Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Apklausa

kaip manote ar verta deti USA buferius?

verta
neverta
skono reikalas

Autorius Tema: Antanaszzz Audi A4 Q  (Skaityta 95855 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Ant bairio paklausiau ar svedas, realiai as cia nematau nieko tragisko,pas visas tie kelmai daugiau maziau papuve aisku cia daugiau jau jei net lekste nutruko,bet realiai daugumai yra tu rudziu, logiskai galvojant gi kiek drusku sniego ten o net su kerseriu gerai neisplausi ten is ju tai ir rudija. O ir masinai jau ne 5 metai (nors tiesa, kitos 5 metu masinos baisiau ir labiau supuvusios buna :-] )
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 20, 19:15:00 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
Ant bairio paklausiau ar svedas, realiai as cia nematau nieko tragisko,pas visas tie kelmai daugiau maziau papuve aisku cia daugiau jau jei net lekste nutruko,bet realiai daugumai yra tu rudziu, logiskai galvojant gi kiek drusku sniego ten o net su kerseriu gerai neisplausi ten is ju tai ir rudija. O ir masinai jau ne 5 metai (nors tiesa, kitos 5 metu masinos baisiau ir labiau supuvusios buna :-] )
na tiesiog jau buvo kad vos laikesi ir plysimai buvo atsirade tai mazai truko kad luze butu ,todel geriau pasikeisti nei kad vaziuot ir suluztu :) dar tiesa prie to paties klausimas :) gal kas turite pardavimui KONI geltonus amortizatorius ? :think:

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Dar taip buna.  (z) Laiku sugalvojai pasikeist atraminius. :D

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
Dar taip buna.  (z) Laiku sugalvojai pasikeist atraminius. :D
na taip :) viskas paciu laiku :) o dar kai paskutiniu metu startas is vieos imti megau tai gerai kad neluzo :)

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
as foto turiu arraminiu tu.salia ir lemfo padetas palyginimui.ryt jei nepamirsiu idesiu.tie stiprinti neturi virsutinio minksto gumos kanto.taip pat apatine dalis kitokia nei lemfo.lemfas turi kanta toki, kuris ir seda, o pas swag nemaciau jo isvis.neuzilgo gausiu skf atraminius bus proga palygint taip pat.antanai jei tau iki vasaros nesuses sau desiuos tokius :D pries tai skf isbandysiu
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 20, 20:22:29 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
as dejau swag seniau paprastus, nei zalia apacia nei kas buvo- apie menesis laiko ir vel bildejo,tiesa tik vairuotojo puse,keleivio nieko,idomiai,nes su senaisiais irgi taip pat buvo :D

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
na ok ikelk jei gali foto ;)

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
su lemfo atvazinejau 20k ir teko keisti :) o siaip manau 15k tai normalus dalykas + kauno keliai, tai sakyciau net labai daug :D

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
tai jo variklis, ratai lengvi, bet kai tarkim koks ve sesi ir r18 ka tada kalbet.... man 8k koks ir wiskas.....

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
http://postimage.org/gallery/8x5k4840/ 3 gamintoju atraminiai palyginimui.lemfai naudoti, nes nauju neturejau po ranka.

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
http://postimage.org/gallery/8x5k4840/ 3 gamintoju atraminiai palyginimui.lemfai naudoti, nes nauju neturejau po ranka.

Tai kurie geriausi dabar is ju? Tie zali? :) Reikes keist pavasariop, tai aktualu kurie ilgiausiai atlaiko.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Jo,jo istestuokit kurie geriausi ,pavadinima ir koda duokit,kaina dar jei zinot :D Tada keisiu ir as jau 3 kart berots  :-]. SIaip rimtai noretus sudet tokius,kad laikytu BENT metus laiko... NEs dabar sudedi, menesis ir vel bum bum, tai  :A

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Jo,jo istestuokit kurie geriausi ,pavadinima ir koda duokit,kaina dar jei zinot :D Tada keisiu ir as jau 3 kart berots  :-]. SIaip rimtai noretus sudet tokius,kad laikytu BENT metus laiko... NEs dabar sudedi, menesis ir vel bum bum, tai  :A
tai gal tavo amortikas sugedes :)

Neprisijungęs RmotorS

• Įrašai: 35
    • Žiūrėti profilį
Na as susimetes tuos zalius, lemfo - jei gerai pamenu, tai atvazinejau siam momentui apie 20k km ir kolkas dar laiko, aisku padangos ne "izolenta"  :-]

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
tai gal tavo amortikas sugedes :)
Koks dar amortikas, nauji tie amortikai, visiem paskaityk kas forume dejos swag po menesi laike kaip ir man, kitiem +- ilgiau, bet su mano pravaziavimu,tai gavos menuo :D. Situos zmogus stiprintus kur dejo, tai gal laikys, jei laikys reiks ir man tokius, tada turetu tarnaut ilgiau. Nemegstu jokiu pasaliniu garsu...

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Koks dar amortikas, nauji tie amortikai, visiem paskaityk kas forume dejos swag po menesi laike kaip ir man, kitiem +- ilgiau, bet su mano pravaziavimu,tai gavos menuo :D. Situos zmogus stiprintus kur dejo, tai gal laikys, jei laikys reiks ir man tokius, tada turetu tarnaut ilgiau. Nemegstu jokiu pasaliniu garsu...
pirmasyk kai bulkai keiciau tai dejau febi, kokius kelis metus atvazinejo, kai kupui keiciau pirkausi lemfus
tai turbut daba antri metai gal eina, bet nezinau daba kokio stovio yra, bet lyg ir nebarska

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Na as susimetes tuos zalius, lemfo - jei gerai pamenu, tai atvazinejau siam momentui apie 20k km ir kolkas dar laiko, aisku padangos ne "izolenta"  :-]
lemfai ne zali.swag ir skf zali :) meyle hd dar tokie buna, taip pat zali.rudeni isidejau lemfus tai  vazinesiu kol jie suses, po to desiu skf.beja nuorodoj, kur paskutines foto tai ten a4 atraminio pridejimas.pas ka nera stangos kaip pas mano v6, galit a4 atramini prisukt vietoj bulkes tos saibos virsuj.stangos laikikliai  patrumpina amorto stoko ilgi ir a4 atramini dedant gali sriegio neuztekt prisukt.draugas senai toki dlayka pasidare ir po snd jokiu bildesiu.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 21, 21:53:47 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Re: Antanaszzz audi 80 B3 sport edition
« Atsakymas #467: 2013 Vasario 04, 23:42:15 »

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #468: 2013 Vasario 05, 00:30:14 »
o kur istorijos pradzia ir tesinys?  (aa) :-]

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #469: 2013 Vasario 05, 08:39:42 »
Prietrankos blecha :D

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #470: 2013 Vasario 05, 09:22:05 »
Prietrankos blecha :D
kur tu cia tokius matai?  :oldman:

Neprisijungęs Andev

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #471: 2013 Vasario 05, 10:24:22 »
man gražiau žiūrėtus su b3 kapotu ir grotelėm (y)

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #472: 2013 Vasario 05, 10:26:29 »
na cia skonio reikalas :) beto jau tikrai nekeisiu kapoto i b3 :) laukiam vasaros ir tada darysim "truputi" atnaujinimo kebulo darbu :)

Neprisijungęs Macabre

• Įrašai: 461
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #473: 2013 Vasario 05, 10:28:02 »
Jei USA buferis nuo B4, tai ir kapotas turi but B4 :-)

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #474: 2013 Vasario 05, 10:29:02 »
Jei USA buferis nuo B4, tai ir kapotas turi but B4 :-)
del buferiu cia dar didelis klaustukas,yra daug minciu :)