzius zinau kad yra trukumu kebulo tik kiek sake kapotas reik tvarkyt nes lakas atsokinejis vairuotojo pusej sparnas palankstytas ir dureles biski ir galini bamperi reik perdazyt ir moldingu kaip kuriu nera ir viskas. pagal dirzu keitima pagrindiniu 1.9tdi labai pigiai pasikeis nes du tik intempejai stovi o ne 2.5tdi 85kw 4 isviso su kuro siurbliu cia skaiciuoju. zodziu sita masina yra taupi visais atzvilgeis nors galios ir truksta bet ne jaunas zmogus vazines su ja tai jam bus per akis tos galios. jos kaina 5k daug dar nudereta nuo jos del isores tvarkymo.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Pigiai paemet ;) Nes kiek paziuriu tos a6 c4 1,9 nera is pigiuju

Neprisijungęs audineon

• Žiūrėti profilį
kad ju maziau yra ir brangesnes nei 2.5tdi. ieskojau 2.5tdi bet lavonu daug visi su rudim o sita neturi rudziu tik sulankstymau yra ir del ju tokia kaina buvo neuzlausta. ateinanti savaitgali bus isbandyta su mano vairavimo stilium :smile3:

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
O, praeitu keliu seki :D Tevui irgi C4 1.9tdi isrinkau, rida begediskai maza, pas pazystama pirkom. Varikliukas gyvas ir vaziuoja normaliai tikrai, vyresniam zmogui kiek ten reikia? Man dirzu komplektas iskaitant filtrus kainavo ~300lt, uz pakeitima 80lt, bet jau emiau dalis geras, o ne pigiausias. Mieste ryja 6l, manau pigiau grybo viskas gaunasi kai salerka po 3.4lt :)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs audineon

• Žiūrėti profilį
mano tai norejo opelio bet isiulinau audi  (+) 100% pritariu kad virs 50m tinka A6 1.9tdi  :good: pas save ziurejau ruville firmos ir conti tai apie 200-250lt gaunasi. o pakeitimas 0lt nes pats moka tokius darbus daryt. kai savo nusipirkau tai ir pakeitem dirza nes pamaciau kad patrukinejis :V

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį
jau silkei pakeist dirza ir ytempejus tai lengva

Neprisijungęs audineon

• Žiūrėti profilį

naujas pirkinys :)

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
 ir kodėl aš tokių nepirkau prieš porą metų, originaliai poliruotų už 400lt...