Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Auddziauss garazelis(naujos foto 7psl.)  (Skaityta 11572 kartus)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
Auddziauss C4(new car A8 4psl.)
« Atsakymas #75: 2008 Sausio 24, 13:46:44 »
Man asmeniskai sidabrines ir dailiausios,nors kai kuriem draugam juodos pirmoj vietoj,nu,bet kaip sakoma visi juk mes skirtingi,tai ir nuomones taippogi ;)
db kolkas bmw juodas pas mane, tai rudeni kol silta budavo 2kartus i savaite plaudavau ir poliroliu tepliojau,nes neimanoma su ta juoda. Tik pravaziuoji ir jau dulketa.  :E tik juoda solidziau atrodo :)

na bet nuplvus masina juoda spalva visada geriau atrodys nei sidabrine. sidabrine universali spalva, ji visada atrodo vidutiniskai, o juoda kai nuplauta labai graziai, o jei neplauta - tragiskai.

Auddziau, labai graži tavo mašinytė... :H :H + už tai.. (+)

Ir tik Nenada čia gnat ant sidabrinės spalvos...  :-{  :D Vidutinė, sugalvojo čia... :D Norint kad juoda visada gražiai atrodytų, tai mašiną reikia mažiausiai kas antrą dieną plauti... (n) Deja, retas kuris tai daro, ir žiūrim ką turim, ogi turim brudelkas  :( kurių net nei nr nesimato, nei vairuotojo, nes langai užtaškyti...Ooo tai grožis, solidumas... (!?)  (v)  :P O sidabrinė tikrai ne taip greit užsiterlioja, ir išvis ji graži ir purvina ir švari... :G :H (Jei turėčiau juodą tai gal taip nevaryčiau... :D :D) Nežinau išvis tas solidumas tai, pvz žiūriu, na kad ir į Auddziaus A8, na išites atrodo gan solidžiai, o pvz maniškė Man atrodo sportiška... :H Tas pažeminimas, dusliarka iš tiesų daug ką duoda...Nu nžn, gal čia tik aš taip giliai knisu... :D :D  ;) (h)

Beje, Auddziau, su šiom grotelėm pirkai ar pats kažkur jas įsigijai?... :)