Man asmeniskai sidabrines ir dailiausios,nors kai kuriem draugam juodos pirmoj vietoj,nu,bet kaip sakoma visi juk mes skirtingi,tai ir nuomones taippogi
db kolkas bmw juodas pas mane, tai rudeni kol silta budavo 2kartus i savaite plaudavau ir poliroliu tepliojau,nes neimanoma su ta juoda. Tik pravaziuoji ir jau dulketa. tik juoda solidziau atrodo
na bet nuplvus masina juoda spalva visada geriau atrodys nei sidabrine. sidabrine universali spalva, ji visada atrodo vidutiniskai, o juoda kai nuplauta labai graziai, o jei neplauta - tragiskai.
Auddziau, labai graži tavo mašinytė...
+ už tai..
Ir tik Nenada čia gnat ant sidabrinės spalvos...
Vidutinė, sugalvojo čia...
Norint kad juoda visada gražiai atrodytų, tai mašiną reikia mažiausiai kas antrą dieną plauti...
Deja, retas kuris tai daro, ir žiūrim ką turim, ogi turim brudelkas
kurių net nei nr nesimato, nei vairuotojo, nes langai užtaškyti...Ooo tai grožis, solidumas...
(v)
O sidabrinė tikrai ne taip greit užsiterlioja, ir išvis ji graži ir purvina ir švari...
(Jei turėčiau juodą tai gal taip nevaryčiau...
) Nežinau išvis tas solidumas tai, pvz žiūriu, na kad ir į Auddziaus A8, na išites atrodo gan solidžiai, o pvz maniškė Man atrodo sportiška...
Tas pažeminimas, dusliarka iš tiesų daug ką duoda...Nu nžn, gal čia tik aš taip giliai knisu...
Beje, Auddziau, su šiom grotelėm pirkai ar pats kažkur jas įsigijai?...