Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Auddziauss garazelis(naujos foto 7psl.)  (Skaityta 11575 kartus)

flex

• Svečias
Auddziauss C4(new car A8 4psl.)
« Atsakymas #75: 2008 Sausio 17, 22:40:36 »
Gražuuuuu  :H

Neprisijungęs Auddziuss

• Įrašai: 283
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2008 Sausio 17, 22:43:36 »
Nu mano truputy kitokie,bet panasumu tikrai daug,gerai ziurisi...tik aisku pas mane ne taip zesis,nes tik r18,bet didesniu tikrai nenoriu,nes konfortas tada jau dings.. :/

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2008 Sausio 17, 22:44:21 »
  ;) gerai atrodys.. kaip tik turiu A8 foto su tokiais ratais. tik cia jau 19 ar 20 tikriausiai. bet esme tokia.  8-P
biski ne i tema ieskau tokiu ratu.. gal kas turi parduoti? :]

kostis

• Svečias
« Atsakymas #78: 2008 Sausio 17, 22:52:13 »
Man asmeniskai sidabrines ir dailiausios,nors kai kuriem draugam juodos pirmoj vietoj,nu,bet kaip sakoma visi juk mes skirtingi,tai ir nuomones taippogi ;)
db kolkas bmw juodas pas mane, tai rudeni kol silta budavo 2kartus i savaite plaudavau ir poliroliu tepliojau,nes neimanoma su ta juoda. Tik pravaziuoji ir jau dulketa.  :E tik juoda solidziau atrodo :)

kostis

• Svečias
« Atsakymas #79: 2008 Sausio 17, 22:56:48 »
  ;) gerai atrodys.. kaip tik turiu A8 foto su tokiais ratais. tik cia jau 19 ar 20 tikriausiai. bet esme tokia.  8-P
atrodo lyg cia kazka panasaus maciau http://www.balsana.lt :)

Neprisijungęs Auddziuss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2008 Sausio 17, 23:04:15 »
Jei grynai kaip mano tai autopliuse maciau naujus pardavineja r18 400lt. uz vnt.,manieji,tai jau pusantru metu stovi pas mane,labai retai dedami buvo,bet kai gavau labai pigiai,tai lai ir stovi :)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2008 Sausio 18, 09:41:27 »
atrodo lyg cia kazka panasaus maciau http://www.balsana.lt :)
nera ten pas juos tokiu ratu, siaip pasirinkimas didelis, bet pagrinde replicos... kazkaip netraukia...

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2008 Sausio 18, 19:23:19 »
Man asmeniskai sidabrines ir dailiausios,nors kai kuriem draugam juodos pirmoj vietoj,nu,bet kaip sakoma visi juk mes skirtingi,tai ir nuomones taippogi ;)
db kolkas bmw juodas pas mane, tai rudeni kol silta budavo 2kartus i savaite plaudavau ir poliroliu tepliojau,nes neimanoma su ta juoda. Tik pravaziuoji ir jau dulketa.  :E tik juoda solidziau atrodo :)

na bet nuplvus masina juoda spalva visada geriau atrodys nei sidabrine. sidabrine universali spalva, ji visada atrodo vidutiniskai, o juoda kai nuplauta labai graziai, o jei neplauta - tragiskai.

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2008 Sausio 24, 13:46:44 »

na bet nuplvus masina juoda spalva visada geriau atrodys nei sidabrine. sidabrine universali spalva, ji visada atrodo vidutiniskai, o juoda kai nuplauta labai graziai, o jei neplauta - tragiskai.

Auddziau, labai graži tavo mašinytė... :H :H + už tai.. (+)

Ir tik Nenada čia gnat ant sidabrinės spalvos...  :-{  :D Vidutinė, sugalvojo čia... :D Norint kad juoda visada gražiai atrodytų, tai mašiną reikia mažiausiai kas antrą dieną plauti... (n) Deja, retas kuris tai daro, ir žiūrim ką turim, ogi turim brudelkas  :( kurių net nei nr nesimato, nei vairuotojo, nes langai užtaškyti...Ooo tai grožis, solidumas... (!?)  (v)  :P O sidabrinė tikrai ne taip greit užsiterlioja, ir išvis ji graži ir purvina ir švari... :G :H (Jei turėčiau juodą tai gal taip nevaryčiau... :D :D) Nežinau išvis tas solidumas tai, pvz žiūriu, na kad ir į Auddziaus A8, na išites atrodo gan solidžiai, o pvz maniškė Man atrodo sportiška... :H Tas pažeminimas, dusliarka iš tiesų daug ką duoda...Nu nžn, gal čia tik aš taip giliai knisu... :D :D  ;) (h)

Beje, Auddziau, su šiom grotelėm pirkai ar pats kažkur jas įsigijai?... :)

Neprisijungęs Auddziuss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2008 Sausio 24, 17:12:47 »
Dekui labai  ;),nu as paprasciausiai nenorejau cia gincytis,nes iki pazaliavimo galima taip,nes kiekvienas gins savo..as asmeniskai niekad netroskau turet juoda masina,o vat sidabrine,tai jo (o) :D,viskas jau buvo,dar nespejau prie nieko pats ranku prikist :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2008 Sausio 25, 11:09:36 »
Tai aš irgi noriu tokių grotų... :-{  :D :D Gal parduosi?... ;) :D :D

Neprisijungęs Auddziuss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2008 Sausio 25, 17:32:51 »
Gal vyro neturetum,tai ka ir sutartume... :D :D,bet dabar tai niekaip ju neatiduosiu :D,tai paieskokk gal kas S8 ardo,tai ir pasimsi tokias groteles tik reiks nudazyt masinos zpalva ir tiek ;)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2008 Sausio 28, 16:06:49 »
 :D sėdim kartu su vyrioku prie kompo, galvoju gi užeisiu pažiūrėsiu ką čia prirašė...maniškis atsistojo ir išėjo, aš perskaitau ir galvoju kaip gerai kad jis išėjo...Jis kitą mėn išlekia į Italiją, tai negalėtų ramiai miegoti... :D :D O jei dar aš per tą laiką raščiau grotas tokias, tai tikrai galvotų kad tai tavo... :D :D :D Joa, pasijuokti gerai... :G

Neprisijungęs Auddziuss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2008 Sausio 28, 18:21:32 »
Nu jo gal tada pakolkas tu grotu neieskok... :D :D,jei kur rasiu,kas tokias grotelias stumdo,tai parasysiu ;)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89: 2008 Sausio 28, 21:14:59 »
Nu jo gal tada pakolkas tu grotu neieskok... :D :D,jei kur rasiu,kas tokias grotelias stumdo,tai parasysiu ;)

Ieskosiu...Kol kas nieko paieskos bevaises... :( Jei ka uzmatysi, brukstelk man...skolinga neliksiu... ;)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2008 Sausio 28, 21:44:32 »
:D sėdim kartu su vyrioku prie kompo, galvoju gi užeisiu pažiūrėsiu ką čia prirašė...maniškis atsistojo ir išėjo, aš perskaitau ir galvoju kaip gerai kad jis išėjo...Jis kitą mėn išlekia į Italiją, tai negalėtų ramiai miegoti... :D :D O jei dar aš per tą laiką raščiau grotas tokias, tai tikrai galvotų kad tai tavo... :D :D :D Joa, pasijuokti gerai... :G

as kita menesi irgi busiu italijoj, taip kad atsargiai, nes galiu viska isduot :D

Neprisijungęs Auddziuss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2008 Sausio 29, 00:01:12 »
Va cia tai papuolem.... :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2008 Sausio 29, 13:26:51 »

as kita menesi irgi busiu italijoj, taip kad atsargiai, nes galiu viska isduot :D

Ot velnias, visi viską mato ir girdi... :D :D Reik sukti kitą planą... :D

Neprisijungęs Auddziuss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93: 2008 Kovo 28, 23:34:38 »
Pavasario sezonas,tik gal su padangu auksciu prasauta... :/

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94: 2008 Kovo 28, 23:37:52 »
o kokios cia? atrodo kaip 225 55  :V

Neprisijungęs Auddziuss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #95: 2008 Kovo 28, 23:42:09 »
235/50,bet kotais per aukstos atrodo :-{

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96: 2008 Kovo 28, 23:50:25 »
Geriau aukstesne padanga nei didelis tarpas tarp rato ir arkos

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97: 2008 Kovo 28, 23:58:24 »

siaip jo. vaziuosi minksciau.  ;)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98: 2008 Kovo 29, 00:02:53 »

butent! pritariu 100procentu.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99: 2008 Kovo 29, 00:04:34 »
beje, pacios padangos normalaus aukcio, tik kazkokios nudroztos. vat as irgi kiek esu pirkes padangu devetu, visos kazkokios pabalusios tokios nu tokios nutrintos is sono ziurint tokios kaip apdulkejusios-pabalusios, o va dabartines nusipirkau tai net paciam keista, juodos juodos ,atrodo nupustos su spec padangu juodikliu, bet tas juodumas ir laikosi gerai, pravaziuoji dulkina gatve vistiek jos juodos, nebent kaip dabar i purvyna ilekiau tai jau vsio..
o siaip del masinos tai super masinyte, nieko nebereikia jai, tik kad tvarkinga butu ir viskas!!!!