as netikrinau nieko bet per pazystama gavau gal nemelavo kad geras na bus matyt kaip isidesiu ir kaip kursis ir kokia trauka masinos bus.
Cia laidas galvoje ar siurblyje?
as irgi ta voztuva dejau nes nusesdavo kuras tik chamutų uždėjau visur nes kažkur ora gaudė tai sudėjau naujas šlangas ir chamutų tai pasibaigė bėdos
Nzn tikliai del to spejimo budu, 2.4 sako nieko gero. 2.0TD kiek pasiklausiau irgi prastai su traukimu bedos :/ kompromisas 2.5tdi 2,5 TDi as irg isikliopines esu reik pradet paieska uz padoria kaina nu iki 3000 tureciau rast.
praita savaite buvo tvarkomas siurblys nes pradejo leist dyzeli ir po tvarkymo audi pradejo traukt geriau buvo tvarkomas ir starteris keistas bendegsas ir ivores o isardzius pasirode kad is keturiu angliuku liecia inkara tik trys ir suka silpnai ir sodina akuma nespedavau kraut akumo ziema o dar kaip bitute dirba ir kuresi
Saviškėje saliuroje originalus generatorius stovi 55A akumuliatorius 100AH ir viskas gerai krauna tik nepatartina vienu metu sujungti daug prietaisų Dažniausiai būna šviesos ir muzika, arba šviesos ir pečius [/quotCitata iš: Ratas 2011 Kovo 09, 10:08:44 Citata iš: audineon 2011 Kovo 08, 19:47:46 praita savaite buvo tvarkomas siurblys nes pradejo leist dyzeli ir po tvarkymo audi pradejo traukt geriau buvo tvarkomas ir starteris keistas bendegsas ir ivores o isardzius pasirode kad is keturiu angliuku liecia inkara tik trys ir suka silpnai ir sodina akuma nespedavau kraut akumo ziema o dar kaip bitute dirba ir kuresi koky akumuliatoru esi ydejes kiek amperu? pas save nusipirkau ziemos pradzioj 85ah bet kai isemiau 90ah generatoriu ir ydejau orginalu 65ah kad apsukos normaliai veiktu tai eme mirkset sviesos eme kraut netolygiai 14.80v 14.95 po to pameginau isidet 74ah bet ir tas pats tai dabar ysidejau 62ah isemiau is savo benzinkos silkes tai tvarkoj 14.50v e]pas mane 74 ah atrodo ir dinama is a6 visas vidus o korpusas seno generatoriaus ir virs 80ah atrodo ir viska normaliai krauna ir niekas nemirksi ir muzika ir kondyske ir sviesos visa laika sujungta buna ir normaliai krauna. su senu generatorium buvau idejas 95ah ir man jo pilnai neuzkraudavo tai gal 2metus atlaike jis
Citata iš: audineon 2011 Kovo 08, 19:47:46 praita savaite buvo tvarkomas siurblys nes pradejo leist dyzeli ir po tvarkymo audi pradejo traukt geriau buvo tvarkomas ir starteris keistas bendegsas ir ivores o isardzius pasirode kad is keturiu angliuku liecia inkara tik trys ir suka silpnai ir sodina akuma nespedavau kraut akumo ziema o dar kaip bitute dirba ir kuresi koky akumuliatoru esi ydejes kiek amperu? pas save nusipirkau ziemos pradzioj 85ah bet kai isemiau 90ah generatoriu ir ydejau orginalu 65ah kad apsukos normaliai veiktu tai eme mirkset sviesos eme kraut netolygiai 14.80v 14.95 po to pameginau isidet 74ah bet ir tas pats tai dabar ysidejau 62ah isemiau is savo benzinkos silkes tai tvarkoj 14.50v