Citata iš: Brutas 2011 Rugsėjo 04, 21:50:31 ps. paaukok 120-150 irankiu dezei nepriktruksi nieko tada... nereikai jokiu porf irankiu tokiems darbams, matau megsti krapstytis.. pries 3metus nusipirkau si turgaus 140lt mokejau pamenu, dar nebuvo taip kad kazkur neprieiciau o masinas ardau nuo a iki z modeliu Reikes pasiieskoti, kaip bus atliekamu pinigu, geri irankiai visada pravers
ps. paaukok 120-150 irankiu dezei nepriktruksi nieko tada... nereikai jokiu porf irankiu tokiems darbams, matau megsti krapstytis.. pries 3metus nusipirkau si turgaus 140lt mokejau pamenu, dar nebuvo taip kad kazkur neprieiciau o masinas ardau nuo a iki z modeliu
Citata iš: Logic3 2011 Rugsėjo 08, 01:04:06 Citata iš: Brutas 2011 Rugsėjo 04, 21:50:31 ps. paaukok 120-150 irankiu dezei nepriktruksi nieko tada... nereikai jokiu porf irankiu tokiems darbams, matau megsti krapstytis.. pries 3metus nusipirkau si turgaus 140lt mokejau pamenu, dar nebuvo taip kad kazkur neprieiciau o masinas ardau nuo a iki z modeliu Reikes pasiieskoti, kaip bus atliekamu pinigu, geri irankiai visada pravers Koks dar parolono perklijavimas gali itakoti salono sildyma uzsikises tavo salono peciuko radiatorius, nusipirk nauja uz 80 litu, jau 4 metus silto kuo puikiausiai pakeitus. Jeigu masina yra parvaryta is Italijos ar kitu siltesniu saliu tai jie nenaudoja antifrizo, o pila i ausinimo sistema paprasta vandeni kuris mirtinai uzklijuoja peciuka.
vairas ir nepamaisytu tas naujesnis nuo ~98-00 a4tos
Puiki masinike ir puikiai atrodo, tik mano nuomone tie langai per daug uzniaukti, bet cia tik mano nuomone, o seip liuks
A ratai nebekrenta prie pirmos?
o kur sena panele padejai? gal dar turi?
Viena grotele pametes buferyje
Citata iš: Toyfriend 2012 Sausio 26, 22:58:41 A ratai nebekrenta prie pirmos? matei ? aciu dievui nekrenta, pagalvoju vis lekdamas kada, kas butu jei vel taip nukristu
as kaip tik radau ana zieme pas save kieme audi a4 viena grotele bet nepamenu kurios puses, jau metai kaip pas mane guli, nemaciau nei vienos kieme audi be groteles tai pasilikau. Kai busiu vln patikrinsiu, jei sios puses tai uz pakuote alaus gautum
Citata iš: Logic3 2012 Sausio 31, 12:25:58 Citata iš: Toyfriend 2012 Sausio 26, 22:58:41 A ratai nebekrenta prie pirmos? matei ? aciu dievui nekrenta, pagalvoju vis lekdamas kada, kas butu jei vel taip nukristu O kas nematė?